Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika popcarol Wykanczamy sie i nasz dom n

popcarol

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ooo, z tą pracą to witaj w klubie, dziś miałam fazę na paniczne szukanie ofert, bo po raz kolejny okazało się, że pewne kółko wzajemnej adoracji sukcesywnie dołki pode mną kopie....też nie wiem ile jeszcze...

a co do płytek to patrzyłam na te pod patchworkową turecką ławeczką, w takim razie idę do dziennika oglądać ponownie :D

Witajcie!

Majki - 40 zl za 4m3, ostatniowy bieral miesiac temu i niedlugo znow musze zadzwonic. Miejscowy pan z beczkowozem za ciagnikiem, nie wiem czy do Ciebie by dojechal, jakies 15 km (?). Jak chcesz sluze telefonem.

Aga - na fotkach nie widac tych smug. Po poludniu jak bede miala chwile zrobie Ci fotke zeby smugi bylo widac:)

Majki - 40 zl za 4m3, ostatniowy bieral miesiac temu i niedlugo znow musze zadzwonic. Miejscowy pan z beczkowozem za ciagnikiem, nie wiem czy do Ciebie by dojechal, jakies 15 km (?). Jak chcesz sluze telefonem.

A, za 4m3 ... u mnie 10m3 to beka musi przyjeżdżać .... takim traktorkeim to by 3 razy musiał obracać ...

Dzięki, pozdrawiam, majki

• 2 weeks później...

madzikma - wczoraj nabylam droga kupna stolek do Mlodej pokoju. Jak go podrasuje, wkleje:) Trzeba na cos trafic, czasem na sile nie ma co kupowac;)

Stefko - jestem posiadaczka lustra 1wszego. Link gdzies tu podawalam... posortuj sobie lustra wg ceny, to kosztowalo ok 240 zl (nie pamietam juz). Sorki ale nie mam czasu teraz szukac. POSzukaj haslami - lustro kolonianl* najlepiej gwoogle wpisz, w google obrazki, wyskoczy ci mnostwo!

Drugie wyrzezbil irokez01 z allegro, koszt ok 350 zl, nie jestem wlascicielka, moze Ci wyrzezbi? pozdrawiam

• 2 weeks później...

hej Aga! Miala byc swieza, ale wzgledy praktycze pnrzewazyly - u nas nie sprzedaja, bagaznika na dachu auta brak, a kurdupla-choinki nie chce. wiec mamy sztuczna 220 cm - podoba mi sie:) zywa ubiore przed domem -same swiatelka. No i ekologiczniej - zal mi tych tysiecy drzewek...:/

Wpiswaylam sie 2x u CIEBie - podziwialam ganek i glebogryzniety ogrodek, ale cos mi nie wyszlo ;(

Hej Karola:D

Witaj w klubie:D Też siedzę z Gwiazdeczką swoją w domu:( Tylko u nas zapalenie ucha i antybiotyk niestety.... Ale nie wiem czy działa, bo qrcze wczoraj wieczorem znów temp. w okolicach 38 i nawet zasnęłą ok. 17, co jej się nie zdarza już w ogóle....

a można by bałwana ulepić.....

hej Aga! Miala byc swieza, ale wzgledy praktycze pnrzewazyly - u nas nie sprzedaja, bagaznika na dachu auta brak, a kurdupla-choinki nie chce. wiec mamy sztuczna 220 cm - podoba mi sie:) zywa ubiore przed domem -same swiatelka. No i ekologiczniej - zal mi tych tysiecy drzewek...:/

No chyba że! :)

Wpiswaylam sie 2x u CIEBie - podziwialam ganek i glebogryzniety ogrodek, ale cos mi nie wyszlo ;(

Dzięki! :D :D Już myślałam, że kompletnie nikt tego nie czyta :) Ale piszę dalej, za rok sama sobie poczytam ;)

Zdrówka dla Młodej, oby to tylko opryszczka była... A na ospę chorowała? Wtedy napierw 3 dni gorączki, a potem wysypka - czasem nawet tylko dwie lub trzy krostki.

A jak w ogóle w przedszkolu jej się podoba? Przyzwyczaiła się do nowego otoczenia?

Odnośnie taryfy elektrycznej - u nas po roku prądu "mieszkalnego" można zmienić na G12g - wtedy masz 2. taryfę 14-16, 22-07, a w weekendy i święta od 14 w sobotę do 07 w poniedziałek non stop. Przy pompie ciepła tak jak u nas wydaje nam się to oszczędniejsze. Chociaż faktyczne porównanie to za rok będziemy mogli zrobić, albo przynajmniej po całej zimie :)

Nas zasypało umiarkowanie, co nie zmienia faktu, ze wczoraj Opole było praktycznie nieprzejezdne, ciekawe jak będzie dziś - zaraz wychodzę z domu - jadę zamawiać firanki :wave:

ale fajnie a tez myslalam ze nikt tego nie czyta mloda ciagle goraczkuje, niestety... juz sama nie wiem... no ale siedzimy...dobrze ze pracy malo. dzieki za wsparcie dziewczyny...

w przedszkolu ok, przyzwyczaila sie, polubila kilkoro dzieci, chodzi na wszystkie zaj dodatkowe procz basenu. jest ok:) rzeczywiscie balwana szkoda... no ale byle wyzrdowiala... pozdrowka