Juszczakówka 11.06.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Dzień dobry ....kanapy super wszysktie, opcje jasne rewelka pod warunkiem "dzieciątek BRAK":yes::Doj coś wiem z doświadczenia moje jasno beżowe kanapy wyglądają jak szaro-bure wycieruchy;)i nie pomagają wytłumaczenia umyj ręce, nie jedz na kanapie, buty... itp. słówka jest git i brudno:bash:nasze kochane bachorki...pozdrawiam upalnie, pracujaco, przed urlopowo, i forumowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 11.06.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 hej, chce szare, nie te jasne-kremowe. Masochistka nie jestem Dzieci 1:) Obecnie w bloku mamy czerwona sofe i tez sie nacierpiala Znam juz ceny Bari, ale chce ja zobaczyc na zywo - jest w WIK na Jerozolimskich. Moze jutro zmolestuje Malza coby tam podjechac - o ile tak goraco nie bedzie... przedurlopowo? Tobie to dobrze... ja juz po :/ Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.06.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 A ten urlop to dopiero 19.VII łooo matko....................... i całe 7 dni o się nazywa odpoczynek hihihiczyli 5 bez soboty i niedzieli te mam akurat wolne ZAWSZE!!!!, wiadomość z ostatniej chwili:- mamo będziemy mieć gości na noc, zaprosiłem 2 kolegów, fajnie co? i co miałam odpowiedzieć fajnie... tylko kto wam będzie jedzenie robił:bash:a miało być spokojnie kawusia spokój no to się zacznie A u mnie 2 potworki 10-latek i 4-lakta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 11.06.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 fajnie hmm urlop troche krotki.. ale lepsze to niz nic zapomnialam - oficjalnie 2ga polowe sierpnia mam wolna - przeprowadzka i dni otwarte - 3 dni z Mloda w przedszkolu coby sie przyzwyczajala... pozdrowka, milego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.06.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Trzymam kciuki za sprzedaż mieszkania !!!!! Oby jak najszybciej się sprzedało!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.06.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Dzieki, zobaczymy jak to bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.06.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęękne te kanapy, oj piękne, ale trochę drogawe Mnie osobiście podoba się ta pierwsza, sprawia wrażenie, chyba, wygodniejszej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 18.06.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Ta pierwsza kanapa jest super Potrzebujesz dwie takie duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.06.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 hej Dziewczyny, potrzebuje 2, 2+2 lub 2+3 osobowe, naroznika nie chce. Druga odpadla, Dziewczyny mowia ze bazarkowa/badziewna/hollywoodzka To model Chesterfield, klasyka Nie sa takie drogie, 2,5 tys nierozkladana. Kombinuje co by tu do tej fioletowej dobrac - moze jakas wzorzysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 18.06.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Oj, widzę, że kolory cię kuszą A może szara do kompletu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.06.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Jak nie wyjdzie z patchworkiem, druga bedzie szara plus kolorowe patchworkowe poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 18.06.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Na dłuższą metę chyba takie rozwiązanie jest lepsze. Jak cię zmęczą (albo się odwidzą) pachtworkowe wzory, to łatwiej poduszki wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.06.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 To prawda. Ale podobaja mi sie te patchworkowe juz od kilku lat... czekam na probki, beda poniedzialek/wtorek. I zdecydujemy.Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.06.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam w pierwszym dniu LATA....tylko dlaczego deszczowo i zimno???????? Witrynka PRZEPRZEPRZEPIĘKNA, a jak będzie ich 4 to... łoooooomatko, naprawdę super, kolory obioć niczego sobie, to co dwa kolory naraz??? a i lampa młodej reprezentuje się fajowo. TAjemniczy ogród owoce swe przekazuje to tylko do przetwarzania..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 21.06.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 dzien dobry. pierwszy raz jestem i ho ho. ładny ten domek tylko ma jedną wadę;)jest taki duuuuuży. a dzieki wam chyba kupie drzwi wewnętrzne.znalazłam namiar i po nitce do kłębka. okazało się radom. jakieś 70 km od nas. pojedziemy zobaczyć i może zamówimy. a czy wy jesteście z nich zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.06.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 hej:) Twoich lamp jeszcze nie zawiesilismy, pewnie na koncu beda... U nas pogoda znosna. Kolory obic - ta firma odpadla, nie bedzie sof Meblexu, wiec te kolory sa juz nieaktualne. Probnikow od producenta chesterfielda nie dostalam jeszcze - dzisiaj lub jutro byc powinny... Owocow tylko troszeczke, bo krzaczki na pniu szczepione. Podejrzewam ze przetwarzac to tam nie bedzie czego, raczej do skubniecia przy okazji chodzenia pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.06.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witaj kwartet. Czy dom duzy? No tak, teraz mieszkamy na 46 m2, a tu nieco ponad 3x tyle. Sprzatania troche bedzie. Ale i miejsca do zycia wiecej Ogrzewanie mamy tanie, wiec... kwestia przyzwyczajenia i... zagracenia Drzwi z Radomia - jakosc bardzo dobra, na pewno lepsze niz wszystkie surowe drewniane ktore ogladalismy. Laczone na mikrowczepy, bez sekow, cena dobra byla... polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 21.06.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 dzięki za szybciutką odpowiedź:wiggle:zobaczymy i zamówimy, tylko ja gotowe juz wezmę bo u mnie nie ma kto malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.06.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Zamawiajac kolejny raz tez na pewno wzielabym fabrycznie lakierowane! Ale nie mial bieli... brazy sa super Dodam sobie Twoj dziennik do subskrybowanych, zobacze jak wyjda u Ciebie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.06.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam !!! Sofki prezentują się uroczo. Przy stonowanych kolorach salonu ta patchworkowa będzie .......bardzo kolorowa. Zwróć uwagę na zdjęcie które wstawiłaś w dzienniku, w pokoju w którym stoi, jest trochę kolorów. Bedziesz musiała przełamać to dodatkami 0 ale ja się nie znam, choć tak mi się wydaje http://lh5.ggpht.com/_8s1TB229vsg/SdxQie4nOPI/AAAAAAAACt0/8CZcTWsdRvc/p75%255B7%255D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts