Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika popcarol Wykanczamy sie i nasz dom n

popcarol

Recommended Posts

hej Dziewczyny,

nie byla zbyt krawa i przerazajaca, choc krew oczywiscie byla. I wyrywane rece i glowy, i stosy trupow wampirow;) strasznie drastyczna nie byla, ale cz nyadaje sie dla 14tki... nie wiem. Chyba jej nie wypaczy swiadomosci;) Reszty nie czytalam - jeszcze:)

Gwiazdkowe prezenty mam naszc zescie juz od dawna z glowy, zakupy jedzeniowe jutor/sroda...malz jutro wroci i do Swiat ma wolne, wiec jakby co bedzie zalatwial i sprzatal:) Chociaz w weekend z grubsza oarngelam juz:)

pozdrowka

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy

Yukowa rodzinka

http://images1.hiboox.com/images/5008/911be98e3f1bec65ac09515ad9cc10e9.gif

Yuka, Meg - bardzo dziekuje za zyczenia! Przyjimjcie rowniez ode mnie najleszpe - zdrowia, cierpliwosci, milosci - bo to najwazniejsze! Reszta sama przyjdzie:) Pozdrawiam Was serdecznie!!!

Aga - malowal nam wujek.. 3-4 cienkie warstwy, Grube nie, bo widac mazniecia i farba moez splywac i nieladnie zasychac... trudne chyba to nie jest, tylko walek, potem maly pedzelek i duzo czasu:) pozdrawiam, powodzenia! (na bialo oczywiscie?)

Karola

hej Aga! Najlepszego w Nowym Roku! Tapicerka na razie zostaje. Nie jest taka zla, zwazywszy na mozliwosci materialowe, ktore obejrzalam u kilku tapicerow w Lodzi... jak sie zakocham w jakims materiale to go nabede, a na razie stoja jakie sa. Kolor w miare pasuje, kwiatki przezyje... forma mi sie spodobala:)a gdzie siedzialas jesli moge spytac? Bo przed tymi nigdy - nawet podobnych - nie widzialam wczesniej (na zywo, bo co jakis czas je widuje w Elle Decoration);)