vieta 10.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ładne panele sobie wybraliście? Możesz mi powiedzieć co to za firma i jaki model? Kronotex, http://www.kronotex.com dokladnie: http://www.krono.com/cms/beitrag/10001190/31682/ pozdrawiam! Witaj, możesz mi powiedzieć gdzie i jak zamówiliście te panele? bo to strona niemiecka. Ile ksoztowały? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 10.10.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ładne panele sobie wybraliście? Możesz mi powiedzieć co to za firma i jaki model? Kronotex, http://www.kronotex.com dokladnie: http://www.krono.com/cms/beitrag/10001190/31682/ pozdrawiam! Witaj, możesz mi powiedzieć gdzie i jak zamówiliście te panele? bo to strona niemiecka. Ile ksoztowały? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.10.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witaj, jak 99% rzeczy do nowego domu tak i panele kupilam przez allegro http://www.allegro.pl/item450552184_panele_podlogowe_ac4_8mm_mega_wytrzymale.html Gosc ma tez sporo innych, nam jednak najbardziej podobaly sie te z V-fuga (a te byly tylko w tym kolorze old oak - stary dab). W sumie chyba jestem zadowolona (chyba bo tak dlugo nie bylam na budowie ze ich jeszcze fizycznie nie widzialam...). Podobne widzialam w castoramie, drozsze byly i gorszej jakosci, ale i tak mi sie podobaly. A ten kolor jest w czolowce w watku dla nie lubiacych sprzatac Pozdrawiam, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Celinka_i_Maciek 11.10.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Super wam idzie!Też bym chciał juz byc na tym etapie co wy!Bedę obserwował!W końcu ziomaleee z nas!maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.10.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Super wam idzie! Też bym chciał juz byc na tym etapie co wy!Bedę obserwował!W końcu ziomaleee z nas! maciek Bardzo nam milo! Gdzie w Pabianicach macie dzialke? Pozdrawiam Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.10.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Widzę, że kupiliście drzwi wewnętrzne. I jak wrażenia, jakie wykonanie? Możesz wrzucić link do aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.10.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Właśnie sobie doczytałam, że drzwi są super. Tak to jest jak najpierw się pyta a potem zagląda do dzienniczka Mam jeszcze pytanko co do stołu. Co to, ile kosztowało, jakie ma wymiary i skąd pozdrówka Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Drzwi juz znalazłam Ze stołem pewnie mi się trochę zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.10.2008 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Mam jeszcze pytanko co do stołu. Co to, ile kosztowało, jakie ma wymiary i skąd pozdrówka Monikahej Moniko! Drzwi sa super, klejonka na mikrowczepy - gosc tego nie napisal w aukcji, a powinien. Naprawde solidnie wykonane, ogladal znajomy stolarz. Za te cene suuuper! Stol oczywiscie z allegro, bo skad Wymiary 200x100 cm, lite drewno - mahon podobno, wazy tyle ze 2 osoby maja problem go podniesc podobno... w przyszlym tygodniu go dostane to powiem czy rzeczywiscie super, ale sadzac po komentarzach babki powinnam byc zadowolona. Meble kolonialne, sciagane z indii. Niestety krzesel do niego nie kupilam, przelicytowal mnie ktos o 20 zlotych buu.. ale licze na to ze kiedysbabka bedzie imala jeszcze - co jakis czas ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.10.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Hej Słonko Dzięki wielkie za odpowiedz. Bez opinii osoby, która widziała drzwi w rzeczywistości pewnie nie odważyłabym się kupić drzwi z allegro ale skoro są super to może pomyśle Cenowo też jestem w szoku A stół naprawdę jest super. Z niecierpliwością czekam na relację jak przyjedzie. Jeszcze jedno pytanko. Czy grzejniki łazienkowe tez kupowałaś na allegro? Jeśli tak to czy możesz mi podrzuć link sprzedawcy na pw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.10.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Oczywiscie, grzejniki na allegro, bo gdzie indziej...tak to jest jak sie buduje na odleglosc i ma male dziecko, prace, dziadkow 250 i 400 km... ;(ale na razie jestem zadowolona, sprzedajacych molestuje o lepsze wieksze dokladniejsze zdjecia i jeszcze sie nie rozczarowalam. Grzejniki polskiej produkcji (na allegro duzo chinskich), firma spod nowego sacza:http://www.allegro.pl/item457826600_grzejnik_lazienkowy_1200x550_chrom_z_transportem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.10.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Kobieto, z nieba mi spadłaś Mój mąż właśnie jest w tych okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.10.2008 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Grzejniczki sa super, bardzo ladnie zrobione, a chromowany nie wali po oczach, jest jakby lekko satynowy. A Nowy Sacz mi bliski dusza - studiowalam tam 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 22.10.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witaj, dziękuje za namiary na kabine prysznicową (której, niestety nie ma teraz w ofercie ) . Jestem pod wrażeniem, jak sprawnie potrafisz organizować zakupy przez internet i jak szybko to wszystko się zmienia na budowie, chociaz jesteś dowódcą "na odległość". Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.10.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Piękna elewacja http://1.1.1.1/bmi/fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/uVQYyEb3kWSNG9mcqB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 23.10.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Kobieto, z nieba mi spadłaś Mój mąż właśnie jest w tych okolicach I co MONIA, kupiliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.10.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Tak, kupiliśmy Jeden biały, drugi chrom. Ale zobaczę je dopiero jutro bo mój mąż nie wrócił jeszcze do domku. Jeszcze raz wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.10.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Parapety super Wklej zdjecia po montażu, będzie na co popatrzeć. A grzejniki są piękne Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 27.10.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Ciesze sie! Montaz dopiero za ok 2 tygodnie, na parapety trza czekac ok 10 dni :/ ale w koncu zamowione Zastanawialam sie tez nad drewnem - klejonka, ale sa drozsze... te beda pasowac do podlogi, ale reszta musi byc cieplejsza - duuuzo drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 nie pamiętam odnośnie dwójek ale u Młodego zęby szły hurtem - 2 czy nawet 4 naraz był do tego tylko katar szły na pewno ze 2-4 dni jakoś tak - nie pamiętam smarowałam maścią do ząbków - nie pamietam nazwy i praktycznie bez bólu było przegryzał marchewkę, twardą piętkę chleba - to mu pomagało życzę, by się szybciutko wyrżnęły ząbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts