Aga-Białystok 01.10.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ja cie... piekny! ciekawe czemu tyle kosztuje W sumie musialabym wywalic skrzynie zeby sie zmiescil... Aprpos foteli - we czwartki na pabianickim targu jest zlto ludzi sprzedjaacych starocie. Jesuu jaiek krzesla tam mozn kaupic... dzisiaj (przed praca, a co!) widzialam fotel bujany cud miod... babka chciala tylko 120 zl... maz by mnie wyrzucil za zwozenie roznosci -niepotrzebnych zreszta... chyba zaczne wozic aparat w te czwartki Pozdrowka! Aga - jak Twoje prace ogrodnicze? Masz gdzies ogolne foty ogrodka? Tujki sie przyjely? Och! Zazdroszczę tego targu! Zawsze chciałam żeby w Białymstoku powstał taki bazar 'na kole'. A może Karolina skupuj i wystawiaj na Allegro? :D Moje prace ogrodnicze...ehm... Ostatnio kupiłam donice, trujący - jak się okazało - jałowiec, ziemię i... siekierkę I na kupowaniu się kończy Jak na razie tuje są jedynymi roślinami - przyjęły się. Nieco szczeniak je demoluje, ale spoko, rosną Nie chcieliśmy sadzić trawy przed ułożeniem kostki. Kostki nie ułożyliśmy, bo jak była pogoda to wszyscy fachowcy byli zajęci, a jak zrobili się wolni to nie ma pogody. Skoro nie ma trawy to chyba nie ma sensu robić przed zimą opaski - widać na pasie żwiru wokół domu, że przy obwitych deszczach sąsiadująca z nim ziemia rozpryskuje się brudząc go. Więc na pewno pobrudziłaby dość jasny jednak grys. Ostatnio tylko dopracowujemy drenaż, obsypujemy żwirem fundament ogrodzenia, impregnujemy raz jeszcze płot. Przed zimą chciałabym wyrównać teren i przekopać całą działkę. Podobno dobrze zostawić ją tak na zimę. Ech, nie myślałam, że to wszystko tak wolno będzie szło.... Pozdrawiam! Udanego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.10.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Zeby szlo szybko trzeba miec kase i zlecic to komus... Tak, poki nie masz trawy, nie rob opaski. W zabrudzonym grysie chwasty beda ci rosly, po co sobie dodawac roboty. Ludzie od plytek dzisiaj przyszli - nie pada, to moze skoncza To moze jutro ogarniemy nasza dzialke? ciesze sie ze tutaj tez taki bazarek - jak na kole w wawie - jest. podobny, sporo mniejszy, ale jest brakuje mi tylko ludzi, ktorzy nie zajmuja sie tym na co dzien. Tylko po prostu przejrzeli szafe/strych, i przywiezli i sprzedaja. Dopiero cudenka mozna kupic Ze skupowaniem jest tak- czasem kupuje roznosci, jak nie uzyje/opatrza mi sie, sprzedaje na allegro. Ale nie takie gabaryty... na pewno zarobek bylby wiekszy, ale auto dostawcze musialabym miec;) Na pewno na tym fotelu daloby sie zarobic. Jak w przyszly czwartekj eszcze bedzie, moze go kupie? Sobie? Zobaczymy ;0Milego weekedun, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.10.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 U nas niestety nie ma takiego bazarku....Nawet targu z prawdziwego zdarzenia nie ma - no wiecie takiego gdzie rolnicy sprzedają własne produkty - u nas tylko handlarze działają ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.10.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Z tym tez gorzej, ale czasem jakas babcie z wlasnymi wingoronami mniam mozna wyczaic Ania skad jestes? Najlepszy targ, na jakim co jakis czas bywam, jest w Suchowoli. Tylko jak sie jest o 7 rano to jest sie juz pozno Aga - nie tak dalego od Bialegostoku, sa ludzie handlujacy rzeczami z niemieckich wystawek. Babcie z wlanosrecznie odcinsietym serem (pyszny tam robia, zolty tez! podpuszczkowy), swiezy domowy chleb na zakwasie, wlasne warzywa z ogrodka, to dopiero cos ZAWsze tam podjezdzamy w czwartkowe poranki przy okazji pobytu na dzialce TEsciow w Jaglowie k Augustowa. polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No to teraz wbiłaś mi nóż w piersi o niedobra TY hmmmmm :cry: jak mogłaś ?????? te lampy....... i co ja mam z nożem w sercu teraz zrobić no co ?????? Moja mała ma też takie księżniczki i kinkiecik i lampę z tej samej serii i trochę różu na ścianach . Kominek atrapa fajny dodasz świeczki i już mamy romantyczne wieczory....... Lustro nadal musi mocy urzędowej nabrać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.10.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 kup te lampe, piekna jest i nie taka droga ;0 Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ja może tak mało "budowlanie" ale ... super Ci wyszło to zdjęcie z pseudo "kominkiem" i dzieckiem. Niuansem są "brakujące" rączki dziecka, ale fota jest fajna. Dobra. Powiedziałbym - wnętrzarska pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 05.10.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 hej, Majki, dzieki:) Z Twoich ust to prawdziwy komplement, o robieniu zdjec mam bardzo blade pojecie Ide popodziwiac Twoj ogrodek - posadziles pewnie te swierki juz pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.10.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Posadziliśmy, ale fotek jeszcze niet Może dziś coś pokażę pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 07.10.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 och dziękuję Szczęściaro Ty jedna! Co do zegara...ciekawe, oryginalne, zabawne, ale...czy zbyt szybko się Wam nie opatrzy? No i te małe budziki to mogą ładnie kurz zbierać.... wnoszę tak dyskretnie i w ogóle nie pytana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.10.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 popcarol - gdzie ten bazarek dokładnie ? Kurczę, niby Pabianice znam a nie wiem o czymś takim ... dzięki z góry za info, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.10.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 aga - Malz nie ucieszyl sie na wiesc o wierceniu 13 dziur, wiec projekt na razie w zawieszeniu czy mi sie opatrzy... chyba nie za szybko, bardziej z tym kurzem do myslenia dalas - bo to kuchnia w koncu :/ majki - bazarek na placu targowym rog Moniuszki/Orla, we czwartki sa roznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 08.10.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 majki - bazarek na placu targowym rog Moniuszki/Orla, we czwartki sa roznosci Maaaaaasaaaaakraaaaaa Najlepsze jest to, że to koło domu Mamy Tyle lat tam sie mieszkało ... Nawet nie wiedziałem, że tam sa starocie ... To kiedyś musze pobuszować też ... Lubie złamać klimat czymś w innym stylu nieraz ... do zobaczenia może na targu , majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 10.10.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Hej,to może i ja się wybiorę.Tylko tam trzeba rano,bo później to chyba bryndza.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 10.10.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Naczymie do zpiekania,super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 11.10.2010 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 hej, ja tam bylam kilka razy do tej pory, kolo 8mej. Ruch spory, ale czesc sprzedajacych dopiero sie rozklada. Teraz we czwartek nie pojade, bo na impre sluzbowa wyjezdzam :/ Chlip (bez targu przezyje, ale imprez nie lubie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 11.10.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ja też. a mam takową we środę :/ nie żebym się z własnej woli zapisała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 11.10.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Czwartek/piatek. Z noclegiem, czyli impra d opozna, picie i tance a wpiatek niby szkolenie, bo jakos wydanie kupy kasy trzeba uzasadnic... ehh.. .przezyjemy, co? Koljnea w kwietniu, wiec sporo wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.10.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Witam ! bazarki to baaaaaaaaaaaaaaaaardzo fajna rzecz. A naczynie do zapiekania super, własnie takie by mi sie przydalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 12.10.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 U mnie w czerwcu Och matko, ja nie wiem jak ja to przeżyję..... napiszę jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts