popcarol 15.01.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 aaa te uszy odpiłuj, bo wygląda jak wazon, albo puchar-trofeum Juy to napisalam w poscie Na fotce producenta tak zle nie wygladaly, dojdzie do tego jeszcze abazur. Ale odpiluje, bo mi sie nie podobaja, a rezta lampy i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 15.01.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 aa kiedy i gdzie lecicie?super!! Turcja i ciepełko:) Stefanowe urodziny były kameralne, rodzinka, już po na szczęście, był tort i dziecko zadowolone Marmaris - ale 40 minut do centrum piechota, wiec cicho i kameralnie, na poczatku maja Nie moge sie doczekac juz! U nas bedzie podobnie, ale urodziny we wtorek (wtedy tez te przedszkolne), a rodzinka przyjedzie we czwartek. Wieczorem tort i takie tam, a w piatek rano impra dla babc w przedszkolu, Mlode znow wystepuje Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.01.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Rozumiem ze te 100 tys wejsc to ja ale pozostale 17 tys? Milego dnia! U nas minus 15 dzisiaj! z pięćset pewnie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.01.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Rozumiem ze te 100 tys wejsc to ja ale pozostale 17 tys? Milego dnia! U nas minus 15 dzisiaj! z pięćset pewnie ja Ide Tobie zrobic odwiedzalnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam! Przeglądając wątek o kuchniach natknęłam się na zdjęcie lamp, które zamawiałaś z Allegro. Są rewelacyjne! Niestety, link już nie działa. Czy możesz podać nazwę Sprzedawcy? Nie wiem, jak go znaleźć! Będę bardzo wdzięczna.Oczywiście nie omieszkałam zajrzeć do dziennika i gratuluję kuchni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 20.01.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witam! Przeglądając wątek o kuchniach natknęłam się na zdjęcie lamp, które zamawiałaś z Allegro. Są rewelacyjne! Niestety, link już nie działa. Czy możesz podać nazwę Sprzedawcy? Nie wiem, jak go znaleźć! Będę bardzo wdzięczna. Oczywiście nie omieszkałam zajrzeć do dziennika i gratuluję kuchni!!! hej Braza! Odwiedzalam Cie kiedys, a tu prosze - taka mila niespodzianka O jakie lampy Ci chodzi, bo sporo ich juz kupowalam? Jesli o te z kuchni, to sprzedaje je uzytkownik adulec_s http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6736969 Pozdrawiam! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dzięki piękne za odpowiedź. Chodzi mi o te trzy, które wkleiłaś w wątkach o kuchniach ... to ten Sprzedawca?? Cieplutko pozdrawiam i wpadnę jeszcze niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 20.01.2010 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dzięki piękne za odpowiedź. Chodzi mi o te trzy, które wkleiłaś w wątkach o kuchniach ... to ten Sprzedawca?? Cieplutko pozdrawiam i wpadnę jeszcze niedługo Tak, to ten Pozdrowka i zapraszam! K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Uuuu, to już nie ma tych lamp ... szkoda. Pozdrawiam również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.01.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Uuuu, to już nie ma tych lamp ... szkoda. Pozdrawiam również! Spytaj go po prostu, jak nie ma to zrobi! Facet robi je sam, wiec o ile dostanie klosze to nie ma problemu! Nie byly drogie, ok 45 zl/szt. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.01.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Napisz czy Ci sie udalo!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 23.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 popcarol, podziwiam Cię za konsekwentne prowadzenie dziennika. Dzień po dniu, ewentualnie z małymi przerwami, ale bez zaległości, przestojów ... Lubię do Ciebie zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 23.01.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Hej TomKa! Costy, tak sobie pisze... rzeczywiscie chyba prawie codziennie Najgorsze ze nic sie nie dzieje... ale dosc czesto sobie klikam i szukam Jak Twoj synek? Juz lepiej? Cos nowego - jakas diagnoza? Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok! Pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesiak77 02.02.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam się serdecznie popcarol, super pomysły nam tu serwujesz, piękny ten Twój domek, jestem zachwycona naprawdę wieloma rzeczami, a ja mam pytanko do twojego ostatniego postu odnośnie tych super fajnych i supertanich lamp, zdradzisz gdzie je można nabyćpozdrowionka i powodzenia w dalszych działaniachps. będe namiętnie śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 02.02.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Lampy - rewelacja! Podpinam się do prośby o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.02.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Lesiak77, Famelia Sorki ze dopiero dzisiaj, jakos umknely ze sa nowe posty w moich komentarzach... Lampy sa z: Warszawa Aleje Jerozolimskie 200 Galeria Mega Meble -stoisko ECCELENT tel: 0223197527 ale oczywiscie nie maja na ekspozycji tych ktore mi sie podobaja, probuje sie dowiedziec bezposrednio u producenta, ale nikt nie odpowiada na moje maile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 08.02.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witaj Zaglądam nieśmiało do Twojego dziennika i zachwyciła mnie podłoga u córeczki w pokoju (chyba nie tylko). Czy możesz powiedzieć czy to panele, czy deska, po prostu jestem nią zachwycona, prezentuje się super. Pozdrwaiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 09.02.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witaj Zaglądam nieśmiało do Twojego dziennika i zachwyciła mnie podłoga u córeczki w pokoju (chyba nie tylko). Czy możesz powiedzieć czy to panele, czy deska, po prostu jestem nią zachwycona, prezentuje się super. Pozdrwaiam Magda Witaj Madzia, o te panele wiele osob juz pytalo, firma kronotex, kupilam na allegro za ok 29 zl/m2 . Od kogo kupione gdzies juz w komentarzach pisalam, poszukaj prosze. Kolor nazywa sie old oak, import z Niemiec. Pozdrawiam! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 09.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witaj Zaglądam nieśmiało do Twojego dziennika i zachwyciła mnie podłoga u córeczki w pokoju (chyba nie tylko). Czy możesz powiedzieć czy to panele, czy deska, po prostu jestem nią zachwycona, prezentuje się super. Pozdrwaiam Magda Witaj Madzia, o te panele wiele osob juz pytalo, firma kronotex, kupilam na allegro za ok 29 zl/m2 . Od kogo kupione gdzies juz w komentarzach pisalam, poszukaj prosze. Kolor nazywa sie old oak, import z Niemiec. Pozdrawiam! Karolina Super dziękuję sa naprawdę świetnie, zaraz przewertuję twój dziennik i poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts