Juszczakówka 13.08.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 (edytowane) hejka... ta bordowa i szara umywalka cuuuudooooo ( żółta nie bo nie lubię żółtego ) przeprowadzaj się szybciutko z lampami poczekam i zobaczę efekt u Ciebie Karolciu....bo lampy kupiłam w Czaczu...kinkiet i żyrandol jak dla mnie są booosskie czyli zeusowe itp , i chciałam jeszcze powiedzieć czyli napisać : białe witrynki są wiem.... pisałam już o nich, ale jakoś tak mi się bardzo podobają, że jeszcze raz napisałam......lampy znalazłaś super i będą bardziej pasowały, tak więc szybko ściągaj tamte A ja w pracy jestem... i 3 godzinki mi pozostało..... i 2 dni wolnego uhahaha. Edytowane 13 Sierpnia 2010 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.08.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dzieki Nowe fotki beda po przeprowadzce, jak juz cos zrobimy Bedziemy walczyc w poniedzialek i wtorek wspierani przez mojego Brata, potem pojedziemy gdzies odpoczac W koncu 2.5 tyg urlopu mamy! Umywalki odbieram jutro Beda z nich fajne doniczki Pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 13.08.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 jutro wielki dzień!!!ale fajnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.08.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dzieki, Monjan! Winko w pracy wlasnie wypilismy, jakos mniej sie boje Pozdrowka PS zamelduje sie juz po, o ile net mi zaloza terminowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 13.08.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 No lampy bardzo! A cena umywalek jeszcze bardziej! P.S. Kiedyś pisałaś, że masz namiar na kogoś kto robi niedrogie wycinane z filcu dywany - był ciąg dalszy? Ten ktoś ma jakąś stronę albo allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.08.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dzieki, Monjan! Winko w pracy wlasnie wypilismy, jakos mniej sie boje Pozdrowka PS zamelduje sie juz po, o ile net mi zaloza terminowo... No to fajnie Tylko nie zapomnij się zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.08.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Hejka Karola, jak już się zameldujesz z nowego miejsca, szepnij kto chciał Ci wyciąć taką wielką dziurę w kamieniu za 250zł?? A te umywalki na donice....hmmmm... super pomysł:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 15.08.2010 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Hej Dziewczyny! Melduje sie, na razie z domu Tesciow Wycinanki z dywanow: [email protected] , na fotoforum.gazeta.pl ma swoja galerie, poszperaj, obejrzyj, wyslij maila. Cuda robi! Ma taki sam nick na allegro, moze cos wystawia? Dziure w kamieniu za 250 zl chciala mi zrobic jedna firma, ale posiekaj mnie, nie pamietam - okolice Lodzi... nie wiem czasem czy nie Zierz... zadzwonilam pod pierwse lepsze uslugi kamieniarskie, nawet ci co robia pomniki cmentarne (!) wiertla maja... Mieszkanie pomalowalismy, zabralismy dzisiaj rano wiekszosc rzeczy i OPUSCILISMY WARSZAWE!!! Dziwnie sie czulam... nawet bardzo... wrocic musimy, podpisac umowe sprzedazy mieszkania i zabrac reszte gratow, pewnie co jakis czas jezdzic bedziemy (praca)... ale mimo to... dziwnie Umywalki mila pani mi przywiozla, ale zostaly w Wawie (mialy niewielki priorytet i sie nie zmiescily po prostu...) Ta na fontanne zamontoana pewnie bedzie na wiosne dopiero, bo na jesien robic bedziemy jeszcze ocieplenie fundamentow i sadzic w poblizu domu ani mi sie sni, skoro mi to jakas ekipa potem zniszczy... Jutro na 10ta przyjezdza zmywarka, piekarnik i lodowka. Graty ukladamy w szafie w garderobie, montaz kuchni konczymy. Mam nadzieje do srody (przez 2 dni) sie w 3 osoby wyrobimy. Bo zmierzamy jechac gdzies odpoczac Pozdrowka, kciuki trzymajcie prosze! Karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 15.08.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 OPUSCILISMY WARSZAWE!!! Jak to śpiewał Czesław Niemen: Witaj przygodo zielona! Trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.08.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Hej Dziewczyny! Melduje sie, na razie z domu Tesciow (...) kciuki trzymajcie prosze! Karola Trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 17.08.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 aaaaaa nie mogę się już doczekać listopada :) :) gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.08.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 ja też, ja też.... , ale czemu tu taka cisza, koniec urlopowania...meldować się ze zdwojonymi siłami do pracy i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 25.08.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 właśnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 27.08.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 No i się zameldowałaś Czy już gratulowałam przeprowadzki? Jak nie to GRATULUJĘ! Fajnie, że oswajacie dom, no i córce się podoba - to dobrze. Chesterfield wygląda super, a ten stolik mój mąż ostatnio sobie gdzieś wypatrzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.08.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam!!! Gratuluje przeprowadzki!! Chesterfield przepiekny !! A gdzie piekna, paczworkowa, laweczka ??? Trzymam kciuki za Gabi !!!!!! Pozdrowionka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 27.08.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 więcej! więcej! więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 28.08.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 witajcie, dziekuje mam internet w domu! Jupi! Wiecej fotek bedzie, moze jutro sie uda? Zmywarka dziala, zlew i troche gniazdek i wlacznikow przybylo dzisiaj, no i trawe skosilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.08.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Fajnie,że mieszkacie i co i co super ? !! !! Wiem, że nie wiesz gdzie co jest położone, panuje wszędzie totalny haos, ale to jest wszystko do przebrnięcia ( mnie to już cały rok zajmuje , na starym mieszkaniu wiedziałam gdzie co jest położone, a tu wiem ,że to miałam i na tym się kończy, leży gdzieś na strychu ) A ta Wasza kanapaaaaaa fioletowa to hmmmmmm brak mi słów jest ŚLICZNA, pokój małej wypas...sprzątaj i układaj, przekładaj, dopieszczaj, przenoś, przybijaj bajka, poezja...uwielbiam to robić, nadal dopieszczam, przybijam, przekładam.....ŚCISKAM I CIESZĘ SIĘ RAZEM Z TOBĄ.....a internet w domku to podstawa, widok za oknem będzie zmienny chmury, słońce, mgła, deszcz i kolory....więc praca będzie urozmaicona....zmywareczka, praleczka super wynalazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 30.08.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 hej, Twoje lampy... hmm... moze w przyszla sobote, przyjedzie Tesc i brat Malza, pomoga, moze uda sie zawiesic? Z tym przrekladaniem, ukladaniem to mam juz dosc szczerze mowiac... wiec utknelam w matwym punkcie. Wczoraj stwierdzilam ze powypycham troche niepotrzebnych rzeczy przez allegro, wiec chwilowo tym sie zajmuje... trawe kosilismy, chwastz wzrzwalismz, kilka roslin przesadzilam... zasadzilam te ktore przywiozlam spod augustowa (zawsze cos przywoze i tak mijaja dni Od srody pracuje, do polowy nastepnego tygodnia 4h/dziennie tylko na poczatek, bo Mloda chce odbierac wczesniej z przedszkola... pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.08.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 dzięki za pamięć !!! Ławeczka pięknie wygląda, a Gabi ..........super !! Nabiera sił przed wielką inauguracją ? To już jutro !!! Trzymam kciuki !!!! I przesyłam prezencik .... http://www.kkkp.pl/graph/gr_twojakolekcja_main.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts