Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika popcarol Wykanczamy sie i nasz dom n

popcarol

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O biblioteczkach nie będę pisać z wiadomej przyczyny ;), w pracy staraj się nawet za 5 osób ( ale tylko tak na razie a co niech wiedzą jaka jesteś bestia w pracy ), zastanawiam się dlaczego teraz ocieplacie fundamenty, a nie w trakcie budowy, nam od razu ocieplili -- ??!!??? Młode miało dobrego pomocnika przy wkręcaniu uchwytów dlatego tak pięknie to wyszło. No moja droga lampa wymiata ta w kuchni, aż się boję co będzie dalej jak tamte powiesicie. A wracając do biblioteczek, nie nie już nic nie piszę. :rolleyes: ;) :D :p :no:

hej,

hmm nie ocieplalismy bo domu nie budpwalismy, kupilismy stan surowy ja kjuz stal. jakis styropian od srodka bly (robilismy ogrzewanie podlogwoe, zreszta nawet chudziaka nie bylo), ale to za malo. Wypozyczyislmy sobie w zimie kamere termowziyjna i ewidenntie fundamentami nam cieplo z podlogowki uciekalo. Wiec postanowilismy ocieplic, zwlaszcza ze z zwenatrz mur jest goly, bez styropianu. CSiany docieplone byly, bo mur 3warstwowy, sciany ok, ale fundamenty nie... stad cale zamieszanie ;)

Dzieki za komplementa!

Przypomniałam sobie faktycznie....:oops: sorki zabocyłam, ale mi głupi....ups......wybaczysz ten brak pamięci.....ale taka termowizyjna kamera jest fajna, jestem ciekawa gdzie nam ciepło ucieka...pracujcie dzielnie przy fundamentach byłe do zimy zdążyć, u nas jest tak zimno jak cholera, Tatry całe w śniegu to jak ma być ciepło brrrr teraz na polu jest 10 stopni (u Was się mówi na dworze ), gdzie to babie lato no gdzie......pokaż zdjęcie(jak możesz oczywiście :yes:) kuchni całej dół z górą z tymi pięknymi uchwytami, łoże Wasze będzie super kurcze ,że też musieli zapomnieć dołożyć śrub.....

Hej Aga, czemu sie usmiechasz? :)

A bo tak mi się podoba to co wrzucasz, że już nie mówię, że pięknie, że fajnie, że domowo, że elegancko, że ze smakiem, że ciepło, że z klasą, że konsekwentnie, że praktycznie, że pomysłowo, że, że, że... Ja już tylko włączam sobie lapka, oglądam te zdjęcia i pijana wrażeniami się uśmiecham jak głupi do sera :)

GABI tak trzymaj !!!!!!

A ja Karolinko mam pytanko - udało mi sie wychodować dwie malutkie sadzonki tej jagody goji i nie wiem co dalej??? Czytałam tam w ulotce, że trzeba je przyciąć i, że można zostawić je na dworze - czytaj na balkonie !!! Napisz kiedy mozna je wszadzić do gruntu? Chyba jak bedzie je juz pożądnie widać, czyli jakie musza by duże?

hej Meg, u mnie tez slabo rosna :( Tyle bylo jak byly malutkie, a potm ekiepsko. JA swoje cale lato mialam na balkonie, teraz tez sa na dorwze. Mysle ze na zime jeszcze je wezme do srodka, w kotlowni na parapecie bedzie im dobrze. Nie ryzykowalbyam wysadzania na zime na dwor, za malo zahartowan esa. A moje i tak sa kilka miesiecy sarsze od Twoich...

Pozdrowka! K.

Łoże superancki musi być narmalką, że jest wygodne, a spróbowało by nie być ;) wygląda naprawdę imponująco.....salon coraz bardziej nabiera rodzinnych klimatów, pieknie...jak dasz radę zrób zdjęcie całego salonu proszęęęęęęęę, aaaaaa widziałam na parapecie też prezentują się nieźle ;):yes::D