majki 23.11.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Twoja Coreczka chyba niewiele starsza? Pozdrowienia No, 4 latka już skończyła dzięki, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 23.11.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Twoja Coreczka chyba niewiele starsza? Pozdrowienia No, 4 latka już skończyła dzięki, pozdrawiam, majki O, to nieco ponad rok starsza, moja 19. stycznia kończy 3 latka. PS czekam na Twoja kuchnie Bo łazienki - klasa, ale to już mówiłam Pozdrawiam Karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 23.11.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 skoro o dzieciach mowa to ja dodam, ze moje bliznieta 3 latka skoncza 2 stycznia popcorol a z inne beczki to jaka masz kabine w dolnej lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 23.11.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 skoro o dzieciach mowa to ja dodam, ze moje bliznieta 3 latka skoncza 2 stycznia popcorol a z inne beczki to jaka masz kabine w dolnej lazience Hej, to mamy prawie rownolatki, Maren! O kabinie mowa na 1wszej stronie dziennika. Firma z Bialegostoku, nazywaja sie lazienki rea. Ale tego modelu nie mieli, jak patrzylam niedawno - moj kupiony ponad 1,5 roku temu juz... http://www.lazienka-rea.pl/ Super rzeczy maja, zamowilam u nich jeszcze szafke z umywalka, przywiezli mi wlasnym transportem razem z kabina, jakos niedrogo placilam. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 26.11.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Podczytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.11.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Podczytuję [/url] A zapraszam I dzieki za podpowiedzi tu i owdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 26.11.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Po przeglądnięciu dziennika zobaczyłam jak wiele mamy wspólnego . A ten Klimt - bingo! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.11.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No dobra, jakie lampy do salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 26.11.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A będzie ten Klimt w salonie ? bo jeśli tak , to coś pod niego z żółtym lub z kolorków z obrazu ...takie bogate ,,coś" też może być - tylko nie te sztuczne róże z białego szkła brr....(z propozycji tmx) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.11.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Klimt bedzie w salonie, ale lampy chce przezroczyste lub z bialego szkla. Mialam kilka kolorowych lamp i barwa swiatla byla meczaca, no i gdyby Klimt zniknal, to lampy tez musialabym wymienic. Bardzo podobaja mi sie te dziwactwa ktore tam wkleilam, cale przezroczyste, ale nie moge ich namierzyc, no i ciekawe czy cene bym przelknela Roz nie bedzie Gosc od recznie robionych lamp sie nie odzywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 26.11.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 To teraz poszukaj z oferty z LM - zaskakująco bogata :http://www.leroymerlin.pl/produkty/lampa-wiszaca-orient,1252649575,1252384766.html zdjęcia mi nie wchodzą ,ale moje typy (a tu jest ich naprawdę dużo tylko zaczynają się od strony ósmej )- to np. lacchino1,2,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.11.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 O!!! Dzieki!! Ale fajna lampa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.12.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Popcarol, nie przeczytałam jeszcze komentarzy bo na razie czytam od deski do deski Twój arcyciekawy Dziennik, ale pewnie parę pytań do Ciebie będę miała, chociaż tak dokładnie opisujesz wszelkie zakupy jak mało kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 03.12.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 A zapraszam, zapraszam Moze dlatego malo kto zaglada do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.12.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 A jak już tak zapraszasz, to odpisz czy dostałaś wiiadomość na priva ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.12.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Nie Wyslij prosze na [email protected] Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abi28 06.12.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witaj popcarol, śliczny macie macie domek,a to co zrobiliście z drzwiami po tych całych perypetiach to mistrzostwo świata napisz mi proszę jeśli to nie problem jak montowaliście listwy przypodłogowe (na jakie kołki/śruby),jaką farbą malowaliście i jak wybrnęłaś z tego brzydkiego zakończenia związanego z grubością tej listwy (ta gruba końcówka listwy przy drzwiach) Wystawała poza opaskę drzwi? My mieliśmy kupić białe ze sturoduru czy jakoś tak ale widziałam je na żywo....i wolę drewniane które apropos są po 3,50 zeta/m. pozdrawiam Mikołajkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 07.12.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Hej Abi, dzieki.nie pomoge w kwestii listw, montowal mi je jeden pan, ktorego teraz nie mam ochoty nawet pytac... Sa na pewno na jakims kleju i dla pewnosci przykrecane w 2-3 miejscach. Listwy na koncach sa poscinane na ukos i tez pomalowane, nie rzuca sie to tak w oczy jak na tej fotce przed podcieciem i malowaniem. Wyglada calkiem dobrze. Styrodur tez macalam i tez zrezygnowalam, poza tym podobno po kilku latach zolknie, zwlaszcza wystawiony na swiatlo sloneczne, wiec wolalam drewno malowane. Nasze kupowalismy po 5 zl-m, 10 cm wysokosci, 1-1,5 cm grubosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 07.12.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dzisiaj oglądałam lampy w obi w Łodzi i rzuciły mi się w oczy takie jak ci się podobają, te pączki z dziurką z białego szkła, kosztują coś ponad 300 zł. fajna również była lampa taka jak moja ze sznurka tylko dużo większa ale pleciona ze srebrnego drutu, kosztowała coś ponad 200 zł.Super była szkoda że już mam lampy w salonie a szukałam na korytarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.12.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Hej Alektyc! A co to za sklep i gdzie w Lodzi? Moze bym sie wybrala pomacac... Za paczki to niestety normalna cena, a te druciaki kosztuja niecale 300 na allegro. A gdzie mozna obejrzec Twoj salon? Lampa sznurkowa wciaz czeka na wykonanie i chyba w sypialni by pasowala:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts