Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika popcarol Wykanczamy sie i nasz dom n

popcarol

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Martina! Taa.. szaleje ;) Ogladam na razie, nic nie kupuje bo z kasa krucho. Ale swoje typy trzeba miec.

Z lampami cisza - czekam na oferte od rzemieslnika z allegro (tego co mi zrobil lampy do kuchni), pewnie od niego zamowie. Jesli nie, to te z leroy przezroczyste plus moze eglo? (biale paczki z dziurka...)

• 3 weeks później...

Hej, popatrz na te zestawy. My taki chyba bedziemy mieli

Niebanalne i mozesz ciagle zmieniac salon w zaleznosci od potrzeb. Kolorów tez jest sporo.

http://www.allegro.pl/item876338114_naroznik_baby_antara_promocja.html

Moi znajomi maja podobny. Wygodnie sie na nim siedzi i na kazda impreze ja troche inaczej ustawiaja:)

Wszystkiego naj w Nowym Roku!

Hej,

dzieki za zyczenia, Tobie rowniez wszystkiego naj- naj-! :)

Fajny pomysl z tym przestawianiem. Kolor tez dobry, ale material niezbyt mi sie podoba... no i nie potrzebuje az takiego wielkiego naroznika, nastawialam sie na sofe 3ke i fotel z innej parafii... chociaz pewnie mozna wybrac tylko czesc segmentow stad...

O ile wszystko praktycznie kupuje przez internet, to kanap chyba bez siedzenia na nich nie zaryzykuje... zdjecia zdjeciami, a kanapa albo od razu mi sie podoba i sie zakochuje, albo mowie ze bee...

jakbys widziala na zywo lub byla u tej kolezanki i nie bedzie to problemem, cyknij fotke i wrzuc ;)

Zanim cos kupimy pewnie znow minie troche... ale moze to i dobrze? Lamp szukam juz dobre pare miesiecy i chyba w koncu znalazlam -to jest to:)

Chcialabym zeby z kanapa tez tak bylo...

Pozdrawiam!

popcarol, jestem u Ciebie pierwszy raz i strasznie mi sie podoba jak meblujesz swój domek. :D

Chciałam Cie nawet prosic o namiary na kanciastą lampe ze szkła i drutu, ale przeczytałam Twój ostatni wpis i.... naprawdę jest mi szalenie przykro w związku z tym ,co Cię wczoraj spotkało :o

Wyobrażam sobie jak bardzo musicie byc wstrząśnięci - mi wlamano sie kiedys na budowie do schowka i okradziono i pamiętam jak mną zatrzęsło :-?

Trzymam kciuki ,by złapano tych .....-wieli :evil: , którzy się do Was włamali i okradli Wam mieszkanie.

Nie daj się zbyc i nie odpuszczaj policji !

Powodzenia!

ps. na namiary na lampę grzecznie poczekam, aż znajdziesz chwilkę :wink:

Zalinkuję :

http://www.yellowpages.pl/_rel1/?url=www.abelite.pl&r=1&fid=87365

poprzez y .p. ale nie szkodzi - dobrze wchodzi ...

Cennika nie ma ? - bo jakoś nie dopatrzyłam się ...

Dzieki, zalinkowalam tez w dzienniku. Cennika nie ma, trzeba pytac. Ceny tych ktorych wybralam podalam w dzienniku. Pozdrowka :)

inez5 - witam, zapraszam. U Ciebie chyba juz kiedys bylam, zaraz sobie odswieze ;)

Watpie zeby kogokolwiek zlapali, fajnie byloby gdyby ten laptop chociaz wyplynal - firmowy malza... zreszta nawet pustego etui po moim prezentowym zegarku nie wzieli, bo odciski na pewno fragmentaryczne (mogli pro forma wziac i chocby wrzucic do kosza...) poza tym niska spoleczna szkodliwosc czynu i takie tam - w koncu nikogo nawet nie pobili :(

Nie wiem jaka lampe masz na mysli - druciane kojarze, ale drut i szklo na raz? Eglo robi druciane i szklane (biale szklo) w tym samym ksztalcie - moze o nie Ci chodzi? Wszystkie lampy jakie wklejalam byly z allegro, jak nie znajdziesz wklej fotke o co Ci chodzi, to pomoge. Pozdrawiam

Szczerze współczuję :cry: :(

Miałaś na laptopie zaznaczoną opcję "zapamiętywania haseł" ? Oby nie ... :-?

Pozwole sobie wysunąć pewną teorię ... to forum i pisanie na nim i chwalenie się wszystkim "na tacy" ma dwie strony. Jest chęcią pokazania co mamy i chwalenia się w "pozytywnym" sensie ... ( sam przecież też to robię :oops: ), ale też jest "zaproszeniem" : tak mamy zrobione, to mam ... Naprawde nie trudno zlokalizować kto jest kim na forum i gdzie mieszka/pracuje, itp ... :roll:

Sam też pokazuję dom, widze nie raz jak koło działki wolno przejeżdża samochód i wyraźnie jakaś rodzina sobie ogląda działkę i dom ... Ciekawe niby dlaczego :evil: :roll:

Smutna prawda jest taka, że pewno nikogo nie znajdą, ale mam nadzieję, że otrząśniecie sie z tego szybko ...

wszystkiego dobrego ..., majki