nastka79 08.09.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Pomyśl nad zmywarką z opóźnieniem startu. Ja o tym nie pomyślałam (też mam Boscha) i teraz kwitnę nad nią do 22-giej w oczekiwaniu na drugą taryfę, a tak bym sobie wyprała między 13 a 15 kiedy jestem w pracy Nastko dobry pomysl, dzieki! Zobacze czy ta moja wybrana ma te funkcje. Ale nawet jesli nie ma, mozesz (i ja) dokupic sobie taki programator - wkladasz go do gniazdka, a zasilanie zmywarki do niego i nastawiasz o ktorej godzinie ma sie wlaczyc, wiec nic straconego! Spytaj w sklepie elektrycznym. Pozdrawiam No faktycznie - nie pomyślałam o tym... W pralce mam opóźniony start i korzystam regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 08.09.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Płyta gazowa Ariston PH 640 MST OW R Kolor kremowy ale bardziej podchodzący pod biel. Z perspektywy kilkumiesięcznego użytkowania, biorąc pod uwagę upodobania kulinarne małżonka zdecydowanie kupowałabym coś większego albo coś o większym rozstawie (może 5-palnikową). Bo niestety jak używa się dużych garów pojawia się problem z brakiem miejsca. Karolino, a kiedy pokażesz swoje firanki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 08.09.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Do płyty jest taki piekarnik http://a.swistak.pl/000/294/294687_400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.09.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Karolciu bardzo Ci dziekuje:) Piekarnik sliczny, ale elektryczny Chcialabym ten zasilany ALBO przez gaz ALBO przez prad Ardo HX020FGX: http://www.info-kuchnia.pl/p/o/Ardo_HX020FGX.jpg Ale jest strasznie nowoczesny... fakt, piekarnik z salonu bedzie niewidoczny, okap nad nim tez nie i plyta tez nie, ale chcialabym zeby jakos razem wygladaly. Okap byl tani, wiec jakby co moge sie go pozbyc, chociaz podoba mi sie. Piekarnik do niego by pasowal. A do tego zestawu plyta chyba jednak ta Ariston - moja (jednak ja znalazlam - w innym sklepie jeszcze jest), albo ta Twoja. Musze ktoras dorwac w sklepie i pomacac. Firanki juz mam od dawna, sa super (dzieki AgaMariusz), ale nie mam jeszcze w salonie karniszy, wiec jeszcze troche minie zanim je powiesze. W ten weekend jak bedziemy chce pomierzyc jak dlugie listwy powinny tam byc (bo chce takie listwy sufitowe - mam takie teraz w bloku i jestem zadowolona bo sa prawie niewidoczna). Jak je zamontuje, powiesze firanki na probe i cykne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Co do plyty aristona to nie musisz miec szampanskiej, do tego piekarnika ardo pasowalaby lodowa.Tutaj sobie zobaczhttp://www.agd-rtv.net/index.php?cPath=1_2_6&sort=1a&filter_id=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.09.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Co do plyty aristona to nie musisz miec szampanskiej, do tego piekarnika ardo pasowalaby lodowa. Tutaj sobie zobacz http://www.agd-rtv.net/index.php?cPath=1_2_6&sort=1a&filter_id=4 Dzieki Magpie, zwrocilam na te ICE uwage, ale musialabym je zobaczyc na zywo - na moim monitorze wygladaja raz wlasnie lodowo, a na innych fotkach grafitowo i wpadajaca w czern... a chcialabym zeby byla w miare jasna... Na razie faworytem jest SMEG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witaj. mam pytanko ...czym malujesz te mabelki na biało??? Dostałam ostatnio od znajomych stare drewniane meble i chciałabym je odnowic i pomalowac wlasnie na biało. mogłabyś cos doradzić??? żeby wyszło ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witaj. mam pytanko ...czym malujesz te mabelki na biało??? Dostałam ostatnio od znajomych stare drewniane meble i chciałabym je odnowic i pomalowac wlasnie na biało. mogłabyś cos doradzić??? żeby wyszło ładnie Jesli stare, to najpierw trzeba je odnowic - zeszlifowac, naprawic ubytki, dokladnie odkurzyc i dopiero na koncu malowac. Farba akrylowa do drewna Pozdrawiam! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
assiak 14.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam, gratuluję pięknego domku mam pytanie odnośnie umywalki w łazience (taka nadblatowa, "owalna") - jakiej jest firmy? Szukam właśnie takiej mocno owalnej, a nie okrągłej, jak wiekszość. Z góry dzięki! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 15.09.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam, gratuluję pięknego domku mam pytanie odnośnie umywalki w łazience (taka nadblatowa, "owalna") - jakiej jest firmy? Szukam właśnie takiej mocno owalnej, a nie okrągłej, jak wiekszość. Z góry dzięki! Pozdrawiam! hej, dzieki, troche nam jeszcze brakuje i nie wszystko jest tak jak mialo byc, ale mamy jeszcze czas Umywalka jest no name z allegro. Podejrzewam ze przez to ze bez firmy byla tania - zaplacilam za nia ok 80 zl (?) Jakosc wykonania super. Nie mam niestety juz namiarow na sprzedajacego - jakis facet, mial sklep z armatura sanitarna.. bylo dawno temu Pozdrawiam, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
assiak 15.09.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dzięki za odpowiedz. Niesamowite 80 zł!!!!! A tak piękna!!! To się nazywa mieć nosa!! Przeszukam całe allegro, może i mi sie uda Pozdr!!!` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mo_ 16.09.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 witam obserwuję bacznie postępy od jakiegoś czasu, i już Ci okropnie zazdroszczę warzywnego ogródka mam pytanie co do baterii kuchennej ( pisałaś, że już zakupiłaś ) mam zamiar zakupić taką samą , pytanie może głupie ,ale czy możesz mi napisać jakiej produkcji jest ta bateria ? z góry dziękuję i pozdrawiam nadal bacznie obserwując... mo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 17.09.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witaj mo_ Milo ze co jakis czas ktos nowy sie ujawnia Sadzac po cenie bateria jest produkcji chinskiej, ale szczerze to nie mam pojecia. Sprzedajacy sie nie chwali, wiec tym bardziej przypuszczam ze jest to produkt chrl... jak sie zepsuje kupie nowa, ale podejrzewam ze bedzie trwala http://www.allegro.pl/item734496043_retro_bateria_zlewozmywakowa_vintage.html Pozdrawiam! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 dziękuje za odpowiedz!!a czy pod tą farba akrylowa do drewna będzie widac słoje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mo_ 17.09.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 dziękuję za informację co do ewentualnego zakupu kolejnej, w razie jakby cuś, też biorę pod uwagę taką ewentualność, tymbardziej, że cena jest wyjątkowo korzystna ... pozdrawiam mo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.09.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dziękuje za odpowiedz!! a czy pod tą farba akrylowa do drewna będzie widac słoje??? Hej, Pod 1-2 warstwami farby widac sloje, pod 3 i wiecej juz nie... Zalezy jaki efekt chcesz uzyskac. Malowalam chyba nobilesem, nie wiem czy inne akrylowe tez sie tak zachowuja. Jak bede tak postaram sie zrobic zblizenie lozeczka Mlodej - po 2 warstwach farby widac jeszcze sloje. Wyglada ciekawie, ale reszta mebli jest jednolicie biala i chyba lozeczku tez doloze warstwe.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 oj to super!!!!!będe bardzo wdzięczna za zdjęcie ze zbliżeniem:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta Szawłowska 21.09.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam! Interesuje mnie grys ogrodowy. Wydaje mi się, że coś w tym rodzaju widziałam pod Twoim płotem. Podaj mi proszę namiar i cenę za tonę, Z góry dziękuję i pozdrawiam, Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 22.09.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam! Interesuje mnie grys ogrodowy. Wydaje mi się, że coś w tym rodzaju widziałam pod Twoim płotem. Podaj mi proszę namiar i cenę za tonę, Z góry dziękuję i pozdrawiam, Aneta Hej Aneto! Mam tego troche do oddania, jesli jestes zainteresowana - 85 zl za tone (w takiej cenie placilam za niego-znaczy taniej, ale z transportem ze Strzegomia tyle wyszlo). Dokladnie, wysypany jest pod plotem. Mysle ze jeszcze z 7 ton lezy na dzialce.. Gdybys wziela wszystko cena bedzie promocyjna Pozdrawiam! Karolina PS gdyby ktos jeszzce byl zainteresowany - mam jeszcze kilka ton lupka granitowego, po 120 zl/tone (niedawno ktos zadzwonil, przyjechal, zaladowal sobie niecale 2 tony na przyczepe, zwazylismy na wadze samochodowej ulice dalej, zaplacil i byl zadowolony). Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 24.09.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 witam witambede sledzic uwazniejuz wam zazdroszcze...tyle pracy juz za wami!!super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts