popcarol 31.08.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Dzieki, Meg, no, stresuje sie troche... ale bedzie dobrze, mui byc! Pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 31.08.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Pewnie, że będzie dobrze, dacie sobie radę Pozdrówka sprzed kominka - no kozy dokładnie rzecz biorąc, ale to jakoś tak głupio brzmi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.08.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 No proszę !!! niektórzy to mają fajnie !!! Przed kominkiem sobie siedzą !!! aniahubi jak ja ci zazdroszczę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 31.08.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Oj, nie zazdrość Niedługo i Ty zasiądziesz sobie przed kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.09.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 hehe, tez koza nota bene pozdrawiam 1go dnia pracy, pogrzebie jeszcze tocrhe i po Mlode do przedszkola uderzam buziaik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.09.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 I jak minął pierwszy dzień pracy?No a przede wszystkim jak Młoda przeżyła dzisiejszy dzień w przedszkolu? Spodobało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 01.09.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 05.09.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 05.09.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Hej Aga, czemu sie usmiechasz? milej niedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.09.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 O biblioteczkach nie będę pisać z wiadomej przyczyny , w pracy staraj się nawet za 5 osób ( ale tylko tak na razie a co niech wiedzą jaka jesteś bestia w pracy ), zastanawiam się dlaczego teraz ocieplacie fundamenty, a nie w trakcie budowy, nam od razu ocieplili -- ??!!??? Młode miało dobrego pomocnika przy wkręcaniu uchwytów dlatego tak pięknie to wyszło. No moja droga lampa wymiata ta w kuchni, aż się boję co będzie dalej jak tamte powiesicie. A wracając do biblioteczek, nie nie już nic nie piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.09.2010 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 hej, hmm nie ocieplalismy bo domu nie budpwalismy, kupilismy stan surowy ja kjuz stal. jakis styropian od srodka bly (robilismy ogrzewanie podlogwoe, zreszta nawet chudziaka nie bylo), ale to za malo. Wypozyczyislmy sobie w zimie kamere termowziyjna i ewidenntie fundamentami nam cieplo z podlogowki uciekalo. Wiec postanowilismy ocieplic, zwlaszcza ze z zwenatrz mur jest goly, bez styropianu. CSiany docieplone byly, bo mur 3warstwowy, sciany ok, ale fundamenty nie... stad cale zamieszanie Dzieki za komplementa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.09.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Przypomniałam sobie faktycznie.... sorki zabocyłam, ale mi głupi....ups......wybaczysz ten brak pamięci.....ale taka termowizyjna kamera jest fajna, jestem ciekawa gdzie nam ciepło ucieka...pracujcie dzielnie przy fundamentach byłe do zimy zdążyć, u nas jest tak zimno jak cholera, Tatry całe w śniegu to jak ma być ciepło brrrr teraz na polu jest 10 stopni (u Was się mówi na dworze ), gdzie to babie lato no gdzie......pokaż zdjęcie(jak możesz oczywiście ) kuchni całej dół z górą z tymi pięknymi uchwytami, łoże Wasze będzie super kurcze ,że też musieli zapomnieć dołożyć śrub..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 06.09.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Hej Aga, czemu sie usmiechasz? A bo tak mi się podoba to co wrzucasz, że już nie mówię, że pięknie, że fajnie, że domowo, że elegancko, że ze smakiem, że ciepło, że z klasą, że konsekwentnie, że praktycznie, że pomysłowo, że, że, że... Ja już tylko włączam sobie lapka, oglądam te zdjęcia i pijana wrażeniami się uśmiecham jak głupi do sera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 07.09.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 A, to fajnie no ale nie przesadzaj prosze, bo sie az zaczewiernilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.09.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam !!! Dla Gabi buziaczki , a dla ciebie cierpliwości - jeszcze trochę, a wszystko będzie dobrze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.09.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 GABI tak trzymaj !!!!!! A ja Karolinko mam pytanko - udało mi sie wychodować dwie malutkie sadzonki tej jagody goji i nie wiem co dalej??? Czytałam tam w ulotce, że trzeba je przyciąć i, że można zostawić je na dworze - czytaj na balkonie !!! Napisz kiedy mozna je wszadzić do gruntu? Chyba jak bedzie je juz pożądnie widać, czyli jakie musza by duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.09.2010 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 hej Meg, u mnie tez slabo rosna Tyle bylo jak byly malutkie, a potm ekiepsko. JA swoje cale lato mialam na balkonie, teraz tez sa na dorwze. Mysle ze na zime jeszcze je wezme do srodka, w kotlowni na parapecie bedzie im dobrze. Nie ryzykowalbyam wysadzania na zime na dwor, za malo zahartowan esa. A moje i tak sa kilka miesiecy sarsze od Twoich... Pozdrowka! K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.09.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Łoże superancki musi być narmalką, że jest wygodne, a spróbowało by nie być wygląda naprawdę imponująco.....salon coraz bardziej nabiera rodzinnych klimatów, pieknie...jak dasz radę zrób zdjęcie całego salonu proszęęęęęęęę, aaaaaa widziałam na parapecie też prezentują się nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 11.09.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.09.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 hej, widzialam aga na allegro tepu fke, ale za mala i za niska mi sie wydala. No i potem znalazlam te z KARE i ja kupilam dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts