popcarol 24.09.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 witam witam bede sledzic uwaznie juz wam zazdroszcze...tyle pracy juz za wami!!super Hej Monjan Zapraszam - juz koncowka:) Pozdrawiam! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matekg 26.09.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam,śledzę wykończenia i bardzo wam kibicuję, urzekły mnie te panele z kronotexu i w związku z tym mam pytanie: gdzie je kupić? (bo stronę mają niemiecką). Czy rzeczywiście kosztowały 28 zł/m2?Z góry dziękuję za info i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 28.09.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam, śledzę wykończenia i bardzo wam kibicuję, urzekły mnie te panele z kronotexu i w związku z tym mam pytanie: gdzie je kupić? (bo stronę mają niemiecką). Czy rzeczywiście kosztowały 28 zł/m2? Z góry dziękuję za info i pozdrawiam Hej, juz zdrozaly, ale niewiele. Zaraz ich poszukam na allegro. Znalazlam, ale od innego sprzedajacego. Cena taka sama. http://www.allegro.pl/item749929424_panele_podlogowe_dab_stary_old_oak_fuga_optyczna.html Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mo_ 04.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ha ! bateria podejrzana i zakupiona jest cudna płytki które są na przedostatniej fotce tej z baterią na pierwszym planie są u mnie brane pod uwagę - mają dosyc korzystną cenę w Leroy Merlin a zegar kochanieńka mam już 4 rok i pasował mi przd przebudową domu i teraz też będzie super wspólgrał z otoczeniem tak więc widzę, że gusta podobne ; nadal będę podglądać - obiecuję pozdrawiam mo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.10.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witaj Mo :)To ja teraz poprosze o namiar gdzie moge obejrzec TWOJE wnetrza Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aikka 09.10.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 hej, do tego piekarnia ardo wzielabym czarna lub gaz na szkle jesli chcesz krem to ariston bo bez kratki latwiej sprzatnac i jest fajniejszy, ale ona bardzie pasuje do jakiegos pieca typu smeg (oldschool) tez kremowego (to ardo nie wyglada na kremowe) - nie ryzykowalabym z dwoma kolorami tym bardziej jak bedziesz miala jedno pod drugim nie mieszaj za bardzo srebra ze zlotym bo mozesz potem zalowac - srebrnych dodatkow jest mnostwo a ze zlotem mozesz miec problem, ale to zawsze zalezy co sie komu podoba ja osobiscie rozwazam albo gaz na szkle albo indukcje czyli raczej czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 09.10.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 hej, do tego piekarnia ardo wzielabym czarna lub gaz na szkle jesli chcesz krem to ariston bo bez kratki latwiej sprzatnac i jest fajniejszy, ale ona bardzie pasuje do jakiegos pieca typu smeg (oldschool) tez kremowego (to ardo nie wyglada na kremowe) - nie ryzykowalabym z dwoma kolorami tym bardziej jak bedziesz miala jedno pod drugim nie mieszaj za bardzo srebra ze zlotym bo mozesz potem zalowac - srebrnych dodatkow jest mnostwo a ze zlotem mozesz miec problem, ale to zawsze zalezy co sie komu podoba ja osobiscie rozwazam albo gaz na szkle albo indukcje czyli raczej czarny Hej Aikka! Dzieki za wpis i ujawnienie sie Piekarnik jest musowy, juz dawno wybrany ze wzgledu na alternatywne podlaczenie - mozesz dzialac zarowno na gaz jak i na prad. Kuchnie bede miala raczej wlasnie oldschoolowa, ze slotymi (stare zloto) uchwytami. Blat bedzie jasny, z jasnym granitowym zlewem. Dlatego chcialam tez jasna plyte. Kupie chyba ten hotpoint ariston szampanski - te czarne ruszta beda nawiazywac do koloru piekarnika, a szkolo plyty do powloki piekarnika Mam nadzieje dobrze to bedzie razem wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.10.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Do pokazanego piekarnika bardziej pasuje plyta w kolorze lodowym, ktora ma odcien srebrny lustrzany tak jak piekarnik. Szampanska wpada w zloto, wiec bedzie sie "gryzla" z piekarnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.10.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Do pokazanego piekarnika bardziej pasuje plyta w kolorze lodowym, ktora ma odcien srebrny lustrzany tak jak piekarnik. Szampanska wpada w zloto, wiec bedzie sie "gryzla" z piekarnikiem. Hej MAgpie, tak, zgadza sie... ale lodowa jest grafitowa, wiec stworzy mi wielka ciemna plame na jasnym blacie... Zlew mam jasnz, granitowy... sama nie wiem ktory kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aikka 12.10.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hejmam pytankojakie dokumenty musialas zlozyc zeby oddac budynek i co musialas miec zrobione w domu i dookola domu?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 12.10.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hej mam pytanko jakie dokumenty musialas zlozyc zeby oddac budynek i co musialas miec zrobione w domu i dookola domu? pozdr hej, najlepiej idz do swojego starostwa i wez liste wymaganych dokumentow, co region to roznice - niewielkie ale jednak. A poza tym poniewaz nie pamietam wszystkich dokumentow, nie chce Cie wprowadzic w blad... lista dokumentow ktore wymagal nasz urzad w Pabianicach byla w moim watku - wkleilam ja okolo 5 strony. Na pewno dziennik budowy, zaswiadczenia od kierbuda o zakonczeniu budowy, uprzatnieciu miejsca budowy i okolicy, jego uprawnienia. Papiery koncowe od elektryka, kominiarza, certyfikat energetyczny, od elektrowni umowa podpisana, papiery od faceta z uprawnieniami wod kan, o szczelnosci instalacji wod kan i CO... A co musialo byc zrobione? Tu z kolei nasz kierbud sie czepial - ze sufity nie wszystkie, bez barierek na balkonach (zrobilismy, a miedzyczasie sie dowiedzialam ze wystarczylo zabic wyjscie na balkon deska i juz). Barierki na schodach, zabezpieczone kable (jesli nie kontakty wszedzie to chociaz zaklejone kable i tego typu zasady bezpieczenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.10.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 (...)chcialabym juz kuchni, moglibysmy sobie na dzialce weekendowo mieszkac, a tak to sobie czekam... Kupiłaś już? ...to może bym na jaką herbatę albo kawę przyjechał, bo u mnie już woda przed zimą zakręcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 20.10.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 (...)chcialabym juz kuchni, moglibysmy sobie na dzialce weekendowo mieszkac, a tak to sobie czekam... Kupiłaś już? ...to może bym na jaką herbatę albo kawę przyjechał, bo u mnie już woda przed zimą zakręcona Witaj Yeti! Kuchnie zrobil moj Tato, musze ja tylko przywiez z Oswiecimia;) Ale na weekend ok 8go listopada mozemy sie wstepnie umowic Oczywiscie nadal w prowizorce, bo zanim kuchnie zmontujemy troche minie, do tego AGD jeszcze nie mam, ale co tam;) Pozdrowka! PS co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 28.10.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 to juz przeprowadzka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Bardzo fajny domek i trafione pomysły. Przyszłam, bo yuca powiedziała, że macie takie płytki, jak mi się spodobały. Przy okazji podkradłam do siebie lampę z ikei Mam nadzieję, że się nie gniewacie. Pozdrawiam i życzę siły na finishu. Będę monitorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 28.10.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 to juz przeprowadzka???Hej Monjan, przeprowadzka jak postanowione - niestety dopiero sierpien 2010 A w domku cieplo, przytulnie, posprzatane, ogrzewane... wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 28.10.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Bardzo fajny domek i trafione pomysły. Przyszłam, bo yuca powiedziała, że macie takie płytki, jak mi się spodobały. Przy okazji podkradłam do siebie lampę z ikei Mam nadzieję, że się nie gniewacie. Pozdrawiam i życzę siły na finishu. Będę monitorować Przychodz, kradnij, a co Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.10.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 nie omieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 29.10.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Podobną lampę do tej ratanowej możesz spróbowac zrobić sama, tylko że ze sznurka albo włóczki. Tu przepis http://wlasnorecznie.blog.onet.pl/ koszt abażuru ok 10 zł plus ładna oprawka. Jak nie wyjdzie Ci idealna to chociaż sprawdzisz ile światła Ci daje w salonie. Ja właśnie taką do sypialni zrobiła jeszcze oprawkę muszę dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 29.10.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Podobną lampę do tej ratanowej możesz spróbowac zrobić sama, tylko że ze sznurka albo włóczki. Tu przepis http://wlasnorecznie.blog.onet.pl/ koszt abażuru ok 10 zł plus ładna oprawka. Jak nie wyjdzie Ci idealna to chociaż sprawdzisz ile światła Ci daje w salonie. Ja właśnie taką do sypialni zrobiła jeszcze oprawkę muszę dokupić. Serio, sama zrobilas? Super! Pochwalisz sie efektem - jakas fotka? Do salonu chcialabym jakies reprezentacyjne, ale potrzebuje 3 az, wiec lepiej zeby nie byly zbyt drogie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts