malgosia0023 06.06.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 witam od dawna zagladam do Ciebie,aż w końcu wpadam z pytaniem. Sliczna szafka pod umywalkę Gdzie ja kupiłaś i za ile Ja szukam,szukam i nic nie mogę upolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.06.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 witam od dawna zagladam do Ciebie,aż w końcu wpadam z pytaniem. Sliczna szafka pod umywalkę Gdzie ja kupiłaś i za ile Ja szukam,szukam i nic nie mogę upolować hej Malgosiu! Ta czarna z duzej lazienki jest z ikei, seria jakos na "F" sie zaczynala. Ta z malej, czerwonawa jest z debu, kupilam ja w sklepie internetowym z Bialegostoku. Na 1wszej stronie dziennika jest info z nazwa - nie pamietam szczerze mowiac juz. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 07.06.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.06.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 (...)I zdjecia dzialki Jabluszek 4 sztuki(...), nowo nabyta hortensje(...), Pomidory(...), wyplewione grzadki(...), Slonecznik, rokietta, pomidory(...), czosnek, pietruszka, marchew(...), groszek i ogorki(...), fasola jas, cebula, fasolka szparagowa(...), papryka ktora uwielbiaja slimaki(...), Bob i groszek(...), Buraczki i bob(...), Bob i cukinia - i koniec upraw ...taka długa sesja zdjęciowa, a moje wierzby się nie załapały . Wsadziłaś? http://dodatki.xorg.pl/emotki/47.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 14.06.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 ...taka długa sesja zdjęciowa, a moje wierzby się nie załapały . Wsadziłaś? http://dodatki.xorg.pl/emotki/47.gif Oczywiscie:) Wsadzilam 1 pod plotem, a druga pojechala pod Augustow Zapomnialam zrobic fotki calego odcinka pod plotem wlasnie, w tym jezyn, malin, nowo nabytej pecherznicy i wierzby od Ciebie wlasnie. Sorki Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.06.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Z tą wycieraczką to też wpadliśmy (a dokładniej małż wpadł) na ten pomysł zlicowania jej z płytkami. Wykonanie nastąpi prawdopodobnie w sobotę to może wkleję u siebie jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 16.06.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Z tą wycieraczką to też wpadliśmy (a dokładniej małż wpadł) na ten pomysł zlicowania jej z płytkami. Wykonanie nastąpi prawdopodobnie w sobotę to może wkleję u siebie jakieś zdjęcia. Super! Pokaz koniecznie:) A jakie plytki macie? Zupelnie nie mam pomyslu jakie kupic - fundamenty beda oblozone tym jasnozoltym gresem ktory jest na parterze i na balkonach. Poniewaz jest polerowany na schody sie nie nadaje, bo bysmy nogi polamali. Potrzebuje cos innego... tylko co, w takim kolorze nic nie dostane, co kupic i to szybko - nie ma czasu juz... umknela mi ta sprawa i teraz masz babo placek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.06.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 My mamy prawie czarne płytki szaro nakrapiane. Kupione w Leroy Merlin. Też bez zbędnego szukania, wybraliśmy to co było dostępne. Foto w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 16.06.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 My mamy prawie czarne płytki szaro nakrapiane. Kupione w Leroy Merlin. Też bez zbędnego szukania, wybraliśmy to co było dostępne. Foto w dzienniku. Zobaczylam, calkiem ok sa. Ja bym chciala podobne ale bezowe (hmm sa w Jeleniej Gorze!!), znalazlam w necie jeszcze markety musze obdzwonic... http://plytki.jgora.pl/art/jpg/15.JPG A najchetniej - duzo drozsze, ale z kapinosem - porzadniej wygladaja, ale kosztuja ok 35 zl/sztuke: http://eurolazienki.pl/pics/produkty/427(0)_sm.jpg No i w jasnych kolorach chyba nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam uprzejmie Ściągnęły mnie tu te drewniane elementy na taras. Poczytałam na razie ostatnią stronę dziennika, i co widzę? Te same zamiłowania ogrodnicze Jaka radość - z głupiej jabłonki Też mam bowiem Jamesa Grieva, a druga to Spartan o ile dobrze pamiętam. Jestem w szoku, że ci już zaowocował, czy on był już rozgałęziony? Bo moje to patyki, sadzone na jesieni. Ja miło zobaczyć, ze nie tylko ja sieję warzywka, też mam cukinię, rukolę, pomidory, groszek, bób, buraczki, i jakieś tam jeszcze Tylko u mnie chyba chwastów wiecej Podobają mi się te mebelki, które pokazujesz, i w ogóle koncepcje dekoratorskie. Te kamyki w łazience - boskie!!! Wracając do tarasu - jaką mają grubość te elementy? Chodzi mi o całkowitą wysokość, bo ja mam już gotową płytę, tylko nie wiem, czy nie wyjdzie za wysoko. Aaaaa. Przypomniało mi się - jakbyś potrzebowała pomocy w wyborze odmian winorośli - służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.06.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Domonikoms Pewnie nie pamietasz, ale na jesien wlasnie Ty doradzilas mi jamesa grieva Oprocz tego mam jeszcze szampiona. Wszystko w formie patykow bylo, na wiosne powyrastaly boczne pedy ok 7 cm i na nich te 4 jabluszka wyrosly Grubosc elementow na taras zmierze, mysle ze nie maja wiecej niz 2 cm (jest wierzchnia warstwa tych 6 chyba deseczek i 3 takie same od spodu usztywniajace konstrukcje. Ja tez mierzylam jak wysoko powinna byc wylewka na tarasie Tu jeszcze fotki z boku - chyba nie bylo ich w dzienniku: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/gNzlaJ1G0kLlgXPpxX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/XVf69cQcVdOYP5VCUX.jpg W kwestii winorosli poprosze o info - chce kupic 3 sadzonki, chetnie kazda innej odmiany, 1 ciemna i 2 jasne. Beda rosly na pergoli przy poludniowej scianie, ale i tak chcialabym zeby to byly odmiany niezbyt latwo przemarzajace - mamy dom na gorce i wieje tam mocno od pol Dziekuje i pozdrawiam! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No proszę, ja sklerotyczka To widzisz, masz lepiej, bo twój James ma owoce, a mój zielony tylko. Ale - dostrzegłam na którejś focie wczoraj, że miał taką boczną gałązkę (krótką), zdrewniałą. Może lepiej mu się rosło w zeszłym roku niż mojemu biedakowi. W każdym razie ogromnie się cieszę, żę ci zaowocował, ale nie myśl - ta radość ma podłoże egoistyczne Po pierwsze - mam nadzieję, że mój za rok też sie weźmie w garść a poza tym powiesz mi późną jesienią, czy jabłka dobre Tylko nie zapomnij ich zebrać w odpowiednim terminie, potem sprawdzę kiedy je się zbiera, a potem w chłodzie trzyma aż nadejdzie dojrzałość konsumpcyjna mmmm.... Jeśli chodzi o winorośle, to niezawodny, nieprzemarzający jest Swenson Red. On też lubi rosnąć, więc na pergolę jak znalazł. Co do innych to jeszcze pomyslę, żeby bylo dobre, a nie tylko rosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aikka 22.06.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam, trafilam na Twoj dziennik budowy szukajac drzwi wewnetrznych i strasznie mi sie spodobal. Warzywniak super... teraz sie zastanawiam gdzie ja posadze warzywa choc nie mialam tego w planach jesli chodzi o plytki na schody (ja bede miala kostke) to moze wejdz do nomi maja ładny bezowy gres techniczny po niecale 14PLN/m2 + stopnie za 2PLN/szt - zakupilismy takie plytki i calkiem niezle wygladaja. Na podloge kupilismy takie w ciapki (tez bezowe) po 30PLN/m2 (sa twardsze) - postaram sie wkleic zdjecie (choc kolor nie wyglada tak jak w rzeczywistosci) podr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 22.06.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam Cie Aikka! dzieki za info! Nomi jest najblizej nas, tam zamierzalam sie udac po plyzki. A cena powalajaca Bede bardzo wdzieczna za fotki Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aikka 24.06.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Hej,wklejam zdjecia. W rzeczywistosci nie sa takie "sine: tylko ładne bezowe. Jedne i drugie posiadaja płytki na stopnie (takie z rowkami).http://mapa.lodz.pl/img/3.jpg http://mapa.lodz.pl/img/2.jpg http://mapa.lodz.pl/img/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 24.06.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Hej, wklejam zdjecia. W rzeczywistosci nie sa takie "sine: tylko ładne bezowe. Jedne i drugie posiadaja płytki na stopnie (takie z rowkami). Bardzo Ci dziekuje, nasle Tescia pod koniec tygodnia na te ostatnie:) Pokaz Twoje schody/taras jak juz bedzie oblozony Pozdrawiam serdecznie, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witam! Od dawna podgladam Twoj dziennik, fajne masz mebelki, ktore wynajdujesz i kupujesz. Czy mozesz napisac jaki jest koszt podlogi, ktora masz zakupiona na taras? Pozdrawiam i czekam na kolejna relacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 29.06.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witam! Od dawna podgladam Twoj dziennik, fajne masz mebelki, ktore wynajdujesz i kupujesz. Czy mozesz napisac jaki jest koszt podlogi, ktora masz zakupiona na taras? Pozdrawiam i czekam na kolejna relacje . hej! Milo mi:) Drewno na taras z transportem kosztowalo niecale 1700 zl. Generalnie 100 zl/m2 plus transport 150 zl. Firma Galeria Parkietu w Warszawie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Super! Pokaz koniecznie:) A jakie plytki macie? Zdjęcie gotowych schodów wejściowych jest już u mnie w dzienniku. Stolika z maszyny też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 30.06.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Super! Pokaz koniecznie:) A jakie plytki macie? Zdjęcie gotowych schodów wejściowych jest już u mnie w dzienniku. Stolika z maszyny też Hej Nastko! Fajnie ze tu zagladasz:) Ja jeszcze wczoraj po poludniu sprawdzalam czy moze cos nowego napisalas. Super wyszedl ten taras i schody, ladne te plytki! A balustrady - super (hehe mam bardzo podobne Stolik tez bardzo mi sie podoba Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts