rasia 07.07.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Hej. Zaglądam, ślad zostawiam... Wyjazd szykuje się Wam cudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 07.07.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Hej, dzieki! Dawno u Ciebie nie bylam, zaraz zajrze:) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 10.07.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Fajne plany wakacyjne się Wam szykują.Dużo słoneczka życzę i miłego odpoczynku.Ogródek super.Pozdrawiam.Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 12.07.2011 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Dziekuje, pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 12.07.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Jak dużo i jakie dorodne! Masz chyba dobrą rękę do roślin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.07.2011 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Taak... tylko za mala działka Maz chce mi pole uprawne kupić żebym mogla sie wyzyc pozdrowka PS cudnie u Ciebie! zajrzałam wczoraj ale nic nie napisałam - musiałabym ciągle ochy i achy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 13.07.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 hehe dzięki, takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina243 22.07.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 witamgratuluję slicznego domku:-))ponieważ myślimy o realizacji tego włąsnie projektu mam pytanie. jakich zmian dokonaliście wewnątrz? jak ogrzewany jest domek? czy udało sie znaleźć jakieś miejsce na kotłownię?z góry dziekuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 28.07.2011 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 hej, odpisalam Ci w dzienniku, gdzie napisalas ten post.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 03.09.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Hej!! Wróciłam po miesięcznej nieobecności - to się nazywają wakacje! pod Augustowem zresztą, uwielbiam te okolice z przodu jezioro, z tyłu las, dwóch sąsiadów i nikogo więcej po naszej stronie jeziora, żyć nie umierać! Zero tv, Internetu, nawet telefon wyciszyłam i wrzuciłam w ciemny kąt. A co było najlepsze? Prawie całkowity brak wszelakich remontów i wykończeniówek! Prawie, bo nie omieszkałam odmalować wanny... W każdym razie na Muratorze faktycznie jakoś leniwie, no i jakie piękne projekty dostałaś! Profeska! Hebe posiadam, jakieś takie niemrawe to to, w ogóle nie zmienia objętości, kształtu, nie kwitnie, ot, takie jak kupiłam wczesną wiosną takie jest teraz, co jest też zaletą, bo wciąż jest intensywnie zielone, jędrne, jak z obrazka. Wyczytałam tylko, że trzeba je osłaniać na zimę, bo łatwo przemarzają. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 05.09.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 hej Aga! tak sobie o Tobie ostatnio myslalam, ale zagladalam ze u Ciebie tez cisza... fajne wakacje mialas! Wybralabym sie tam z checia, I do tego iesiac urlopu!!! jak to zrobilas? u nas 2 tyg to maks... no trudno Przenioslam sie na to ogrodowisko, prawie codziennie cos wrzucam - dopinguja mnie do zmian w ogrodku no i zmieniam. Zapraszam O hebe wiem, czytalam zobaczymy. pozdrawiam serdecznie! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 10.09.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Hej W takim razie idę do Ciebie na Ogrodowisko U mnie puchy, bo jakoś nie mogę się ogarnąć z robieniem i wrzucaniem na bieżąco fotek... Ale wygląda na to, że mam już (Boże!WRESZCIE!) kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 10.09.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Nie no kochana! Tempo wpisów na Ogrodowisku szalone!! Fajne to forum. Fachowe porady i jacyś tacy rozsądni Ci ludzie Może mniej przypadkowi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 11.09.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Hej Aga, nie widzę jakoś Twojej kuchni :/ moze przelece kilka ostatnich stron wpisow w tym watku o kuchniach z ikei, to znajde... bo w watku Twoim nie widzialam?? Teraz siedze na tym ogrodowisku, fajni ludzie, echo od razu, no i znaja sie na ogrodach, a o to mi chodzi Ja tez sie ucze, no i codziennie costam dlubie:) Jak beda jakies efekty to i tu wrzuce, choc tu strasznie jakos pusto... pozdrawiam serdecznie Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 19.09.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Witaj ,fajny pomysł z rabatą różaną,nigdzie z takim sie nie spotkałąm.Pozdrawiam.MagdA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 20.09.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 hej Madzik, musze uaktualnic wpis tutaj, ale jakos motywacji brak... na ogrodowisku duzo sie dzieje, a tu ciiiisza jak makiem zasial... zreszta dom zbudowany i urzadzony... prawie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 20.09.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Chyba padnę! Karola! Ja też będę zamawiać przed zimą drzwi do przedpokoju, też 260 suwane (zimą zasuwane, na lato na stałe 'wsunięte'=brak przejścia między wiatrołapem a resztą domu) i też wydumałam, że najtaniej to chyba u jakiegoś 'sprzedawcy szaf'! Komador, mówisz? A robiłaś może wycenę w Indeco? Pozdrawiam! I oby wciąż Wam się dobrze mieszkało! A dobre układy z sąsiadami to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.09.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 indeco jeszcze nie znalazlam, musze poszukac w okolicy. Hihi, no to widzisz, podobne rzeczy nam sie podobaja... jak bede miala wycene z indeco albo innego senatora, dam znac. Mysle jednak ze wyceny beda podobne. pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 22.09.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Wszystkiego najlepszeeego!! http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiD2r15UBg5gVVZA49Hh0h0vXDaxjMKGgxMT7fCM9GBRfXWmJ0pA Ja się z kolei ostatnio 'szarpnęłam' na tradycyjny granchio sfera. Naprawdę, kto by pomyślał,ale ciężko jest znaleźć ładny czajnik niesrebrny, nienowoczesny. Pledy czad, ostatnio widziałam w jysku w promocji w tym stylu, niestety nie widzę na stronie jyska. Ale były duże, jakby dziergane (na pewno maszynowo) i kolorowe Po 5 dych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 23.09.2011 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 (edytowane) Hej Aga, te w Jysku widzialam, byly po 99 zl (pewnie Ty widzialas juz w promocji jesli to te same?) Tez mi sie podobaly... dzieki za zyczenia A czajnik jaki chcialam - to czajnik do gotowania wody, ale nie taki nowoczesny wlasnie... jest taki: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/NMettd3cS4kHKlawEX.jpg pozdrowka! Karola Edytowane 23 Września 2011 przez popcarol dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts