Juszczakówka 05.07.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Popcarolku Ty mnie tak w napięciu trzymaj;)doczekam.....lampa w kuchni ładna to jest to!!!!....fajnie tak krok po kroczku urządzać, tyle radości dają nam te małe kroczki (wiem coś o tym, właśnie w sobotę zamówiłam rolety rzymskie do kuchni 800 zeta:bash:masakra finansowa, cały rok mi to zajęło....) a lampy no cóż jeszcze 2szt. do kuchni, 3 szt. do sypialni, 1 szt. do przedpokojui plafon do dolnej łazienki (wypatrzyłam na str. http://www.potteryborm.com przecudnej urody lampy do sypialni cena ufffff 300$ dozbieram nie wiem kiedy ,ale dozbieram;) czekam i cieszę się razem z Tobą tymi osiągnięciami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.07.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 (edytowane) http://www.potterybarn.com/shop/lighting/track-lighting/ może teraz będzie działać chodzi mi o ARMONK 3-ARM i ADAIR SCONCE a zresztą wszystkie są super Edytowane 5 Lipca 2010 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 05.07.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 hej, ta firma ma superowe rzeczy, ale te ceny... podobne do armonk lampy ma ikea, i o wiele tansze!!!: Molnig albo Lerdal. To nie to samo, ale... http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70098197 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40089444 Ta ostatnia tez maja podobna, ale klosz mniejszy: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60163876 A Twoja lampe... no coz, powiesimy. Ale pewnie blizej konca, bo kable mamy metr odsuniete nie w te strone co trzeba i kombinowac tam bedziemy... stad jeszcze nie wisi... pozdrowka i powodzenia zycze - i Tobie i sobie w kwestii malych kroczkow U nas to glownie problem braku czasu i odleglosci... bo gdybym miala blisko, to nawet co 2gi dzien by sie podjechalo i cos zrobilo. A tak... jeszcze 6 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.07.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 hej.... MLNIG to już dawno mi wisi dumnie nad stołem:wiggle: i mam jeszcze świecznik wielgachny który też dynda ze świeczkami....chętnie bym to wszystko pokazała tylko:jawdrop: nie umiem się zalogować do galerii cholera jakaś durna jestem:bash: no cóż może jakieś oświecenie na mnie spadnie..... a rogi świetne, narazie czekaj jak będziesz miała w miarę poukładane to też oświecenia dostaniesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 05.07.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 no widzisz pokazuj, jakby co pomoca sluze. Rogi - moze nad pseudokomnkiem (pseudorogi nad pseudokominkiem , a moze w biurze? Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 07.07.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ojejku alez przepraszam ze Ci sie wtracilam do dziennika!!!! Mam nadzieje ze udalo sie tam usunac. Przekopiowuje ponizej: ---------- Witam Odwiedzam po raz pierwszy i od razu chwale za duza odwage kolorystyczna, inspiracje i planowane zakupy przepiekne a w tej pufce z Kare Design i tej powyzej (z wieloma podusiami) sie zakochalam! Bede podgladac ---------- I obiecuje bardziej uwazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 07.07.2010 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 No costy, spokojnie! Niech sobie wisi Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.07.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Witanko Tak sobie poczytałam o opcjach transportowych po przeprowadzce... Opcja 1 wygląda najgorzej - chyba że masz w miarę blisko do przedszkola albo jakiegoś środka transportu żeby w razie czego do przedszkola podjechać. Mała może zachorować i trzeba ją będzie odebrać wcześniej. Poza tym zawsze coś możesz załatwić w ciągu dnia, a tak musiałabyś czekać do wieczora... Opcje 2 i 3 - wiadomo, lepiej żeby mąż za wiele czasu nie tracił. Sprawdzicie na miejscu obie alternatywy i wybierzecie korzystniejszą. A może się okaże że ktoś z męża pracy jeździ w tym samym kierunku? W każdym razie na pewno dobrze sobie wszystko ułożycie jak już będziecie na miejscu i powoli dopracujecie harmonogram transportowy A nad drugim autkiem może warto się zastanowić, chociaż jakimś małym, niedrogim - takim na dojazdy właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 09.07.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 hej Aniu, no fajnie byloby miec jednak autko w razie czegos. Jakby co rower i krzeselko dla Mlodej jest, jak nie bedzie deszczu albo sniegu w przedszkolu jestem w 25 (?) minut. Skuterek? W ciagu dnia teoretycznie pracowac bede, ale czasem cos... Pewnie drugie male autko kupic trzeba bedzie... sie pomieszka i zobaczy Ide do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 09.07.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 (edytowane) Ja jeszcze wtrące swoje trzy grosze odnośnie transportu.Prędzej czy później drugi samochód trzeba będzie. Patrząc po moich sąsiadach to wszyscy maja dwa, jedni się ociągali z kupnem ale wymiękli i po pół roku kupili.My mamy dwa od początku i nie wyobrażam sobie inaczej. W sumie od wiosny dwa stoją w garażu, bo mój uzywam tylko po Alę do przedszkola i z powrotem(jestem w ciąży więc nie daje rady rowerem), a mąż do centrum Łodzi (14km) rowerem. Ale zimą sobei nie wyobrażam bez dwóch samochodów tym bardziej że trudno teraz o pracę gdzie nie trzeba od czasu do czasu dłużej zostać albo wcześniej pojechać. Edytowane 9 Lipca 2010 przez alektyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.07.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Hej, gratulacje - nie wiedzialam ze drugi Brzdac bedzie! zobaczymy, w koncu w garazu 2 miejsca po cos sa Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.07.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 No to widzę, że sie u Was "zaczyna" Przeprowadzka to dość trudny i traumatyczny moment ... w/g mnie .... Ale po wszystkim jest radość z domu. Duża Będzie dobrze, trzeba to przetrwać pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 14.07.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 hej, Dzieki, Majki! Zazdroszcze Wam że już po! Mam nadzieję że będzie się tam fajnie mieszkać, no ale sporo jednak się zmieni - dom, praca, przedszkole... uff Na razie mieszkanie sprzedać chcemy i nie jest to łatwe... Sporo nowych od ręki na rynku, a to wielka płyta niestety... no ale powalczymy Pozdrówka! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.07.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Nie wszyscy..................witaj! To znaczy ja mam urlop, ale siedzę w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 28.07.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 popcarol- dopiero teraz trafilam na Twój dziennik więc: dobrze obmyśl czy te sofki bez oparć zadadzą egzamin i... dawaj skąd ma tę kuchenną lampę?! Będę Cię odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 28.07.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 hej! Meg a kiedy na urlop sie wybierasz? Kominek/koze wybralas? Niedlugo sie przeprowadzamy, na kawe bede mogla Cie zaprosic jesli nigdzie nie wyjedziecie koncem sierpnia? iza sofki bez oparc? Kupilam jedna kolorowa, w charakterze podnozka/pomocnika/ozdoby/w razie wiekszej ilosci gosci. Sofa jest normalna, zamowiona, chesterfield, bedzie nieglugo gotowa... Lampy w kuchni (sa 2) zamowione przez allegro u pana spod Legionowa bodajze ktory je robi recznie. Gdzies w dzienniku jest namiar na niego, poszperaj, bo nie ukrywam ze nie moge teraz. Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.07.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Kochanie na urlopik w tym roku nigdzie nie jedziemy........Kozy nie wybralismy, bo mnie co rusz koncepcja sie zmienia.........Przeprowadzki ZAZDROSZCZĘ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.07.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 I ja zagladam, też troszeczkę zazdroszczę przeprowadzki (ja już nie mogę się doczekać, aż u mnie się coś ruszy....) tylko czasu już brakuje, żeby wpisy robić (nawet u siebie trochę zaniedbałam;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 28.07.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Nie było mnie chwilkę, bo się urlopowałam, ale już jestem Fajny jest moment tuż po przeprowadzce, dla nas to było jakby zakończenie drogi.... A teraz mąż ma jeszcze tydzień urlopu i nadrabiamy zaległości "domowe" z całego roku. Parę lamp i obrazków trafi na miejsce, może jakieś mebelki się pojawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 28.07.2010 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 meg szkoda ze z urlopu nici... a zastanawianie się jest męczące i nudne, ale w końcu, jak sporo czasu minie i się zdecydujesz wiesz że decyzja była przemyślana i nie pochopna. Może kozę jak już wybierzesz odgapię? yuka do Ciebie czasem też zaglądam, super fotki z dziewczynami i wężem z wodą w ogrodzie Pisz, pisz! ania urlop - pogoda się udała chociaż, szkoda tylko że minął, prawda? Mi było strasznie szkoda że to już po urlopie... no ale jeszcze nieco ponad 2 tygodnie i też będzie niby urlop (przeprowadzka). Ale wolne będę miała 3 tygodnie, więc może skoczymy gdzieś odpocząć na parę dni:) Hmm wywołałam i się zjawiłyście Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts