popcarol 12.10.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 przezyjemy, nie ma wyjscia meg - bylo drugie, ale brazowe. jak jeszcze bedzie moze Ci kupic? pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 14.10.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ja już po!! było całkiem fajnie, lepiej niż przypuszczałam, ale przy tańcach i podrygach przy discopolo wymiękłam.... Oczywiście wyszłam na największą sztywniarę, no ale sorry, tańczyć discopolo? ze współpracownikami i dyrekcją? (i tu staje mi przed oczami obrazek: siedzę przy stole zastawionym jak na wesele i niejaki pan Piotr CIĄGNIE mnie na parkiet.... Boże! ). Generalnie ja nie z tej bajki i to było widać-wyszłam pierwsza... Powodzenia na Twojej imprezce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.10.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 No widzę, że kołki do styro rulez Rewelacja nie ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.10.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 hej Majki, u Ciebie mniej rzucaja sie w oczy super sa pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 18.10.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ho ho ho, to się dzieje się! Po pierwsze: strasznie mi się podoba obita ława, wyszło naprawdę dobrze! Po drugie: problem z portalem kominkowym? Chętnie pod dach przyjmę Po trzecie: Ty wiesz, że jesteś w tym muratorowym dodatku o forum? Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 19.10.2010 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 hej Aga! DZIEKi! Mam mieszane uczucia co do tej pufo-lawy, ale pod sciana wyglada dobrze W razie potzerby przystawia sie ja do stolika i dzieciaki maja gdzie siedziec Hmm nad kominkiem mysle, na razie sobie smetnie lezy na podlodze:/ Jakby o codezwe sie Chyba kupie w aktim razie murator z tym dodatkiem - ami alo mie nie byc? Ciekawa jestem Pozdrowka, milego dnia! u nas brr, chlodno mgliscie i mzawka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 19.10.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Mogę Ci przesłać skan! Jesteś oznaczona (fotka domu) na forumowej mapie Polski i jest podpis (nie napiszę co, miej jakąś niespodziankę ). Tylko fotki facjaty nie ma! Pozdrawiaaam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 19.10.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 lepsza fotka domu niz moja; ) a wysylalam im fotki do dziennikow, a nie na mape (CHoc tam tez mozna bylo) mozesz skan wrzucic, a co w nomi wczora jchcialam kupic, ale jeszce zbyl pazdziernikowy murator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 19.10.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 19.10.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 To może ja też sie skuszę na tem Murator.Tak poza dodatkiem coś ciekawego jest jeszcze? Ładnie sie zapowiada ogródek:) Podziwiam,bo wiem jak trudno znależć na to wszystko czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.10.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 (edytowane) przezyjemy, nie ma wyjscia meg - bylo drugie, ale brazowe. jak jeszcze bedzie moze Ci kupic? pozdrowka Kochana !!! Jesli jest jeszcze to nawet dwa, moga być każde z innej parafi. Stare to stare i tak piękne . Nie wiem tylko czy nie za późno ! moj domek też jest na mapie.......he, he Edytowane 19 Października 2010 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 20.10.2010 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 hej Meg, moze jutro mi sie uda tam wstapic, dam znac:) jesli tylko bedzie... nie ma sprawy musz keupic ten murator w takim razie milego dnia Dziewczeta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.10.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 To może ja też sie skuszę na tem Murator.Tak poza dodatkiem coś ciekawego jest jeszcze? Są pokazane b. fajne domy - jeden malutki, drugi duży, no i jest o domach pasywnych. Jak dla mnie wyjątkowo ciekawie. (rozdział o tynkach wew ominęłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 20.10.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ja też polecam, ciekawy numer, w kiosku zafoliowany, ale spis treści jest na stronie internetowej pisma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.10.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witam, nic się nie stało. Wczoraj w Realu kupiłam sobie dwie, ale nie takie piękne jak twoje.kupiłaś muratora ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 22.10.2010 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 hej, nie, nie kupilam, jeszcze... wszedzie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.10.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Wpadam z poduszką http://www.nplusu.pl/produkty/tekstylia/poszewki-i-poduszki/walek-rice/258 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 25.10.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Famelia - dziekuje! Fajna! TYLKO droga :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 02.11.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 oooo, Karolcia, to jakbyś chciała się pozbyć niby-kominka albo innego drewnianego 'cuda' to ja chętna jestem, dawaj na priva!! Czy te marmi moderni leżą też pod nową ławką? Bo jeśli tak to zupełnie nie widać tych 'marmurkowych smug', które zdeka mnie przerażają jak patrzę na swoje..... Ale w ogóle pocieszyłaś mnie, bo u Ciebie prezentują się bardzo elegancko i uniwersalnie, na czym mi zależy. P.S. Mi się też nie chcę jak diabli. Nawet przez cały długi i słoneczny weekend nie chciało mi się zrobić... zdjęć mojej gotowej kostki i furtki, w którą zostało wbudowane...koło od singera Nie mówiąc o robieniu czegokolwiek.... No ale też się ogarniam, bo to ostatnie momenty przed zimową wegetacją Do boju, do boju, do bojuuuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 03.11.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dzieki, Aga... jesli kominek nie znajdzie swojego miejsca, bedziesz pierwsza ktora sie o tym dowie Plytki sa fajne. W wiatrolapie zaraz przy drzwiach i pod lawka (drewniana, nie pachtworkowa) mam inne, tokio marfil, nie wiem jaka fotke masz na mysli. Za to na fundamentach domu, balkonach i calym parterze wlasnie te nowe gale. Dawaj fotke singerowego kola!!! Leniu precz (sama siebie przekonuje ;)A tak w ogole to staram sie sporo pracowac mimo lenia, bo nie wiem jak dlugo popracuje jestem pracownikiem bz ektorego mozna sie obejsc, do tego trudno mnie kontrolowac a w firmie ciecia buu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts