aaggaa 07.11.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 i ja mam ochotę zrobić te cebulaki -wyglądają cudownie . Nie wiem czy tylko ja tak mam ale jak przytyję i zamierzam się odchudzać siedzę wiecznie w przepisach kucharskich i coś pichcę dziś od rana łącznie z ciastem drugie danie czeka aż w brzuszkach się zluzuję z wczoraj kotletów mielonych została cała micha a ja już myslę co to wykombinować na jutro .Ja staram się mniej jeść ale rodzinka już się nie hamuje a wszystkim nam mała wstrzemięźliwość by się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.11.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Zostaly od wczoraj filety drobiowe w panierce, pokroilam pieczarki z cebulka i przesmazylam na masle. Podlalam woda, dodalam pokrojone w paseczki kotlety i dusilam kilka minut. Na koncu doprawilam i zalalm smietana slodka czekajac az zgestnieje. Do tego byly ziemniaki duszone i buraczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nipsu 08.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ja zawsze jak zostaje kurczaczek robię tortillę z mięsem drobiowym, do tego oczywiście duża ilość rozmaitych warzyw. obiad szybki i smaczny, zawsze wszyscy chętnie wcinają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.11.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ja zawsze jak zostaje kurczaczek robię tortillę z mięsem drobiowym, do tego oczywiście duża ilość rozmaitych warzyw. obiad szybki i smaczny, zawsze wszyscy chętnie wcinają Podaj przepis na ciasto do tortilli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 09.11.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Podaj przepis na ciasto do tortilli . Czy nie wygodniej kupic gotowe i tylko wylozyc farszem? A czas spedzony na przygotowaniu tortili spedzic na milym relaksie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.11.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Podaj przepis na ciasto do tortilli . Czy nie wygodniej kupic gotowe i tylko wylozyc farszem? A czas spedzony na przygotowaniu tortili spedzic na milym relaksie? Moze i wygodniej ale my za gotowcami nie przepadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 09.11.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Moze i wygodniej ale my za gotowcami nie przepadamy. Rowniez nieprzepadam za gotowymi produktami, ale robie wyjatki i uwazam, iz gotowe ciasto niczym sie nie rozni od kupnego w/g mnie - sprawdzilam osobiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.11.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 A ja wczoraj pierwszy raz zrobiłam na obiad kuleczki ziemniaczane i bardzo wszystkim smakowały. Planujemy z siostrą zrobić je na uroczysty obiad po chrzcinach i zastanawiamy się, czy dałoby radę przygotować je wcześniej, zamrozić a potem tylko hop do fytkownicy i gotowe.. Czy ktoś już mroził takie ziemniaczane kulki? O takie ( z gotowanych ziemniaków z dodatkiem jajka i mąki) : http://img691.imageshack.us/img691/5348/ziemniaczanekulkikulki2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadia091205 11.11.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ja jestem nowa na forum nie dawno odkryłam ten wątek i spróbowałam skorzystać z przepisu magpie101. O to moje cebulaki. Może na pierwszy raz nie zachwycą wyglądem, ale smakiem zachwyciły http://images44.fotosik.pl/225/ff8ce5f2bc6e73ddmed.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.11.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ja jestem nowa na forum nie dawno odkryłam ten wątek i spróbowałam skorzystać z przepisu magpie101. O to moje cebulaki. Może na pierwszy raz nie zachwycą wyglądem, ale smakiem zachwyciły http://images44.fotosik.pl/225/ff8ce5f2bc6e73ddmed.jpg nadia091205 Twoje cebulaki wygladaja bardzo apetycznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 11.11.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Podalam przepis na cebulaki siostrze i jakie bylo moje zdumienie, kiedy jeszcze tego samego wieczora je zrobila. Ponoc smakowaly wysmienicie. Ciesze sie, ze znalazlam ten watek. Dzis na szybkiego spaghtti z zielona papryka, pieczarkami, duzo iloscia bazyli a mala iloscia miesa (nie przepadam za miesem) a jako dodatek sezar salad i chlebek czosnkowy aaa po zjedzeniu bede chorowac jednak nie moge sobie odmowic. http://lh5.ggpht.com/_07pZyfjzQJk/Svrakswcs6I/AAAAAAAAC7o/JA9gwDK9LCg/s400/967spaghetti.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.11.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Podalam przepis na cebulaki siostrze i jakie bylo moje zdumienie, kiedy jeszcze tego samego wieczora je zrobila. Ponoc smakowaly wysmienicie. Ciesze sie, ze znalazlam ten watek. Dzis na szybkiego spaghtti z zielona papryka, pieczarkami, duzo iloscia bazyli a mala iloscia miesa (nie przepadam za miesem) a jako dodatek sezar salad i chlebek czosnkowy aaa po zjedzeniu bede chorowac jednak nie moge sobie odmowic. http://lh5.ggpht.com/_07pZyfjzQJk/Svrakswcs6I/AAAAAAAAC7o/JA9gwDK9LCg/s400/967spaghetti.jpg FairyDream/BasniowySen Twoje zdjecie wyglada jak z ksiazki kucharskiej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 11.11.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 FairyDream/BasniowySen Twoje zdjecie wyglada jak z ksiazki kucharskiej ! To nie jest moj talerz i moje jedzonko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.11.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dziś łazanki, jutro gołąbki. Cebulaki zmoyfikowałam i wyszły mi mini pizze ale i tak były dobre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wczoraj kurczak z warzywami pieczony w piekarniku. Dzisiaj krem z groszku konserwowego z grzankami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 U mnie dziś zupa pieczarkowa z makaronem i piersi kurczakowe w ziołach z ryżem i sałatą (wczoraj było to samo ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.11.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ja jestem nowa na forum nie dawno odkryłam ten wątek i spróbowałam skorzystać z przepisu magpie101. O to moje cebulaki. Może na pierwszy raz nie zachwycą wyglądem, ale smakiem zachwyciły http://images44.fotosik.pl/225/ff8ce5f2bc6e73ddmed.jpg Nadia - autorka przepisu na cebulaki nie jest magpie, tylko kwartet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.11.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Magpie dawała przepis na podobne bułeczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Magpie dawała przepis na podobne bułeczki... Skladniki sa praktycznie identyczne z wyjatkiem kilku dkg masla, krtore sa w moim przepisie. I ja swoje zwijam zeby powstaly slimaczki. A to co doda do ciasta to juz kazdy sam sobie wymysla. Cebulaki tez kazdy urozmaica i poza cebula jeszcze dodajemy inne dodatki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 14.11.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 zrobiłam dzisiaj cebulaki, ciasto pyszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts