Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika popcarol Wykanczamy sie i nasz dom n

popcarol

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Aga!

Pracownia patchworkowa - dzieki Bogu mam juz swoje fotele, ien wiedzialam ze w polsce da sie taki fotel zamowic! szukalam bezskutecznie, potem sama chcialam obic... mam nadzieje ze sa koszmarnie drodzy;)

designers guild - podobne, rzeczywiscie;) moje maja jednak podluznie przeszywane oparcia. I Nie wiedzialam ze sa modne :)

Irokez sie odezwal? :)

:( szukalam raz jeszcze numeru do niego, ale nie mam :(

Dzięki :) Jakoś trudno mi znaleźć wykonawcę tego typu cwanczyków. Ale za 2 godziny przyjeżdża tzw. PanOdKominków, który twierdzi, że 'ma pomysł' :) Zobaczymy, co mi zaproponuje...

Zapytać chciałam o te pliski - co to jest? Nie widziałam nigdy czegoś takiego. To się jakoś podnosi? Jest półprzezroczyste? Z czego to jest zrobione? I jakie są tego zalety? :)

He jAga, plisy sa super, ale drozsze od rolet, wiec mam tylko w kuchni. Zalety sa takie, ze podnosi sie je z obu stron, mozna zaslonic cale okno, albo jego czesc - na dole jaku mnie, lub tylko na gorze, lub posrodku, na jakakolwiek chcesz szerokosc:) Rozciaga sie to - jest zlozona plisa, a po rozciagnieciu prawie plaskim materialem. Materialow jest szroeki wybor, podobnie jak rolet. moje maja blyszczaca zewnetrzna powierzchnie, podobno lepiej odbijaja swiatlo. Ta firma miala jeszcze w miare ceny - za moje pliski zaplacilam po 160 zl/szt (wymiary 95x92 cm)

pozdrawiam

Karolinaaa! Przekopałam calutki Twój wątek! :D Obecnie ja mam dylemat kanapowy i wiem już, że prędko nie znajdę swojej wymarzonej sofy (na razie nie mogę nawet znaleźć nic co by mnie zachwyciło) Nic, no po prostu nic mi się nie podoba...oprócz wszystkich sof, które prezentowałaś w swoim wątku ;) A tak na serio to victoria z meblexu wypada najlepiej, dlaczego Ci ją odradzano? Podoba mi się też o ta, jest taka lekka i zgrabna: (może jakimś cudem pamiętasz nazwę producenta, sprzedawcy albo coś co pomogłoby mi ją odnaleźć?)

cs9rEKmBqNUPgBdh6&#66.jpg

HELP!

hej Aga! wiktor i wiktoria z meblexu odpadla, bo w zasadzie jest kopia ikeowskiego ektorpa, paodobno do mojego salonu nie pasowalaby (a juz mialam ja kupic) - poszukam watku na fotoforum wnetrza gazeta.pl to obaczysz. Ich jakosc byla ok, znalazlam sporo pozytywnych opinii, bilsko mieszka tam jedna dziewczyna, macala naocznie, lepsze niz w ikea. Nie kupilam ich tez ze wzgledu na wybor materialow - dosc marny. Na allegro sie wystawiaja, ceny maja super, ale jak dostalam probki nie bylo z czego wybierac - na 2 materialy dostepne (1 szary i 1 kremowy, najlepszy byl tzw taupe) zaden mi nie pasowal... zrszeta to co na fot onijak ma sie do klooru ktory dostajesz jako probka...

A ta kanap az wklejki - handlowal nia jakis czlowiek naall egro. fotka tam byla super - mialam gdzies wieksza. Ale to byla tzw przykladowa fotka producenta. Uparlam sie ebzy mi przyslal real fot,o i byla masakra. Tylne oparcie mialo z wierzchu taka falke, o dtego material - szary byl taki melanz, jak spodne iz dresu, z widoczna faktura kratki... dlatego odpadl.

tu cala historia - enjoy! :)

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,112976006.html

Dzięki dzięki dzięki! Zamówiłam już próbki z meblexu, zobaczymy :) Ektorpy są bardzo przytulne, ale obawiam się, że po 2 latach będą wyglądać jak ostatnie flaki ;) no i teraz muszę sobie zadać pytanie czy z victorią nie będzie tak samo? Na zdjęciu piękna, ale czy się nie zdeformuje? Z drugiej strony taki karlstad, choć też fajny, to jak dla mnie zbyt prosty, zbyt kanciasty. Chester za duży, a design za drogi :) Oto przepis na dylemat ;)

Ech, poskakałabym sobie w takich kuleczkach, szkoda, że nie wpuszczają dorosłych :) A sarenki za oknem - ponownie, ech... Ja też daję po robocie, budowlanej. Wczoraj do 2 w nocy malowaliśmy sypialnię, dziś od nowa. Końca nie widać :) Marzę o dniu, w którym siądę sobie na wygodnej kanapie w salonie, przy kominku, a ta cała budowa będzie już tylko odległym wspomnieniem.... ;)