aguleczka 04.02.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A tak dokładnie będzie wyglądać moja kuchnia http://img15.imageshack.us/img15/7562/66818614xq2.jpghttp://img15.imageshack.us/img15/66818614xq2.jpg/1/w707.png http://img15.imageshack.us/img15/3515/34811408va8.jpghttp://img15.imageshack.us/img15/34811408va8.jpg/1/w710.png http://img15.imageshack.us/img15/3588/46196922ig2.jpghttp://img15.imageshack.us/img15/46196922ig2.jpg/1/w711.png http://img15.imageshack.us/img15/43/87745650vl5.jpghttp://img15.imageshack.us/img15/87745650vl5.jpg/1/w706.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.02.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Aguleczka! LAdna kuchnia sie zapowiada:) Zrezygnowalabym jednak ze stolika w rogu na rzecz osobnego, tupelnie z innej bajki, moze okraglego, ale to ja;) Dzieki za fotki plytek. Bardzo ladne sa:)) Przed piatkiem kupie w koncu fuge, zdecyduje sie chyba na ciemnoszara, chyba ze uda mi sie znalezc taka w kolorze idealnym jak plytka.Jaka masz szerokosc fug, czy macie ogrzewanie podlogowe? Dzieki:)KArolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 04.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Aguleczka! LAdna kuchnia sie zapowiada:) Zrezygnowalabym jednak ze stolika w rogu na rzecz osobnego, tupelnie z innej bajki, moze okraglego, ale to ja;) Dzieki za fotki plytek. Bardzo ladne sa:)) Przed piatkiem kupie w koncu fuge, zdecyduje sie chyba na ciemnoszara, chyba ze uda mi sie znalezc taka w kolorze idealnym jak plytka. Jaka masz szerokosc fug, czy macie ogrzewanie podlogowe? Dzieki:) KArolina Co do stolika to osobny nie bardzo wchodzi w grę bo mało miejsca jest na stolik, skłądanego nie chce fuga hmm 1,5 chyba , tak mamy ogrzewanie podłogowe na całym parterze plus grzejniki co komu kiedy pasuje to taka możliwośc jest do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.02.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 U nas bedzie 2,5 mm a tak sobie czytam, ze na podlogowke minimum 3mm i cala glupia juz jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 04.02.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 nic takiego nikt mi nie mówił cos słyszałam tylo że mapei fuga nie nadaje sie do tak małych fug, ciekawe co to miało by za znaczenie jak deski daja na podłogowe to płytkom nic nie powinno sie stac ale jest ale słuchaj umnie kładli na keju mapei i lipa po 2 tyg zauwazyłam idąć w obcasach głuche dżwięki i okazało się że klej popuścił nie wiem jakim cudem skuwali wszystko odchodziły płytki idealnie i dawaliśmy klej sopro drogi ale podobno super za worek chyba 90 zł jakos tak , nie wiem do konca czyja wina czy wykonawcy czy kleju teraz to już nie ważne ale radzę kupić cos lepszego by nie było tego co umnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.02.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 o kurcze! my mamy juz kupiony chyba atlas? Trozsze drozszy od mapei, alenie tak drogi jak sopro...nie chodze na obcasach, ale nigdy nie mow nigdy;)dzieki za ostrzezenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 06.02.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Co do pokoiku w popielach to taki jakiś smutny ściany sofy dywany wszystko w popielu hmm trzeba dobrać drugi kolor intensywniejszy faktycznie by to orzywić chociarz ja hol przy wejściu też robię w popielach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.02.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Co do pokoiku w popielach to taki jakiś smutny ściany sofy dywany wszystko w popielu hmm trzeba dobrać drugi kolor intensywniejszy faktycznie by to orzywić chociarz ja hol przy wejściu też robię w popielach Hej Aguleczko, ja tak mam wlasnie, smutne mi sie ostatnio podobaja;) Jajecznica na gorze jest dla Malza, szarosci sa moje;) A teraz doszla jeszcze ta oliwka na scianach Jutro to zobaczymy wszystko na zywo, chyba mi sie dostanie od Malza;) No ale przemalowac zawsze mozna. Sofy nie kupie poki nie powstawiam tam mebli, ale to dopiero jak bedzie podloga. Podloga jest dosc zywa, jest to cieply zolty, taka jajecznica. Dlatego sciany sa zimne. Sofa marzy mi sie biala, ale ze wzgledu na Mlode raczej nie przejdzie, chyba ze ze skory, ale ta ostatnia nie przejdzie chyba ze wzgledu na koszty;) Zobaczymy. Zaraz poogladam Twoja kuchnie uwazniej niz ostatnio i sie ustosunkuje czyli podoczepiam jakby co;) pozdrawiam Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 06.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 to skóra ekologiczna może przejdzie ale powiem szczerze że bardziej widziała bym tam krem lub biel biel do tej ściany z tym że tak jak mówisz jutro się okarze jakie twoje ściany są może nie sa bardzo ciemne ja malowałam z dekorala jedwabny popiel chyba przedpokój i kolor nawet spoko wyszedł a na poczatku dramatycznie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 06.02.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 http://img23.imageshack.us/img23/8343/budowa268jn5.jpghttp://img23.imageshack.us/img23/budowa268jn5.jpg/1/w500.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.02.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Skory ekologicznej nie chce...Sliczny ten kolor Ci wyszedl!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.02.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 szare to też moje kolory A jak Ci będzie za smutno to zawsze możesz ożywic jakimś dodatkiem (dla mnie czerwony akcent, np. na doniczce z kwiatkiem mmm... bomba) szary jest tak neutralny, że w zasadzie wszystko się dobrze z nim komponuje. Co do kataru (do wyleczenia w weekend hmm... trudna sprawa) ja podaję moim dziewczynom coryzalię do ssania i do nosa euphorbium (chyba tak się pisze) i oczywiście wit.C, a ostatnio nawet rutinoscorbin zaczęłam małej podawac... Miejmy nadzieję, że będzie ok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.02.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 szare to też moje kolory Pokazuj, pokazuj Katar nadal mamy i walczymy, teraz splywa Mlodej do gardla i odkaszluje Ale nie jest zle, do zlobka chodzi, wracac do domu nie chce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 szare to też moje kolory Pokazuj, pokazuj ulubione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 12.02.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 szare to też moje kolory Pokazuj, pokazuj ulubione.... szkoda, bo szarych inspiracji nigdy za wiele;) Ogladam sobie biale skorzane sofy od razu, trzeba miec minimum 7 tys, jak nic... Do tego 19 tys odwiedzin mojego dziennika, a tu nikt nie pisze... Zapraszam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.02.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Trzymajcie kciuki! Trzymam Powodzenia - nie dziękuj ! pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.02.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Trzymajcie kciuki! Trzymam Powodzenia - nie dziękuj ! pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Masz rację z tą wanną, może jak macie jeszcze płytki, to odkujcie te dwie, żeby było symetrycznie ... A tak to zawsze będziesz na to patrzyła i się wkurzała ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 14.02.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Masz rację z tą wanną, może jak macie jeszcze płytki, to odkujcie te dwie, żeby było symetrycznie ... A tak to zawsze będziesz na to patrzyła i się wkurzała ... pozdrawiam, majki Pan Jozek bedzie poprawial, za kazdym razem korzystajac z kibelka bym sie wkurzala Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 19.02.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Efekt małej łazienki robi wrażenie. Odwiedziłam kilka sklepów z ceramiką, wzbogaciłam swoją wiedzę! Prawdopodobnie wybiorę z tej serii co masz w łazience czerwoną płytkę z delikatnymi trochę jaśniejszymi kwiatkami a do tego szarość, która zamieszczona jest w moim dzienniku! Ale mam na to jeszcze czas może w kwietniu będę kupować płytki. Wtedy podejmę ostateczną decyzję. Bardzo podoba mi się pomysł z półeczką w łazience do góry. Zastanawia mnie te mleczna szyba, która będzie ją zamykać! Pomysł rewelacyjny!!! Tylko skąd będziesz miała tą szybę - jakiś mechanizm od otwierania? Czy to na specjalne zamówienie? Mam przygotowane miejsce na półeczkę w małej łazience ale Twój pomysł jest ... brak słów. Idealnie będzie tam pasować szyba i do tego oświetlenie. SUUUPPPEEERR już to widzę w mojej łazience! Pozdrawiam i życzę samych trafnych decyzji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts