Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika popcarol Wykanczamy sie i nasz dom n

popcarol

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja już po!! :D było całkiem fajnie, lepiej niż przypuszczałam, ale przy tańcach i podrygach przy discopolo wymiękłam.... Oczywiście wyszłam na największą sztywniarę, no ale sorry, tańczyć discopolo? ze współpracownikami i dyrekcją? :) (i tu staje mi przed oczami obrazek: siedzę przy stole zastawionym jak na wesele i niejaki pan Piotr CIĄGNIE mnie na parkiet.... Boże!:eek: ). Generalnie ja nie z tej bajki i to było widać-wyszłam pierwsza... :) Powodzenia na Twojej imprezce!

hej Aga! DZIEKi! Mam mieszane uczucia co do tej pufo-lawy, ale pod sciana wyglada dobrze :) W razie potzerby przystawia sie ja do stolika i dzieciaki maja gdzie siedziec :)

Hmm nad kominkiem mysle, na razie sobie smetnie lezy na podlodze:/ Jakby o codezwe sie ;)

Chyba kupie w aktim razie murator z tym dodatkiem - ami alo mie nie byc? Ciekawa jestem ;)

Pozdrowka, milego dnia! u nas brr, chlodno mgliscie i mzawka...

przezyjemy, nie ma wyjscia ;)

meg - bylo drugie, ale brazowe. jak jeszcze bedzie moze Ci kupic? pozdrowka

Kochana !!! Jesli jest jeszcze to nawet dwa, moga być każde z innej parafi. Stare to stare i tak piękne . Nie wiem tylko czy nie za późno !

moj domek też jest na mapie.......he, he

Edytowane przez meg60

• 2 weeks później...

oooo, Karolcia, to jakbyś chciała się pozbyć niby-kominka albo innego drewnianego 'cuda' :D to ja chętna jestem, dawaj na priva!! ;) Czy te marmi moderni leżą też pod nową ławką? Bo jeśli tak to zupełnie nie widać tych 'marmurkowych smug', które zdeka mnie przerażają jak patrzę na swoje..... Ale w ogóle pocieszyłaś mnie, bo u Ciebie prezentują się bardzo elegancko i uniwersalnie, na czym mi zależy.

P.S. Mi się też nie chcę jak diabli. Nawet przez cały długi i słoneczny weekend nie chciało mi się zrobić... zdjęć mojej gotowej kostki i furtki, w którą zostało wbudowane...koło od singera :) Nie mówiąc o robieniu czegokolwiek.... No ale też się ogarniam, bo to ostatnie momenty przed zimową wegetacją ;) Do boju, do boju, do bojuuuuu! :D

Dzieki, Aga... jesli kominek nie znajdzie swojego miejsca, bedziesz pierwsza ktora sie o tym dowie ;)

Plytki sa fajne. W wiatrolapie zaraz przy drzwiach i pod lawka (drewniana, nie pachtworkowa) mam inne, tokio marfil, nie wiem jaka fotke masz na mysli. Za to na fundamentach domu, balkonach i calym parterze wlasnie te nowe gale.

Dawaj fotke singerowego kola!!! Leniu precz (sama siebie przekonuje ;)A tak w ogole to staram sie sporo pracowac mimo lenia, bo nie wiem jak dlugo popracuje :( jestem pracownikiem bz ektorego mozna sie obejsc, do tego trudno mnie kontrolowac a w firmie ciecia :( buu