popcarol 17.12.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Hej, dzieki! Bardzo ladne to lozko. Moglabys wrzucic zdjecie jak wyglada na zywo u Ciebie? Wole takie nieprofesjonalne zdjecia I jesli mozna - ile placilas za zestaw z szafkami? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 17.12.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 HEJ szalejesz na całego...świetne to ostatnie łóżko i fakt tanie -napisz gdzie można znaleźć....co jeszcze upolowałaś ? Na jakim etapie jesteś z lampami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 17.12.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Hej Martina! Taa.. szaleje Ogladam na razie, nic nie kupuje bo z kasa krucho. Ale swoje typy trzeba miec. Z lampami cisza - czekam na oferte od rzemieslnika z allegro (tego co mi zrobil lampy do kuchni), pewnie od niego zamowie. Jesli nie, to te z leroy przezroczyste plus moze eglo? (biale paczki z dziurka...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 17.12.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A, zapomnialam... tanie drewniane lozko tu:http://www.allegro.pl/item844891331_piekne_lozko_drewniane_prosto_od_producenta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 17.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Jak wytrzymasz do - po ŚWIĘTACH to 50% taniej będzie , a z tymi typami to prawda - zaklepać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aikka 06.01.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Hej, popatrz na te zestawy. My taki chyba bedziemy mieliNiebanalne i mozesz ciagle zmieniac salon w zaleznosci od potrzeb. Kolorów tez jest sporo.http://www.allegro.pl/item876338114_naroznik_baby_antara_promocja.htmlMoi znajomi maja podobny. Wygodnie sie na nim siedzi i na kazda impreze ja troche inaczej ustawiaja:) Wszystkiego naj w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.01.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Hej, dzieki za zyczenia, Tobie rowniez wszystkiego naj- naj-! Fajny pomysl z tym przestawianiem. Kolor tez dobry, ale material niezbyt mi sie podoba... no i nie potrzebuje az takiego wielkiego naroznika, nastawialam sie na sofe 3ke i fotel z innej parafii... chociaz pewnie mozna wybrac tylko czesc segmentow stad... O ile wszystko praktycznie kupuje przez internet, to kanap chyba bez siedzenia na nich nie zaryzykuje... zdjecia zdjeciami, a kanapa albo od razu mi sie podoba i sie zakochuje, albo mowie ze bee... jakbys widziala na zywo lub byla u tej kolezanki i nie bedzie to problemem, cyknij fotke i wrzuc Zanim cos kupimy pewnie znow minie troche... ale moze to i dobrze? Lamp szukam juz dobre pare miesiecy i chyba w koncu znalazlam -to jest to:) Chcialabym zeby z kanapa tez tak bylo... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 06.01.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 WITAJ poświątecznie - spóźnione ,lecz baardzo gorące życzenia WSZYSTKIEGO NAJ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 07.01.2010 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 WITAJ poświątecznie - spóźnione ,lecz baardzo gorące życzenia WSZYSTKIEGO NAJ......... Dziekuje i nawzajem Co myslisz o lampach ktore chyba na 99% kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 07.01.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ALE CI SIĘ UDAŁO ! BINGO ... Te lampy są cuudne ....i kinkiecik - też jest ....no.no ... Dla chcącego jak widać nic trudnego ....idę pooglądać w sklepie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 07.01.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Zalinkuję : http://www.yellowpages.pl/_rel1/?url=www.abelite.pl&r=1&fid=87365 poprzez y .p. ale nie szkodzi - dobrze wchodzi ... Cennika nie ma ? - bo jakoś nie dopatrzyłam się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 12.01.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 popcarol, jestem u Ciebie pierwszy raz i strasznie mi sie podoba jak meblujesz swój domek. Chciałam Cie nawet prosic o namiary na kanciastą lampe ze szkła i drutu, ale przeczytałam Twój ostatni wpis i.... naprawdę jest mi szalenie przykro w związku z tym ,co Cię wczoraj spotkało Wyobrażam sobie jak bardzo musicie byc wstrząśnięci - mi wlamano sie kiedys na budowie do schowka i okradziono i pamiętam jak mną zatrzęsło Trzymam kciuki ,by złapano tych .....-wieli , którzy się do Was włamali i okradli Wam mieszkanie. Nie daj się zbyc i nie odpuszczaj policji ! Powodzenia! ps. na namiary na lampę grzecznie poczekam, aż znajdziesz chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 12.01.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Zalinkuję : http://www.yellowpages.pl/_rel1/?url=www.abelite.pl&r=1&fid=87365 poprzez y .p. ale nie szkodzi - dobrze wchodzi ... Cennika nie ma ? - bo jakoś nie dopatrzyłam się ... Dzieki, zalinkowalam tez w dzienniku. Cennika nie ma, trzeba pytac. Ceny tych ktorych wybralam podalam w dzienniku. Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 12.01.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 inez5 - witam, zapraszam. U Ciebie chyba juz kiedys bylam, zaraz sobie odswieze Watpie zeby kogokolwiek zlapali, fajnie byloby gdyby ten laptop chociaz wyplynal - firmowy malza... zreszta nawet pustego etui po moim prezentowym zegarku nie wzieli, bo odciski na pewno fragmentaryczne (mogli pro forma wziac i chocby wrzucic do kosza...) poza tym niska spoleczna szkodliwosc czynu i takie tam - w koncu nikogo nawet nie pobili Nie wiem jaka lampe masz na mysli - druciane kojarze, ale drut i szklo na raz? Eglo robi druciane i szklane (biale szklo) w tym samym ksztalcie - moze o nie Ci chodzi? Wszystkie lampy jakie wklejalam byly z allegro, jak nie znajdziesz wklej fotke o co Ci chodzi, to pomoge. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 12.01.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Popcarol - szczerze współczuję ....pilnuj tego śledztwa ...jak CI rzeczy porozrzucali - jest szansa na jakieś odbitki paluchów ....Jaka niska szkodliwość czynu ????!!!!- Od Twojej wyceny strat - zależy kwalifikacja prawna .czynu.....i terminy odsiadki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 12.01.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dzieki, Martina. Probek do pobrania odciskow nawet nie pobrali. Mamy doniesc na komende zamki ktore rozwalili. I MAC adres laptopa. I to pewnie tyle bedzie Dziwnym trafem nie mam ochoty wracac do domu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 12.01.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 No co TY ? ŻAŁOSNE .......- powstrzymam się przed pisaniem po co nam taka policja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.01.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 popcarol, bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.01.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dzieki, Dziewczyny! Mamy nowe zamki, troche mi ulzylo. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.01.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Szczerze współczuję Miałaś na laptopie zaznaczoną opcję "zapamiętywania haseł" ? Oby nie ... Pozwole sobie wysunąć pewną teorię ... to forum i pisanie na nim i chwalenie się wszystkim "na tacy" ma dwie strony. Jest chęcią pokazania co mamy i chwalenia się w "pozytywnym" sensie ... ( sam przecież też to robię ), ale też jest "zaproszeniem" : tak mamy zrobione, to mam ... Naprawde nie trudno zlokalizować kto jest kim na forum i gdzie mieszka/pracuje, itp ... Sam też pokazuję dom, widze nie raz jak koło działki wolno przejeżdża samochód i wyraźnie jakaś rodzina sobie ogląda działkę i dom ... Ciekawe niby dlaczego Smutna prawda jest taka, że pewno nikogo nie znajdą, ale mam nadzieję, że otrząśniecie sie z tego szybko ... wszystkiego dobrego ..., majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts