MARTINA1 13.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Owszem bywa tak jak piszesz ...ale jest to mały % ludzi ,którzy kradną ... Ja też lubię popatrzeć na fajny albo i nie fajny dom (coś co przykuwa uwagę )więc intensywnie oglądam ....bez złych intencji. .W tym przypadku okradziono mieszkanie ....nie dom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.01.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Hej Majki, Martino, dzieki. Okradziono nasze mieszkanie w Warszawie, nie dom - w domu zreszta sa same meble, wartosciowych rzeczy w sumie brak... Mieszkania nigdzie nie pokazywalam... Oczywiscie nie mam opcji zapamietywania hasel, nigdzie. Hasla zreszta to bylo pierwsze co pozmienialismy - zamiast sprzatac rozwalone ubrania... Banki, rachunki maklerskie, a przede wszystkim dane dostepowe do baz danych i dziwnych rzeczy Malza (laptop jego sluzbowy, jest programista i z niego robil sporo rzeczy niestety...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.01.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Owszem bywa tak jak piszesz ... ale jest to mały % ludzi ,którzy kradną ... Ja też lubię popatrzeć na fajny albo i nie fajny dom (coś co przykuwa uwagę )więc intensywnie oglądam ....bez złych intencji. .W tym przypadku okradziono mieszkanie ....nie dom . Ale ja nie piszę o złych intencjach oglądających ... Tylko mogą się też zdarzyć i tacy. Sam też intensywnie oglądam Wiem, że okradziono mieszkanie, nie dom. Też chcę wierzyć w to, że byli to po prostu "zwykli" złodzieje ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Faktem jest ,że tu jak na tacy mają nawet rozklad pomieszczeń z projektów podany...ale może nie jest tak źle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.01.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Na szczescie klucze do domu nie zginely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.01.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Nie chce popadac w paranoje... mam nadzieje nikt nie uzyje mojego dziennika zeby okrasc nasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.01.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Nie popadaj.... dom trudniej wg mnie okraść niż mieszkanie ...a zresztą tu nie działa prawo serii ,tylko przypadek ....Postaw na zabezpieczenia w domu - bo teraz już masz traumę i śpij spokojnie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 13.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam, zwabiły mnie do Twojego dziennika wnetrza w moich klimatach, a tu taka przykra wiadomość... Trzymajcie się! Ja już po przeprowadzce do nowego domku jestem. I powiem Ci, że jakos bezpieczniej na mojej zabitej dechami wsi się czuję niż w kamienicy w Śródmieściu Wrocławia. Ciemno tu straszliwie, dookoła nieużytki głównie, dom praktycznie nieogrodzony, ale nie miałam jeszcze nigdy poczucia niepewności... Chociaż w okolicy zdarzają się włamania niestety. Ale to na pewno nie na podstawie dzienników i blogów, ale obserwacji bacznej w realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 13.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam, zwabiły mnie do Twojego dziennika wnetrza w moich klimatach, a tu taka przykra wiadomość... Trzymajcie się! Ja już po przeprowadzce do nowego domku jestem. I powiem Ci, że jakos bezpieczniej na mojej zabitej dechami wsi się czuję niż w kamienicy w Śródmieściu Wrocławia. Ciemno tu straszliwie, dookoła nieużytki głównie, dom praktycznie nieogrodzony, ale nie miałam jeszcze nigdy poczucia niepewności... Chociaż w okolicy zdarzają się włamania niestety. Ale to na pewno nie na podstawie dzienników i blogów, ale obserwacji bacznej w realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.01.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dzieki! A mozna gdzies zobaczyc Twoje wnetrza? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 14.01.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Hmm, gdzies tam moje "wnętrza" porozrzucane są po całym forum w różnych wątkach... Sama już nie pamiętam, co wklejałam. Głównie u mnie szaro-oliwkowo, dużo cegły rozbiórkowej (nawet meble w "salonie" mam z niej wymurowane), jesionowy parkiet przemysłowy i szare kafle na podłogach.Moja teściowa (miłośniczka złoto-szklanych meblii z Tajlandii) określiła klimat jako "piwniczny Moje wnętrza dopiero powstaną. Wybudowałam dom w ciągu 13 miesiecy od podstaw, jak prawdziwa matka Polka: w jednej ręce nosidełko z niemowlakiem, w drugiej komórka z pracą, za mną drugie dziecko z tornistrem i zwierzyniec. A mąż za granicą Wprowadziliśmy się na wylewki, bez drzwi wewnętrznych i kuchni- tak mielismy dość naszych 47m2 w centrum Wrocławia. Siłą rozpędu wykończyłam to, co było niezbędne i klapłam... Tzn w ramch relaksu rzuciłam się jak lew na ugór wokół domu Do zrobienia są jeszcze schody, górna łazienka i duży hall na górze. No i wymiana wszystkich mebli, bo przeprowadziliśmy po prostu stare, które totalnie nie pasują do niczego Ale z tym tez czekamy, aż nasz młodszy szkodnik (obecnie 3l) zacznie bardziej panować nad odruchami i nie będzie ciągle wszystkiego wylewał na sofę, obstukiwał mebli swoim rowerkiem i testował wytrzemałość materiałów śrubokrętami Poczytam sobie dokładnie Twój dziennik- masa ciekawych linków. Zachorowałam na sofy z Agpol... Już kombinuję, jak je wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 14.01.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Hej! W takim razie musze przeszukac forum, bo zapowiada sie ciekawie!! Klinat piwniczny - super Podziwiam wytrwalosc!! Ale Twoja praca to pewnie nie biurowa tj przykuwajaca do biurka? Podziwiam! Moja Mloda tez konczy za pare dni 3 lata, jak sie przeprowadzimy bedzie miala 3,5 Mam nadzieje nie rozwali od razu wszystkiego Zapraszam do czytania, staram sie wklejac kontakt - jakbym potem miala czegos szukac pomocny, no i dla odwiedzajacych chyba dobre - nie trzeba zadawac pytan Ale moze przez to w komentarzach malo kto sie wywnetrznia... :/ Rozumiem ze te 100 tys wejsc to ja ale pozostale 17 tys? Milego dnia! U nas minus 15 dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 14.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 wspolczuje ci bardzo wlamaniawiem co przezywasz...sama przez to przechodzilam niedawnotez nie mialam ochoty siedziec w domu, wybralismy sie do spa na basen, od razu bylo lepiej,polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 14.01.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 wspolczuje ci bardzo wlamania wiem co przezywasz...sama przez to przechodzilam niedawno tez nie mialam ochoty siedziec w domu, wybralismy sie do spa na basen, od razu bylo lepiej,polecam Dzieki, monjan! Wlasnie zaplacilam za 2 tyg w Turcji Pozdrawiam! ps jak urodziny Stefanka? My swietujemy 19go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.01.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Lampy więcej niż cudne - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 14.01.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Lampy więcej niż cudne - To jakby co masz tansze zrodlo niz leroy merlin (na marginesie bylam tam przedwczoraj - po zamki do drzwi :/ - małż w tym czasie pilnował domu :/ Chciałam obejrzeć te lampy tam, ale nie było! (Warszawa Arkadia) Zadowolona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Już ZAKLEPAŁAM ... co jeszcze będziemy szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 15.01.2010 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Brakuje mi jeszcze grafik / obrazow Ale to bardzo indywidualna sprawa! I dopiero PO przyklejeniu tapety z Klimtem, zakupie sofy, ewentualnie powieszeniu plakatow ktore juz mam i wstawieniu wszystkiego Brakuje mi tez jeszcze kinkietow na klatke schodowa 2 szt - ale na klatke pomyslu nie mam, kinkiety na razie planowalam swiecace gora-dol - mam takie zewnetrzne ogrodowe lampy z inoxu na elewacji w okolicy obu wyjsc - przy tarasie i przy wyjsciu do ogrodka. Moze takie same? Mocowania poreczy tez w inoxie... wiec te teoretycznie mam wybrane. Duze biurko narozne I to chyba tyle? Tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 15.01.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 wspolczuje ci bardzo wlamania wiem co przezywasz...sama przez to przechodzilam niedawno tez nie mialam ochoty siedziec w domu, wybralismy sie do spa na basen, od razu bylo lepiej,polecam Dzieki, monjan! Wlasnie zaplacilam za 2 tyg w Turcji Pozdrawiam! ps jak urodziny Stefanka? My swietujemy 19go! aa kiedy i gdzie lecicie?super!! Turcja i ciepełko:) Stefanowe urodziny były kameralne, rodzinka, już po na szczęście, był tort i dziecko zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 15.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 aaa te uszy odpiłuj, bo wygląda jak wazon, albo puchar-trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts