aniahubi 01.12.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jeszcze długa zima przed nami, zdążycie porobić mnóstwo bałwanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.12.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 To prawda;) temperatura wrocila do normy w nocy, jest ok - teraz ja roznosi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.12.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jeszcze długa zima przed nami, zdążycie porobić mnóstwo bałwanów Wypluj te słowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.12.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Wypluj te słowa;) http://www.cosgan.de/images/midi/ekelig/a015.gif Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.12.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Grzeczna dziewczynka http://emotikona.pl/emotikony/pic/zwyciestwo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 03.12.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 u nas minus 12;) plujcie skuteczniej;0 Ale przynajmienj Mloda zdrowa, tylko maly katar:)pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 03.12.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 u nas minus 12;) - 12? Pfffff..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 03.12.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ile u Was bylo? u tesciowej rano -17, ja patrzylam nie tak rano...;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 03.12.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 WItam witam, zima przyszła... jakoś nagle ale z innej beczki : patrzyłam sobie na twoje letnie/jesienne foty i podoba mi się twoja kostka na chodniczku i podjeździe. Jest taka nieregularna- co to czy to normalna kostka granitowa czy granit łupany czy co? Ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 04.12.2010 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 no wiesz, rekord Polski, przy gruncie -33 ale tak średnio ok. -20 ja lubię dziś się zrobiło o kilka stopni wyżej i od razu zaczęło sypać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.12.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Jezdzimy pod Augustow na Sylwestra zwykle od kilku juz lat, zawsze jest strasznie ZIMNO, nawet gdy nie ma sniegu Dzisiaj jest juz u nas cieplej - minus 2 na oko (termometr sie zbiesil) i nie sypie - na szczescie! Malz w Waie finalizuje sprzedaz mieszkania (,nareszcie) wiec jesli sypnie bede musiala SAMA odsniezac, fuj;) Papuch - sie nazywa lupek granitowy, sciagany ze Strzelina na Dolnym Slasku. TANiutki, 30zl/tone plus transport. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 06.12.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 No wielkie dzięki !!! Też właśnie o nim myślałam ale nie widziałam u nikogo jak to wygląda na żywca Super dzięki. Powiedz jeszcze czy dużo mieliście odpadów? Bo wiadomo nie ma gwarancji ile w 1 tonie jest rzeczywistego kamienia który się da ułożyć (kwestia grubości). No i jak się to ukaładało? trudno? Fajnie to wygląda tak nieregularnie wolę tą cenę i ten wygląd pozdrawiam ciepło - u nas dziś na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 06.12.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Jeszcze ja, masz gdzieś namiar na nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.12.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 odpadow nie bylo duzo, namiar gdzies mam, jak znajde wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 06.12.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Piękna choinka Aż mi się własnej zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 07.12.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Namiar na lupek granitowy - Dzerzoniow, tel 603-132-550 - transport odgrywa wieksza role w zakupie niz cena granitu. Zalezy gdzie mieszkasz...Choinka - Mloda chciala, wiec stwiedzrilismy - czemu nie? W koncu w prezdszkolu, na ulicach i w sklepach tez juz jest... miesiac postoi:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 07.12.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 hejśliczna choinka, już ubrana?ale cieszy oko nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 07.12.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 hej Monjan!stoi ubrana drugi dzien:) pierwsza duza;) jak budowa? powinnas zalozyc sobie dziennik;) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.12.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Hej Carol:)Słuchaj, czy uważasz, że Drugie zycie Bree Tanner S. Meyer nie jest za mocne dla 14-latki?Moja córa wręcz pochłania książki (o wampirach w szczególności;)) i tą wpisała na listę chciejstw gwiazdkowych. A czytałaś Zmierzch? Ciekawa jestem, czy to coś podobnego? Sądzę, że tak, bo w końcu ta Bree Taner też się pojawia w tamtej sadze:DP.S. Ja o wampirach też czytałam do póóóóźnej nocy;) Wciąga:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 17.12.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 To ja mam teraz taką fazę na skandynawskie kryminały, Fossum, Mankell, Nesbo (polecam!!) - jestem uzależniona i czytam nie tylko po nocach, ale i po przystankach, autobusach i w przedświątecznych kolejkach w sklepach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts