alektyc 29.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 http://foto1.m.onet.pl/_m/b0d7732ebdcead7ffd2157cca45ac1b5,10,19,0.jpghttp://foto1.m.onet.pl/_m/e8d49ef5dc3c3911a46e436ac2ff3949,10,19,0.jpg Mozesz spróbowac koszt niewielki, ale do salonu to musiałabyś poćwiczyć. To jest moja pierwsza lampa, no może druga bo pierwszą posmarowałam klejem balon a nie sznurek więc nic z tego nie wyszło. Wielkośc lampy zależy od balonika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 29.10.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Super! Lampy do salonu raczej kupie, jesli kiedzy popelnie podobna, to moze wlasnie do sypialni. Pytanie techniczne - zwykly balon jest troche podluzny, zweza sie ku jednemu z koncow... skad wziac taki, zeby napompowany byl kula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 29.10.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ja właśnie robiłam ze zwykłego balonu tylko nie do końca napompowanego więc dlatego takie małe wyszły. Ale wiążąc sznurkiem ten balon też się trochę wyrówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 30.10.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Przyszłam się przywitać i zapewnić, że czytam dziennik regularnie. Dzisiaj to się nieźle uśmiałam z tej "Rewolucji" Mrożka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 30.10.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ja właśnie robiłam ze zwykłego balonu tylko nie do końca napompowanego więc dlatego takie małe wyszły. Ale wiążąc sznurkiem ten balon też się trochę wyrówna.Dzieki, jak cos popelnie to sie pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 30.10.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ja właśnie robiłam ze zwykłego balonu tylko nie do końca napompowanego więc dlatego takie małe wyszły. Ale wiążąc sznurkiem ten balon też się trochę wyrówna.Dzieki, jak cos popelnie to sie pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 30.10.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Przyszłam się przywitać i zapewnić, że czytam dziennik regularnie. Dzisiaj to się nieźle uśmiałam z tej "Rewolucji" Mrożka Pozdrawiamhej, ja co jakis czas zagladam do Twojego A tekst niezly, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Witam, śliczna ta garderoba do korytarza A gdzie można takie cudo nabyć? Życzę powodzenia w tych finalnych już robotach...będzie bardzo domowo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.11.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Witam, śliczna ta garderoba do korytarza A gdzie można takie cudo nabyć? Życzę powodzenia w tych finalnych już robotach...będzie bardzo domowo pozdro Hej, meble jesli nie od mojego Taty, sa z allegro, uzytkownik ysl_123 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14754867 Ale ten wieszak kupilam juz dawno, pewnie juz takich nie maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 03.11.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ale gdybyś gdzieś, kiedyś taki wieszak zobaczyła, to i ja proszę o info Kuchnia bardzo ładnie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 09.11.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ale gdybyś gdzieś, kiedyś taki wieszak zobaczyła, to i ja proszę o info Kuchnia bardzo ładnie się zapowiada Dzieki! Oczywiscie dam znac Wybieram sie do Twojego dziennika - kuchni fotki sa wreszcie? Podziwiam ze juz mieszkacie, przerabialam to z mieszkaniem w bloku, bylo srednio Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 11.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Fajny domek, ciekawa jestem postępów w urządzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 12.11.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Fajny domek, ciekawa jestem postępów w urządzaniu. Hej, dzieki, postepow na razie brak - jak jest kazdy widzi na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tracey 17.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Hej popcarol, tez mi sie te niewidzialne poleczki podobaja ) zobaczylam je w jakims programie tv, tzn wersje dla ubogich - metalowe katowniki do wiezby dachowej, w castoramie do kupienia za ok. 6 pln. A oryginalne polki np. umbry widzialam za 80 pln, wygladem niewiele sie zreszta od katownikow roznia, za to cena i owszem... tylko ze ja chce ich powiesic tak z 7 i maz sie uparl ze oslabie sciane i w ogole to ze sa niebezpieczne- wiec nie wiem, na czym stanie No i czekam na nowe zdjecia kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bąbelek1719505965 18.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Czesc! Podczytuje sobie twoj dziennik od czasu do czasu, duzo rzeczy mi sie podoba, szczegolnie podloga W kazdym razie ostatnio siedzisz w temacie lamp, moge ci polecic 2 namiary: http://fabrykaform.pl/oswietlenie_lampy_wiszace-k651_549.html?page=2 fabryka form miesci sie w Warszawie oraz prowadza sprzedaz wysylkowa. maja rozne ciekawe rzeczy, raczej takie designerskie. Drugi namiar to http://www.lampyy.pl Bardzo fajne lampy, produkowane w polsce, ale z klasa i w przystepnej cenie. Kontakt mily i sprawna realizacja zamowienia, my sie nie zawiedlismy. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.11.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Hej popcarol, tez mi sie te niewidzialne poleczki podobaja ) zobaczylam je w jakims programie tv, tzn wersje dla ubogich - metalowe katowniki do wiezby dachowej, w castoramie do kupienia za ok. 6 pln. A oryginalne polki np. umbry widzialam za 80 pln, wygladem niewiele sie zreszta od katownikow roznia, za to cena i owszem... tylko ze ja chce ich powiesic tak z 7 i maz sie uparl ze oslabie sciane i w ogole to ze sa niebezpieczne- wiec nie wiem, na czym stanie No i czekam na nowe zdjecia kuchni! Hey Tracey! Ja oczywiscie tez pod uwage biore wersje dla ubogich Niewidzialne poleczki ogladalam gdzies w necie i cena mocno przewyzszala niestety 80 zl... Nastawiam sie wiec na ok 6 sztuk z katownikow. Tylko nie bardzo wiem jak to ma wygladac - bo katownik to taki element metalowy wygiety pod katem 90 stopni, jednym bokiem przykrecony do sciany. A jak go przedluzyc, zeby ksiazki utrzymal, znaczy poszerzyc ? :/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.11.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Hej Babelku! Dzieki za namiary, jutro sobie poogladam, bo zaraz z pracy wychodze i po Mlode pedze Hmm... jakby co, to w pracy TEZ pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 18.11.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja mam takie nieskromne pytanko- co to za łożko dla dziecka - poproszę o namiary gdzie kupione i za ile:) Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.11.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja mam takie nieskromne pytanko- co to za łożko dla dziecka - poproszę o namiary gdzie kupione i za ile:) Z góry wielkie dzięki Lozko drewniane jak wiekszosc bialych i sosnowych mebli u nas - kupione w Lodzi w sklepie na ul.Przybyszewskiego 88. Na allegro ysl_123, za ile_ Kolo 300-350 zl, nie pamietam juz... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 19.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 hej,przejrzałam sobie wasz dziennik,wiele rzeczy b.mi sie podoba..mam takie same belone łozko w pokoju synka..niestety pierwsza noc na nim skonczyla sie upadkiem..musielismy zamowic barierke..fajne z wygladu ale bardzo nie bezpieczne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts