Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika popcarol Wykanczamy sie i nasz dom n

popcarol

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

teraz tak patrze, ze na calej wannie plytki nie sa na mijanke :evil: wrr... wiec zostanie juz jak jest... mam dosc :cry:

Spokojnie i tak jest nieźle, to są niuanse bez wielkiego wpływu na całokształt ...

Niedługo zamieszkacie, to się będziecie cieszyli radością domu jako całości, a nie płytkami ... :wink: :D

pozdrawiam, majki

teraz tak patrze, ze na calej wannie plytki nie sa na mijanke :evil: wrr... wiec zostanie juz jak jest... mam dosc :cry:

Spokojnie i tak jest nieźle, to są niuanse bez wielkiego wpływu na całokształt ...

Niedługo zamieszkacie, to się będziecie cieszyli radością domu jako całości, a nie płytkami ... :wink: :D

pozdrawiam, majki

Tak, ale mialo byc super, a nie niezle ;) Jak mowia - pierwszy dom dla wroga... ;) Albo sie przeistoczyc w pana Jozka i robic samemu, albo rzeczywiscie codziennie po pracy na budowe i sprawdzanko...

Trudno, trzeba zyc dalej... ;)

Żywicę i utwardzacz sprawdź jeszcze w:

Reja http://www.reja.com.pl/reja_www.nsf

Connector http://www.connector.pl/index.php?subpage_id=6

To akurat moja branża, więc uderzaj do nich, bo na pewno będzie taniej. Utwardzacza, to chyba mniej potrzebujesz...

dziekuje, obdzwonilam, obgadalam, reja mnie odeslala do firmy chemiks, sami tego nie robia. Connector nic nie jest w stanie zaoferowac.

Chemiks - niestety minimum 20 kg trzeba zamowic, czyli 520 zl + vat... chemiks na ul. Cybernetyki w Wawie...

popcarol - słupek z kranem przy wannie to wersja ostateczna ? Bo - ja Cię bardzo przepraszam, nie gniewaj się - ale fuga jest kiepska ... :-?

I ten kran, ale może mam tylko takie wrażenie - jest krzywo, w sensie nie prostopadle do słupka ...

Ale już widać - DOM. Są drzwi, to już jest inaczej we wnętrzach ...

pozdrawiam, majki

popcarol - słupek z kranem przy wannie to wersja ostateczna ? Bo - ja Cię bardzo przepraszam, nie gniewaj się - ale fuga jest kiepska ... :-?

I ten kran, ale może mam tylko takie wrażenie - jest krzywo, w sensie nie prostopadle do słupka ...

Ale już widać - DOM. Są drzwi, to już jest inaczej we wnętrzach ...

pozdrawiam, majki

MYślałam że znowu ja będe ta niedobra pierwsza co się czepia ale nie moge przejśc koło tego obojetnie bo ten Pan Józek to chyba za darmo tam nie robi ?? jak dla mnie spartaczony solidnie ten słupek Drzwi wójek maluje spoko bez zastrzeżeń to wygląda , natomiast do pan Jóżka mam wielkie zastrzeżenia i osobiście zwolniła bym go !!! nie mówie tego złośliwie ale szkoda mi was wasze ciężkie pieniążki na to idą :( Naprawdę wolała bym poczekac na porządnego fachowca .

Witam Was,

hehe, nie napisalam i sie czepiacie:) Dziekuje ze piszecie:)

Miedzy innymi po to wiozlam dokupione plytki - tam beda poprawki wlasnie..

Wkurza mnie to nie wiecie jak, jeszcze koncowki tu podlogi, schody i sie zegnamy.

Ufff bo już myślałam , ja może czepiam się wszystkiego zabardzo ale to dlatego że jak komuś płacę to chcę mieć zrobione dobrze a i tak bez problemów się nie obeszło :) daleko masz na budowę ?

Ufff bo już myślałam , ja może czepiam się wszystkiego zabardzo ale to dlatego że jak komuś płacę to chcę mieć zrobione dobrze a i tak bez problemów się nie obeszło :) daleko masz na budowę ?

Tez sie zastanawiam czy to ja taka czepialska jestem, czy fachowcy sa jacy sa... Tez nie moge wszystkiego pisac na stronie, bo nie wiem kto to przeczyta, a pan Jozek to rodzina :roll:

Nie ukrywam ze gdybym wiedziala jak to bedzie wygladac odczekalabym swoje u porzadnych fachowcow z polecenia, ktorzy rok temu (kiedy szukalam kogos do plytek) mieli roczne terminy oczekiwania... ale nawet w najczarniejszych snach nie myslelismy ze az tak dklugo sie to przeciagnie...

Mieszkamy w Warszawie, budowa kolo Pabianic, wiec kawalek, co 2 tygodnie zjezdzamy i jest to stanowczo zbyt rzadko :(

No to wpadłaś z tym Panem Józkiem po szyję jak to rodzina to gorzej nie może być zabardzo się czepiać nie wypada wywalic w połowie prac tymbardziej nic tylko stac i prosić by przykłądał się do pracy .Słyszałam o terminach fachowców ale to tak jest ze mna że ja jak jestem na danym etapie to dopiero zaczynam myślec co i kiedy ja rok temu nie myslałam nawet o fliziarzu :) tynki mi kładli i podpisałam umowe na tynki zewnętrzne to było jedyne moje rezerwowanie fachowca 6 mc wyprzedzeniem reszta udała sie :) (szczęśćie ) zobaczymy jeszcze jak ze schodami bedzie :) niby mi się nie śpieszy ale chciała bym chyba już zamknąć ten rozdział w moim życiu .

witaj popcarol, bardzo podoba mi się Twoja łazieneczka, dokładnie takie same płytki wybrałam, miałabym do Ciebie prośbę o umieszczenie jeszcze kilku zdjęć łazienki jeśli już jest skończona, najlepiej w całości, chciałabym upewnić się w moim wyborze

hej! Hmm.. niestety wiecej fotek nie zrobie szybko, ze wzgledu na ten nieszczesny szpital.. mysle ze pod koniec przyszlego tygodnia w drodze powrotnej do Warszawy zahaczymy o budowe. Natomiast projektantom sie te plytki nie podobaja. Pokazalam moja lazieneczke na forum gazety.pl i zostala zjechana:)

Zobacz sama:

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,92351122.html

Pozdrawiam i jak zrobisz te lazieneczke podeslij prosze fotki:)

Na jakim jestescie etapie, gdzies mozna zobaczyc postepy prac?

pozdrawiam

no cóż, nie wszystkim musi się podobać, mi się podoba Twoja łazienka :)

do mojej jeszcze długo, teraz robimy hydraulikę w domku, a pod koniec marca posadzki, także najwcześniej weźniemy się za łazienkę pod koniec kwietnia, ale oczywiście będę pamiętała o zdjęciach

i czekam na Twoje zdjątka, nic pilnego, tylko jestem ciekawa :wink:

pozdrawiam

Pojechali równo faktycznie ale to jakie tam sa płytki to juz twój gust tobie podoba się coś innego mnie co innego mnie gryzie fachowość Pana Józka a ich rama lustra :p :) nigdy nikomu nie dogodisz :) więc bierz to z przymróżeniem oka :)

Wiesz, tu pan Jozek nie zaszalal;) TJ nie bylo nawet gdzie docinac plytek tak je zaplanowalam, dobrze wyszlo. Rame lustra przemaluje na zlamany bialy, albo zupelnie inne - mniejsze lustro tam powiesze;)

pozdrawiam

Moja Mała też poszła do przedszkola jak nie miała jeszcze 3 latek ... Ale chodzi koło nas, na "Bugaju" ...

Trzymamy kciuki :D Będzie dobrze, jak nie, jak tak !

pozdrawiam, majki

Wnioski do 4 przedszkoli w Pabianicach mamy zlozone, czekam na efekty:) Mam nadzieje do ktoregos sie dostanie:) Ostatecznie nadal bedzie to prywatne przedszkole, w Pabianicach jest 1 na ul. Moniuszki.

Pozdrawiam i dzieki za info:)

Karolina