popcarol 02.08.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 hej Aga, ciesze sie ze Ci sie podoba Hmm tak wyszlo, ze kominki postawilam na razie w salonie na scianie pomiedzy lazienka i kuchnia. I dokladnie nad nim, na tej samej scianie w duzej sypialni - pomieszczenie za nim to po lewej garderoba (stoi czarny wieszak na kolkach), a po prawej pokoj Mlodej. Pozdrawiam! K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.08.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam, witam dawno nie pisałam....., się naprawiłam....., jakie zmiany......., a największa to TA MŁODA DAMA rośnie latorośl.....zmiany, zmiany wszystko ładne i czekam dalej i nie będę pisać na co;)..........:cool:trzymam kciuki za mieszkanie w bloku .....i jego...... no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.08.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Dzieki, wiem, pamietam o lampach. Jest duza szansa, ze zawisna 16go sierpnia - przyjedzie nam pomoc moj Brat, bedzie drugi facet z wiertarka w reku ez bym chiala zeby wisialy, sliczne sa Pozdrowka i dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 06.08.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Patchworki świetne (!!), ale jak patrzę na te ceny to aż chce się usiąść do maszyny i własny biznes rozkręcać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.08.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Witam, Gabi rosnie jak na drożdżach !!!!! Mała dama z niej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 07.08.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Hej Meg To prawda, rośnie Pozdrawiam! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.08.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Karolinko, zobaczyłam u ciebie te wspaniałą fontannę i pozwoliłam sobie ją skopiować. Mam nadzieję,że się nie pogniewasz, a i właścicielka nie będzie miała nic na przeciw. Czy mogłabyś się jej, w moim imieniu, zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 09.08.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Głos oddany i pragnę zauważyć, że prowadzisz :D Ja osobiście nie mogę się już doczekać relacji LIVE z nowych włości!! Kamień, taki ładniejszy, można kupić w takich składach gdzie sprzedają kostkę brukową, otoczaki, itp. Również w większych, dobrych sklepach ogrodniczych. Jak ostatnio pytałam o takie zielone: http://www.brukbud.bialystok.pl/index.php?page=kamien-surowy to były po 350zł za tonę. P.S. Carol, wyobraź sobie, że ja też dostałam zaproszenie do tego konkursu, ale patrząc na swoją marną ilość postów byłam przekonana, że to tzw. mail automatyczny wysłany do wszystkich użytkowników Ech, łamy papierowego Muratora to byłaby piękna pamiątka... Trzymam za Ciebie kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 09.08.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ach, jeszcze miałam zapytać, a ta pompka gdzie jest podłączana? Musi być doprowadzony kabel czy ciągnie się do gniazda zewnętrznego na budynku czy... na baterie słoneczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 09.08.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 hej Meg, Aga.. ja tak bez pozwolenia skopiowalam ten kamien - fontanne ... Wlascicielka napisala - kopiowac do woli - wiec wzielam sobie do serca Ale wpisze sie jej w komentarzach, dla porzadku! Pompa chyba jest pod spodem - robi sie taka jame w ziemi, wyklada czarna folia, na dno daje pompke (musi byc podprowadzona elektrycznosc), na nia jakas np metalowa podstawe zapobiegajaca zmiazdzeniu pompki przez kamien I w kamieniu odpowiednia srednica. Jesli niekupie gotowej fontanny, to moze sobie zmajstruje PS zobaczymy, moze sie uda z tym konkursem;) Szkoda ze nie wyslalas fotek Aga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.08.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A może coś takiego? troche droższe, ale jakże urocze....http://www.pakamera.pl/umywalka-0-t13119.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 11.08.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Mam TANSZY pomysl na fontanne w ogrodyie. Planuje wykorzystac... kamienna umywalke Otwor w odpowiednim miejscu jest, misa sie bedzie napelniac (wodopoj dla ptakow) i przelewac przez krawedzie. Umywalka - 300 zl (samo wiercenie w kamieniu mialo kosztowac 250 plus kamien, plus transport...) np taka (...) Co myslicie? Genialne w swojej prostocie! Czy mogę ewentualnie skorzystać z tego pomysłu? Co prawda mam jedną koncepcję, ale jakby nie wypaliła...dobrze mieć coś w zanadrzu Super, że umowę przedwstępną już podpiszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 12.08.2010 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Hej Dziewczyny! Na ceny ceramicznych tez czekam, na allegro jest producent, jak bede miala fotki sie pochwale Dzieki, Meg! Aniu - zaden problem, korzystaj! PS ciekawe czy i kiedy ja skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 12.08.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Myślę, że z tą umywalką to naprawdę dobry pomysł, zwłaszcza ze względu na poidełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 12.08.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 No... i tanszy i oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.08.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam i ja po raz pierwszy dzięki za wpis w dzienniku monah na temat ektorp-ów wyszukałam melex z kalisza i znalazłam tylko sofy podobne do tych ikeowych,ale narożników chyba takich nie robią mam pytanko odnośnie wieszaka i ławeczki na przedpokoju- skąd takie cuda? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.08.2010 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 hej, meblex chyba rzeczywiscie nie robi naroznikow... Wiekszosc mebli kupilam przez allegro,w firmie z Lodzi, mieli sklep na ul. Przybyszewskiego. Ostatnie przez allegro nie sprzedaja, nie wiem czy na zywo... pozdrawiam, kibicowac bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 13.08.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dziękuję za odpowiedz będę do ciebie zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 13.08.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam, czytałam, że gdzieś podawałaś sprzedającego na Allegro szafki łazienkowe, ale niestety już nie mogę odnaleźć tego. Jeśli pamiętasz może napisz mi proszę Mała pod umywalkę bol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.08.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 hej, firma nazywalam sie Lazienki REA, siedziba w Bialymstoku. Nicka sprzedajacego nie pamietam (ale cos jak realazienka albo lazienkarea). Teraz nie mam czasu szukac, jak nie znajdziesz zglos sie, pomoge pozniej!Pozdrawiam,Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts