Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika popcarol Wykanczamy sie i nasz dom n

popcarol

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie, dziekuje wszystkim goraco za zyczenia! I rowniez zycze zdrowych, spokojnych Swiat, a jutro mokrego dyngusa!!! :)

Nie zagladalam pare dni, zajmowalo mnie dogladanie tynkowania i sprzatanie po tynkach, no i praca (na szczescie malo przed Swietami) :) Po Swietach fotki! Pozdrowienia z Oswiecimia ! Karolina

Witam

Pięknie wygląda otynkowany domek , szlachetności nabrał, choć kolor trzeba by na żywo zobaczyć, bo na dwóch kompach oglądam i każdy monitor inaczej pokazuje, ale moje ulubione kolory - Gratulacje (muszę wycieczkę rowerową po okolicy zrobić, może namierzę ten piękny domek ;) )

pozdrawiam

• 5 weeks później...
Witaj, piękny masz taras!!! Mnie kiedys tez marzył się drewniany, ale za duzo przy nim roboty - za stara jestem ;). A z tego co piszesz, to twój można demontować i montowac, samemu- fajnie! Tylko jedno pytanie - zasadnicze- ile takie cudo kosztuje i gdzie mozna kupić? Karolinko jesli mozesz, napisz na pw. Buziaczki dla Gabi!!

Taras super! A z ławką z tego samego drewna to już normalnie będzie jak z żurnala :D

Ja położyłam płytki, ale.... w przyszłości przy większej pojemności portfela na pewno kupię składane podesty, co żeby na te płytki je sobie wiosną wykładać. Zresztą już kupiłam kilka na próbę i już wiem, że będzie bosko! meg60, w Leroy Merlin jest właśnie promocja na olejowane podesty z akacji - 10zł/szt., łączenia w komplecie.

Hej Dziewczyny,

ja swoje kupowalam w Galerii Parkietu w Warszawie jeszcze (maja sklep na Stegnach, w sieci tez sa), ale to bylo 2 lata temu. Za swoje 20m2 zaplacilam ok 1500 zl. Teraz sa sporo tansze. Te z laczeniami trzebaby poogladac na zywo - jak je widzialam chyba w Casto czy Obi, to byly takie cienkie i wiotkie. Tchibo w sklepie wysylkowym tez je ma/mial, tez taniej.

To z montowaniem na sezon jest fajne - bo chcialabym zeby pare sezonow te deski przetrwaly:)

Pozdrawiam serdecznie,

Karolina

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Puk Puk ... przyszłam się przywitać jako zagorzała czytelniczka Twojego dzienniczka ;)

Przeglądam dziennik i jestem pod wrażeniem Twoich pomysłów na wykończenie. Z taką łatwością dokonujesz wyborów - u mnie to okropna męka.

Drzwi okrutnie mi się podobają, ale u mnie to jeszcze dłuuuga droga :(

Pozdrawiam !!! :D

Witam!!!! przeczytałam o twoich planach wakacyjnych - Chojnice!!!! Świetne miejsce !! Znam jeszcze Człuchów - też pięknie, a i Polnica - mala wieś niedaleko, tam kiedyś miałam fajną "miłość" wakacyjną - baaardzo mile wspominam te czasy i chętnie bym tam pojechała jeszcze raz.

hej Meg!

tez fajnie wspominam te czasy. Potem bylismy tam z moim wtedy chlopakiem teraz mezem w czasie studiow, ale juz nie bylo tak fajnie. Chce pokazac te okolice Gabi, mysle ze jej sie spodoba:) Czluchow tez piekny, o tej Polnicy nie slyszalam, ale moze sie przejedziemy? Spedzimy tam 9 dni, moze do Leby wyskoczymy na 1 dzien - juz nie tak daleko jak stad ;) Pozdrawiam!! :)