Aga-Białystok 20.04.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Ale super te szare donice! W moich okolicach nie ma tego (ani innego) marketu ogrodniczego (to musi być raj!), no chyba, że liczyć Leroy Wracając do donic, są naprawdę piękne, bardzo mi się podoba ten kolor, pięknie podkreśla bukszpany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.04.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 http://www.azstkd.yoyo.pl/aktualnosci/azs_pliki/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.04.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://i51.tinypic.com/optx0z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://img607.imageshack.us/img607/491/jajo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 24.04.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Wszystkiego dobrego Karolina! Długiej wiosny, zdrowia, dobrego samopoczucia w pięknym domu i oczywiście obwitych plonów http://www.lazygirldesigns.com/blog/wp-content/uploads/2009/03/tn_eastereggs1-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 24.04.2011 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Witajcie, dziekuje wszystkim goraco za zyczenia! I rowniez zycze zdrowych, spokojnych Swiat, a jutro mokrego dyngusa!!! Nie zagladalam pare dni, zajmowalo mnie dogladanie tynkowania i sprzatanie po tynkach, no i praca (na szczescie malo przed Swietami) Po Swietach fotki! Pozdrowienia z Oswiecimia ! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 29.04.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Witam Pięknie wygląda otynkowany domek , szlachetności nabrał, choć kolor trzeba by na żywo zobaczyć, bo na dwóch kompach oglądam i każdy monitor inaczej pokazuje, ale moje ulubione kolory - Gratulacje (muszę wycieczkę rowerową po okolicy zrobić, może namierzę ten piękny domek ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.04.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Hej Jeśli możesz, podaj gdzie kupowałaś tynk Webera. Też o nim myślę ... W razie czego na PW. dzięki, pozdrawiam serdecznie, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.05.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 hej, ciesze sie ze Wam sie podoba:)webera sprzedaja tez w lodzi, ale my kupilismy w Zdunskiej Woli (transport gratis, dosylaja tez w 1 dzien jesli zabraknie Ci nawet 1 wiaderka):http://www.hydro-term.pl tel. 601-367-757 dobra cena, powiedz ze masz kontakt od Karoliny. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.05.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witaj, piękny masz taras!!! Mnie kiedys tez marzył się drewniany, ale za duzo przy nim roboty - za stara jestem . A z tego co piszesz, to twój można demontować i montowac, samemu- fajnie! Tylko jedno pytanie - zasadnicze- ile takie cudo kosztuje i gdzie mozna kupić? Karolinko jesli mozesz, napisz na pw. Buziaczki dla Gabi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 31.05.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Taras super! A z ławką z tego samego drewna to już normalnie będzie jak z żurnala Ja położyłam płytki, ale.... w przyszłości przy większej pojemności portfela na pewno kupię składane podesty, co żeby na te płytki je sobie wiosną wykładać. Zresztą już kupiłam kilka na próbę i już wiem, że będzie bosko! meg60, w Leroy Merlin jest właśnie promocja na olejowane podesty z akacji - 10zł/szt., łączenia w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.05.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 dzięki Aga !!!! Zaraz tam polecę, narazie multimedialnie , i sprawdzę czy w Łodzi tyz są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.06.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Hej Dziewczyny,ja swoje kupowalam w Galerii Parkietu w Warszawie jeszcze (maja sklep na Stegnach, w sieci tez sa), ale to bylo 2 lata temu. Za swoje 20m2 zaplacilam ok 1500 zl. Teraz sa sporo tansze. Te z laczeniami trzebaby poogladac na zywo - jak je widzialam chyba w Casto czy Obi, to byly takie cienkie i wiotkie. Tchibo w sklepie wysylkowym tez je ma/mial, tez taniej.To z montowaniem na sezon jest fajne - bo chcialabym zeby pare sezonow te deski przetrwaly:) Pozdrawiam serdecznie,Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 10.06.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Graaatulacje! A kiedy ukaże się ten numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 11.06.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Piękny Twój taras. Fajnie,że można go zdjąć na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.06.2011 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Hej Dziewczyny, o tarasie chyba w sierpniowym numerze (od polowy lipca w kioskach). Fajny jest, posilki smakuja lepiej, boso mozna sie ganiac. polecam!pozdrowionkakarola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 28.06.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Puk Puk ... przyszłam się przywitać jako zagorzała czytelniczka Twojego dzienniczka Przeglądam dziennik i jestem pod wrażeniem Twoich pomysłów na wykończenie. Z taką łatwością dokonujesz wyborów - u mnie to okropna męka. Drzwi okrutnie mi się podobają, ale u mnie to jeszcze dłuuuga droga Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 29.06.2011 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 witaj, dziekuje za mile slowa nie bylo tak latwo, pare nocek nieprzespanych spedzonych na przemysleniach ale juz po Zajrze do Ciebie, moge? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.07.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Witam!!!! przeczytałam o twoich planach wakacyjnych - Chojnice!!!! Świetne miejsce !! Znam jeszcze Człuchów - też pięknie, a i Polnica - mala wieś niedaleko, tam kiedyś miałam fajną "miłość" wakacyjną - baaardzo mile wspominam te czasy i chętnie bym tam pojechała jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 07.07.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 hej Meg! tez fajnie wspominam te czasy. Potem bylismy tam z moim wtedy chlopakiem teraz mezem w czasie studiow, ale juz nie bylo tak fajnie. Chce pokazac te okolice Gabi, mysle ze jej sie spodoba:) Czluchow tez piekny, o tej Polnicy nie slyszalam, ale moze sie przejedziemy? Spedzimy tam 9 dni, moze do Leby wyskoczymy na 1 dzien - juz nie tak daleko jak stad Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts