Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Carol, wyobraź sobie, że w najnowszym numerze Domu z Pomysłem patchworkowy fotel (artykuł o tym jak stary uszak obić patchworkiem i jakie to modne ;) ) :D

http://www.domzpomyslem.pl/magazyn/2010/12

Ja też kupowałam eglo od nektarynki :) Bardzo miła Pani, przesyłka UPS, wszystko elegancko. Jedna tylko uwaga: dokładnie obejrzyj styropian, w którym będzie opakowana lampa, jest tam takie wycięcie, w którym są schowane śruby!! Ja to wyrzuciłam, całe szczęście, że uratowałam przed wywozem śmieci. Nektarynka potem mi mówiła, że często się to zdarza...

Widzialam, widzialam :)

Zobacz tu - jeszcze wiecej i suuuper :)

http://www.zpotrzebypiekna.pl/

A tutaj moje narzuty!!!...ehh! tylko te ceny...

http://www.zpotrzebypiekna.com/index.php/dzieciaki/tekstyliadzieciaki.html

Witaj !!!! Zostawiam ślad po sobie

Dziekuje Malgosiu, dzieki Aniu,

ehh, wiosna by wreszcie przyszla ;) Zimno, szaro buro i ponuro, u Was pewnie tez? Na urlop mi sie chce:)

Milego dnia!!

Dziekuje Malgosiu, dzieki Aniu,

ehh, wiosna by wreszcie przyszla ;) Zimno, szaro buro i ponuro, u Was pewnie tez? Na urlop mi sie chce:)

Milego dnia!!

Cześć Carol :)

Wiosna powolutku przedziera się przez te szaro-buro-ponure kolorki... Robi się coraz bardziej zielono. U nas pod blokiem kasztany już taaaakie pąki mają:yes: i kwitną forsycje, i trawa zaczyna rosnąć (u mnie na działce:cool:) Jest nadzieja, że już niedługo i na ciepło się doczekamy... Ale urlopu to Ci zazdroszczę:cool:

Ehh, no tak, zieleni sie, ale troche wolno ;)

Moje sadzonki pomidorow wielkie sa, wypadaloby je juz wysadzic, ale zdecydowanie za zimno jest. No i pierwsze hiacynty na dzialce zaraz zakwitna! :)

No, urlop - pierwszy prawdziwy odkad Mloda sie urodzila, czyli od ponad 3 lat. Wczesniej sobie raz w roku chociaz wyjezdzalismy gdzies dalej samolotem. Dlatego bardzo sie ciesze na te 2 tygodnie :) Mloda tez sie cieszy, na razie w wannie nurkuje w masce i z rurka ;)

Milego :)

Karolina - nie przechodzi mi wiadomość do Ciebie na priv, mówi, że nie masz miejsca na skrzynce. W przyszły weekend bedę w Łodzi, ale w sobotę do 14.30 pracuję.

Pozdrawiam

hej!

Fajnie ze sie odezwalas, pomyslalam ze przeczekam te zawirowania forumowe i dopiero sie odezwe... mi przychodzily powiadomienia ze mam przepelniona skrzynke, ale oczyscilam ja, w tej chwili mam tam tylko kilka wiadomosci wiec nie wiem o co chodzi...

Pisalam do Ciebie tez kilka razy na priv. Jezeli mialabys czas i ochote przyjechac do nas w takim razie po pracy w sobote, to zapraszam - bedziemy pewnie do 15.30 a moze i troche dluzej.

Od 10tej walczymy z ziemia, zamowilam pana z glebogryzarka, wiec troche nam zejdzie ;) Przyjedzie tez Ola po granit, pomozemy ladowac ;)

Daj znac jesli mialabys czas przyjechac :)

Pozdrowka,

Karolina