popcarol 23.04.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Tu masz przykladowy przekroj gleby - jak widzisz wierzchnia warstwa jest nieruszana!!http://www.landwirtschaft.sachsen.de/de/wu/Landwirtschaft/lfl/inhalt/images/3PodsolAusSandsteinzersatz216_rdax_216x167.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 23.04.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Dzięki Carol,szczególnie za ta radę z papierkiem lakmusowym, świetny sposób, właśnie o coś takiego mi chodziło. No i chyba w takim razie wygłupiłam się z tymi zdjęciami, ale dzięki, że mi to uświadomiłaś W ostatnich dniach zwiedziłam centra ogrodowe w Białym i okolicach i również poradzili mi sadzić kopiąc nieco głębiej i wsypując torf. Co prawda czytałam tu na forum wypowiedzi Pinusa i Elfir, że z tym torfem to niekoniecznie, ale argument ogrodnika ze szkółki, że w piachu to mi raczej nie urośnie przemówił mi do wyobraźni. W każdym razie dziś zakupiłam 40 thuj smaragd, bo czas najwyższy, ziemię do iglaków i w weekend będzie sadzone! Ole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 24.04.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 No, to trzymam kciuki za Twoje tujki!!! Smaragdy sa bardzo ladne Mysle ze jesli wymienisz im ziemie na kilka pczatkowych lat, to potem sobie jakos poradza Najwyzej czesciej je bedziesz musiala podlewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 05.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Oj Carol, przyzwyczaiłaś do częstych wpisów i już mi ich brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 07.05.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 hej, zajrzalam wlasnie na chwileczke:) Smazymy sie ostro, jutro caly dzien na statku Wracam za nieco ponad tydzien Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 08.05.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Popcarol, czy zostało Co choć troszkę granitu na zbyciu? Z góry dzięki za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.05.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 hej, jesli Olaszka nie odbierze to i owszem, ale mam nadzieje ze resztę odbierze po naszym powrocie z urlopu:) Za to sporo grysu granitowego mam, jakbys byla chetna Pozdrowienia z Turcji, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.05.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Hej, Ale świetną pogodę sobie na urlop wybrałaś U nas prawie cały czas pada więc Twoje roślinki i trawka pewnie rosną jak szalone:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 11.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 a ja czekam na relację z wakacji:)tak myślałam, że Ciebie nie ma, bo pusto na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.05.2010 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 hej Dziewczyny, tak, mam swieze info z dzialki, ze trawa wykielkowala, trawa koszona znow nadaje sie do koszenia, warzywa kielkuja, sadzonki pomidorow marnieja Tu 25-30 stopni, slonce meczace Trzymajcie sie, fotki beda jak wroce. Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 13.05.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greenleaf 13.05.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witaj popcarol,Wybacz ze nie szukam w komentarzach - napewno bym znalazla, ale brak mi czasu akurat. Mozesz pleease napisac z czego ta podlowa iu Twej dzieciki i listwy - drewno malowane czy cós innego. Dzieki za wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 15.05.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 hej, podloga to panele krono costam, z niemiec kupine przez alegro. Model jednak wycofany z produkcji, jeszcze pol roku temu ludzie z forum kupowali, podobno teraz nie do dostania. Listwy to sosna / swierk malowany biala farba akrylowa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 16.05.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 (edytowane) Chę zapytać o szafki łazienkowe z Rea. Czy coś z nimi nie tak, że takie tanie?Jak sprawują się umywalki na tych szafkach. Wiem, że byłaś zadowolona z zakupu. A ja właśnie przerabiam ten temat. Pozdr Edytowane 17 Maja 2010 przez grazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.05.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hej Grazi,tanie bo z Chin.Ale to prawdziwe drewno debowe, ladnie zrobione, zadna tandeta. Za swoja zaplacilam 2x tyle po ile jest teraz wrr... pewnie sie wycofuja z handlu nimi czy moze model wychodzi i to resztki? Nie wiem. Ale kupilabym ja drugi raz i gdybym miala wizje duzej lazienki to tam tez kupilabym szafke od nich a nie w ikei. Polecam.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 19.05.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hej Grazi, tanie bo z Chin. Ale to prawdziwe drewno debowe, ladnie zrobione, zadna tandeta. Za swoja zaplacilam 2x tyle po ile jest teraz wrr... pewnie sie wycofuja z handlu nimi czy moze model wychodzi i to resztki? Nie wiem. Ale kupilabym ja drugi raz i gdybym miala wizje duzej lazienki to tam tez kupilabym szafke od nich a nie w ikei. Polecam. K. Dzięki za odp.., zastanawiałam się, czy to dobra jakość. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 20.05.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Zapraszam, w sobote mozesz pomacac osobiscie Bedziemy na dzialce, chetnie poznam osobiscie Jakby co info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 20.05.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Nie wiem czy mówimy o tym samym, ale w Białymstoku jest sklep Aneks na Produkcyjnej, który jakiś czas temu robił ogromną wyprzedaż szafek i umywalek rea. Macałam, oglądałam - bardzo solidnie wykonane meble. W każdym razie wystawiali to wszystko na Allegro za naprawdę niewielką kasę. Może jeszcze wystawiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 20.05.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Tak, to ten sklep. Tez tam bylam Balam sie tak w ciemno kupic od nich kabine, najpierw pomacalam przy okazji pobytu w Jaglowie pod Augustowem na dzialce, potem kupilam na ich stronie Poydrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 21.05.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Karolina, na którym piętrze to mieszkanko i jakie są wymiary kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts