aguleczka 15.01.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Jesli myslisz że na ciemnych nie będzie widac zabrudzeń to chyba troszeczke jesteś w błędzie czym ciemniejsze bardziej widac każdy ślad w kuchni mam jasny gres a w salonie ciemniejszy i na jasnym jak umyje podłoge to nie trzeba by nawet polerowac a na tym ciemniejszym zaraz widac po umyciu smugi i trzeba na sucho zrobic polerke a tak mi mówili kładż gres kładz to gratuluje sprzątania zastanawiam sie ciagle nad ta twoja lamówka a czy w ogóle ona musi byc ?? może skupic sie na dodatkach w jakims innym kolorze a podłoge zostawic jasna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 16.01.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Aguleczka! Chyba nie robimy lamowki, calosc - i salon i kuchnia w tych jasnych plytkach. Bedzie najladniej, a ze sprzatac trzeba... coz... Na tych paseczkowatych nie widac wlasnie brudu:) Byly testowane, nawet wlosow nie widac! Beda na podlodze po calosci w gornej lazience. A czy bedzie mdlo.. mi sie takie jasne wnetrza podobaja. Meble w salonie beda ciemne. Chyba decyzja podjeta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 16.01.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Aguleczka! Chyba nie robimy lamowki, calosc - i salon i kuchnia w tych jasnych plytkach. Bedzie najladniej, a ze sprzatac trzeba... coz... Na tych paseczkowatych nie widac wlasnie brudu:) Byly testowane, nawet wlosow nie widac! Beda na podlodze po calosci w gornej lazience. A czy bedzie mdlo.. mi sie takie jasne wnetrza podobaja. Meble w salonie beda ciemne. Chyba decyzja podjeta! No to taka decyzja zapała jak u nas myślę że dodatkami mozna ożywić wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.01.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 popcarol - możesz napisać gdzie kupowaliście reku i jaki wybrałaś ( może nie doczytałem )... i ile ... $ ? Albo tu, albo jak wolisz na PW - jeśli mogę prosić pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 17.01.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 popcarol - możesz napisać gdzie kupowaliście reku i jaki wybrałaś ( może nie doczytałem )... i ile ... $ ? Albo tu, albo jak wolisz na PW - jeśli mogę prosić pozdrawiam, majki hej Majki, zadna tajemnica, wiec moge pisac tu;) Robila firma Warebud z Wielunia (chyba warebud.pl po prostu), centrala Mistral 400 geo + sterowanie RC1. Za centrale, przewody itp wraz z instalacja zaplacilismy niecale 17 tys zl. Do tego niecale 13 z materialami za gruntowy wymiennik ciepla... czy bedzie dzialac napisze za ok pol roku;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 21.01.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 noc ciemna, a ja czytam Twój Dziennik Czyli, że bardzo mi się wszystko podoba Powodzenia i czekam na fotę prysznica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.01.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 noc ciemna, a ja czytam Twój Dziennik Czyli, że bardzo mi się wszystko podoba Powodzenia i czekam na fotę prysznica! Bardzo mi milo:) A kabina przyjechala wlasnie z Bialegostoku, razem z szafka i umywalka do dolnej lazienki;) Pozdrawiam! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.01.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Hej popcarol!!!oglądam i oglądam....Pięknie będziesz mieszkac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 27.01.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Hej popcarol!!! oglądam i oglądam.... Pięknie będziesz mieszkac!!! Dzieki yuka czy pieknie sie jeszcze okaze;) ale kiedy? - idzie to panu Jozkowi jak krew z nosa:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 27.01.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A już myślałam, że szarość z czerwienią tylko mnie się podoba!!! Świetny wybór! Również planuję łazienkę na parterze zrobić w tych kolorach. nie zbyt dobrze widziałam - czy tam masz położony tylko jeden odcień szarości? A podłoga jaki ma kolor. Jeśli można to proszę o dodatkowe foto. Ten jasny kolor - biały? czy może raczej kremowy? Gratuluję!! Doskonały wybór!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 27.01.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 nie zbyt dobrze widziałam - czy tam masz położony tylko jeden odcień szarości? A podłoga jaki ma kolor. Jeśli można to proszę o dodatkowe foto. Ten jasny kolor - biały? czy może raczej kremowy? Gratuluję!! Doskonały wybór!!!! Po stronie umywalki jest ciemny szary, po stronie prysznica zlamana biel w szare kwiatki. Podloga jest od kompletu (ta sama kolekcja), wiekszosc jasnoszara, dywanik pod umywalka ciemnoszary-grafitowy. Lustro bedzie w czerwonej ramie, sciany szare. Ciesze sie ze sie podoba:) pozdrawiem, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 29.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 http://s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/2275/wizytowki/2275/produkty/37615_2275_DSC01543.jpg popcarol, ta sofa to nie Pasadena, tylko model Passo, a producent Asadena - gwoli ścisłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 30.01.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 popcarol, ta sofa to nie Pasadena, tylko model Passo, a producent Asadena - gwoli ścisłości hehe, dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 30.01.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 witaj pierwszy raz tu zaglądam i czuję się prawie jak u siebie . na podłodze marmi moderni, te same inspiracje na fotkach, nawet chyba licytujemy na tych samych aukcjach , tylko moje dziecię młodsze o 3 miesiące i jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 02.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A czy jakiś link na tą super sofę można prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 03.02.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 witaj pierwszy raz tu zaglądam i czuję się prawie jak u siebie . na podłodze marmi moderni, te same inspiracje na fotkach, nawet chyba licytujemy na tych samych aukcjach , tylko moje dziecię młodsze o 3 miesiące i jeden dzień Karolcia dawaj zdjecia jak to u Ciebie wyglada!!!!! I prosze mi nie podbijac cen na allegro Pozdrawiam imienniczke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 03.02.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A czy jakiś link na tą super sofę można prosić?A prosze, tu chociazby: http://www.meble.pl/passo,p37615.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.02.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 kolorkami sie nie przejmuj fotki były robione widac w trakcie malowania więc to inaczej wygląda poczekaj na drugą warstwę i na wyschnięcie może być też ciemno w domku z tąd kolorek ci nie gra z tym co planowałaś mnie kolory szokowały po otwarciu puszki a potem na ścianie już mi się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.02.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 kolorkami sie nie przejmuj fotki były robione widac w trakcie malowania więc to inaczej wygląda poczekaj na drugą warstwę i na wyschnięcie może być też ciemno w domku z tąd kolorek ci nie gra z tym co planowałaś mnie kolory szokowały po otwarciu puszki a potem na ścianie już mi się podobały Zobaczymy, zobaczymy - w sobote;) Oj, mam nadzieje bedzie dobrze. Jednak nie powinnams ie zgodzic na malowanie bez nas tam Kolor kolorem - inaczej na probniku, inaczej w puszce, zupelnie inaczej na scianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 04.02.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Tak wyglądają płyki z fugą http://img401.imageshack.us/img401/630/budowa139ng9.jpghttp://img401.imageshack.us/img401/budowa139ng9.jpg/1/w500.png http://img401.imageshack.us/img401/6926/budowa136ar0.jpghttp://img401.imageshack.us/img401/budowa136ar0.jpg/1/w500.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts