alektyc 08.12.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Sklep to Obi na szparagowej (wylot na Aleksandrów) w Warszawie też pewnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.12.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dzieki, w Obi jeszcze lamp nie macalam - ale kawalek mam tam niestety - jeden jest na wylocie na Legionowo, drugi na Okeciu, wszedzie daleko.. moze w ktoras sobote sie wybierzemy, bo w dzien roboczy przez korki trudno sie przebic... Nie masz fotek Twoich salonowych lamp? Jesli nie, napiszesz jakie masz? Ogladam wszystkie ostatnio, namietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.12.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Hej Popcarol!!wpadam do ciebie od czasu do czasu ,ale dzisiaj to się już koniecznie muszę ujawnić! Ostatnie zdjęcie w dzienniku ,no normalnie powaliło mnie na kolana Przebija wszystkie fotki budowlane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.12.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Hej Popcarol!!wpadam do ciebie od czasu do czasu ,ale dzisiaj to się już koniecznie muszę ujawnić! Ostatnie zdjęcie w dzienniku ,no normalnie powaliło mnie na kolana Przebija wszystkie fotki budowlane!! Witaj Piekna ano, to ja z mym dzieciem - gwiazdka wczorajszego przedstawienia swiatecznego w przedszkolu Pozdrawiam i zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.12.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Nieprecyzyjnie się wyraziłam.Gapa ze mnie.Chodziło mi o przedostatnie zdjęcie.Twoje z córcią jest jak najbardziej piękne ,ale córcia śpiewająca ,to po prostu jest nie do pobicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.12.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Nieprecyzyjnie się wyraziłam.Gapa ze mnie.Chodziło mi o przedostatnie zdjęcie.Twoje z córcią jest jak najbardziej piękne ,ale córcia śpiewająca ,to po prostu jest nie do pobicia Tez tak pomyslalam, bo tamta fotka jest the best Jakie masz lampy w salonie? Wszystkich pytam ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.12.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 lNoooo,lampy mam całkiem oryginalne.-60,tki śliczne żaróweczki u sufitu wiszą .Pewnie będę się musiała do nich przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 10.12.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 A może to ? np. MIREA http://www.lampy-alladyn.pl/Mirea_c3741.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.12.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 A może to ? np. MIREA http://www.lampy-alladyn.pl/Mirea_c3741.html Bardzo Ci dziekuje, Martina, ze tez ciagle chce Ci sie szukac Te akurat nie podobaja mi sie... Generalnie mam zagwozdke - czy isc w stylu ozdobnych, troche orientalnych lamp, czy moze bedzie to juz przegiecie przy tym mixie wszystkiego i meblach... i zafundowac sobie proste lampy, w oblym ksztalcie, z mlecznego szkla? Moje top-3 1/foscarini caboche - nieosiagalne ze wzgledu na cene 2/te z leroy http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/Wpq5eBNCWfxRTBkFOX.jpg Te 2x nad stol, plafon i kinkiet niekoniecznie do pary - biale mleczne paczki/splaszczone sfery 3/czekam na koncepcje pana od recznie robionych lamp (2 mam w kuchni od niego)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 10.12.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 To mój nr 1 niezmiennie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 10.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Hello wpadłam z rewizytą sie przywitać i co tu widzę? sliczny domek z jakze mi bliskimi wnetrzami: troche klasyki, troche nowoczesności i ... KLIMATY KOLONILNE czyli to co uwielbiam i w dodoatku te same dylematy: jakie lampy... ta lampa z LM jest cudna! podsyłam ci tez linka z mojego ulubionego sklepu, moze jakies inspiracje znajdziesz http://www.orange-tree.pl/ Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.12.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Hello wpadłam z rewizytą sie przywitać i co tu widzę? sliczny domek z jakze mi bliskimi wnetrzami: troche klasyki, troche nowoczesności i ... KLIMATY KOLONILNE czyli to co uwielbiam i w dodoatku te same dylematy: jakie lampy... ta lampa z LM jest cudna! podsyłam ci tez linka z mojego ulubionego sklepu, moze jakies inspiracje znajdziesz http://www.orange-tree.pl/ Pozdarwiam Hej Amfi! Dziekuje Orange Tree juz przewertowalam, tez maja kilka fajnych modeli ktore mnie interesuja... dzieki Tak jak mowila MArtina - podobienstwa sie przyciagaja Pozdrawiam, zapraszam ponownie i obiecuje tez zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.12.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 To mój nr 1 niezmiennie .... Z pokazanych w moim watku o salonowych lampach najladniejsze chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 10.12.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 W tym co CI zalinkuję jest jeszcze taka szklana lampa cudeńko - szklane przeźroczyste rurki ...,a teraz to może do kuchni ? http://lampdesign.pl/index.php?products=product&prod_id=56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 11.12.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 W tym co CI zalinkuję jest jeszcze taka szklana lampa cudeńko - szklane przeźroczyste rurki ...,a teraz to może do kuchni ? http://lampdesign.pl/index.php?products=product&prod_id=56 Widzialam ja, super jest! W ikei jest tez podobna. Do kuchni juz lampy mam, wklejalam je w moim dzienniku i w watku o tychlampach salonowych. Te sa super, ale do salonu chyba nie - za malo swiatla beda dawac chyba... Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 11.12.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Właśnie taka lampa jak twoja ostatnia z dziennika była w obi. do tego stojąca. też coś koło 250 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 12.12.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Właśnie taka lampa jak twoja ostatnia z dziennika była w obi. do tego stojąca. też coś koło 250 zl hej, ktora? Ta caboche? Jesli tak, to pedze tam jak na skrzydlach... nie pamietasz nazwy? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 12.12.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ta którą ostatnio wkleiłaś w dziennik plecionka srebrna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.12.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ta którą ostatnio wkleiłaś w dziennik plecionka srebrna ok, dzieki, juz sie zorientowalam Jak bede w okolicy Obi, nieomieszkam pomacac Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 16.12.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam lubię często zaglądać do Twojego dziennika ja mam takie łóżko od prawie miesiąca: http://allegro.pl/item849719514_lozko_hit_ze_szwecji_160_x_200_www_1000mebli_pl.html razem z szafkami. Dla mnie jest super. Materace też w tej samej firmie kupiłam zaocznie ale jakoś się nie moge przyzwyczaić do siedmiostrefowego, córki ze sprężymani bonelowymi jest jakby wygodniejszy. Ale coraz bardziej się przekonuję do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts