majki 03.11.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ja tylko nieśmiało spytam jak to jest, że płacisz za szambo 40 zł/m ... ??? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 03.11.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ooo, z tą pracą to witaj w klubie, dziś miałam fazę na paniczne szukanie ofert, bo po raz kolejny okazało się, że pewne kółko wzajemnej adoracji sukcesywnie dołki pode mną kopie....też nie wiem ile jeszcze... a co do płytek to patrzyłam na te pod patchworkową turecką ławeczką, w takim razie idę do dziennika oglądać ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.11.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witajcie!Majki - 40 zl za 4m3, ostatniowy bieral miesiac temu i niedlugo znow musze zadzwonic. Miejscowy pan z beczkowozem za ciagnikiem, nie wiem czy do Ciebie by dojechal, jakies 15 km (?). Jak chcesz sluze telefonem.Aga - na fotkach nie widac tych smug. Po poludniu jak bede miala chwile zrobie Ci fotke zeby smugi bylo widac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.11.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 AGA - fotka dla Ciebie. Smugi i tak sa slabo widoczne..http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/f7o4BnxHZ45GOtqoOB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.11.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Majki - 40 zl za 4m3, ostatniowy bieral miesiac temu i niedlugo znow musze zadzwonic. Miejscowy pan z beczkowozem za ciagnikiem, nie wiem czy do Ciebie by dojechal, jakies 15 km (?). Jak chcesz sluze telefonem. A, za 4m3 ... u mnie 10m3 to beka musi przyjeżdżać .... takim traktorkeim to by 3 razy musiał obracać ... Dzięki, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.11.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Nasze szambo ma 8m3 pojemnosci, ale traktorek jest ok, bo i tak nigdy nie wybiera do dna. A zimo,n wiec z wanny nie korzystamy, nawet Mlode prysznic bierze, wiec wody malo zuzywamy;) POZdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 04.11.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Dzięki! Złota kobita! to ja się baardzo cieszę, że smug nie widać!! :D postawiłam sobie płytkę w sypialni i się przyzwyczajam. Z dnia na dzień jest coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 04.11.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 dzbanek niepowtarzalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 08.11.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Oj,masz nosa do fajnych rzeczy. Wyszukiwanie to tez sztuka- ja ostatnio coś sie rozleniwiłam i jakoś nic nie widzę na bazarku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefula 19.11.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 hej, mogłabyś zdradzić gdzie można kupić takie cudne lustra? grzebię na allegro ale jakoś nic takiego nie trafiłam http://i1023.photobucket.com/albums/af358/juranex/lustro1.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/c4mGAYqtRP2MyRmTQX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 19.11.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 madzikma - wczoraj nabylam droga kupna stolek do Mlodej pokoju. Jak go podrasuje, wkleje:) Trzeba na cos trafic, czasem na sile nie ma co kupowac;) Stefko - jestem posiadaczka lustra 1wszego. Link gdzies tu podawalam... posortuj sobie lustra wg ceny, to kosztowalo ok 240 zl (nie pamietam juz). Sorki ale nie mam czasu teraz szukac. POSzukaj haslami - lustro kolonianl* najlepiej gwoogle wpisz, w google obrazki, wyskoczy ci mnostwo!Drugie wyrzezbil irokez01 z allegro, koszt ok 350 zl, nie jestem wlascicielka, moze Ci wyrzezbi? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 19.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 No ale że Ty bez świeżej choinki?! Nie wierzę! P.S. Boooooooooooże, jaki widok z okna łazienkowego!!! BEZCENNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 30.11.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 hej Aga! Miala byc swieza, ale wzgledy praktycze pnrzewazyly - u nas nie sprzedaja, bagaznika na dachu auta brak, a kurdupla-choinki nie chce. wiec mamy sztuczna 220 cm - podoba mi sie:) zywa ubiore przed domem -same swiatelka. No i ekologiczniej - zal mi tych tysiecy drzewek...:/Wpiswaylam sie 2x u CIEBie - podziwialam ganek i glebogryzniety ogrodek, ale cos mi nie wyszlo ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Hej Karola:DWitaj w klubie:D Też siedzę z Gwiazdeczką swoją w domu:( Tylko u nas zapalenie ucha i antybiotyk niestety.... Ale nie wiem czy działa, bo qrcze wczoraj wieczorem znów temp. w okolicach 38 i nawet zasnęłą ok. 17, co jej się nie zdarza już w ogóle....a można by bałwana ulepić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 30.11.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 hej Aga! Miala byc swieza, ale wzgledy praktycze pnrzewazyly - u nas nie sprzedaja, bagaznika na dachu auta brak, a kurdupla-choinki nie chce. wiec mamy sztuczna 220 cm - podoba mi sie:) zywa ubiore przed domem -same swiatelka. No i ekologiczniej - zal mi tych tysiecy drzewek...:/ No chyba że! Wpiswaylam sie 2x u CIEBie - podziwialam ganek i glebogryzniety ogrodek, ale cos mi nie wyszlo ;( Dzięki! :D Już myślałam, że kompletnie nikt tego nie czyta Ale piszę dalej, za rok sama sobie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.11.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Zdrówka dla Młodej, oby to tylko opryszczka była... A na ospę chorowała? Wtedy napierw 3 dni gorączki, a potem wysypka - czasem nawet tylko dwie lub trzy krostki. A jak w ogóle w przedszkolu jej się podoba? Przyzwyczaiła się do nowego otoczenia? Odnośnie taryfy elektrycznej - u nas po roku prądu "mieszkalnego" można zmienić na G12g - wtedy masz 2. taryfę 14-16, 22-07, a w weekendy i święta od 14 w sobotę do 07 w poniedziałek non stop. Przy pompie ciepła tak jak u nas wydaje nam się to oszczędniejsze. Chociaż faktyczne porównanie to za rok będziemy mogli zrobić, albo przynajmniej po całej zimie Nas zasypało umiarkowanie, co nie zmienia faktu, ze wczoraj Opole było praktycznie nieprzejezdne, ciekawe jak będzie dziś - zaraz wychodzę z domu - jadę zamawiać firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.11.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Już myślałam, że kompletnie nikt tego nie czyta Ale piszę dalej, za rok sama sobie poczytam A ja to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.11.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witam, zdrówka dla Gabi życzę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 30.11.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 A ja to co? No właśnie, właśnie, Wasze komentarze mnie podnoszą na duchu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 30.11.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ale fajnie a tez myslalam ze nikt tego nie czyta mloda ciagle goraczkuje, niestety... juz sama nie wiem... no ale siedzimy...dobrze ze pracy malo. dzieki za wsparcie dziewczyny...w przedszkolu ok, przyzwyczaila sie, polubila kilkoro dzieci, chodzi na wszystkie zaj dodatkowe procz basenu. jest ok:) rzeczywiscie balwana szkoda... no ale byle wyzrdowiala... pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts