cieszynianka 24.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 U nas fasolka po bretońsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.11.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 U nas spagetti z miesem i pomidorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 25.11.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 U nas fasolka po bretońsku PRYK - PRYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 25.11.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 U nas wczoraj makaron z brokułami i kurczakiem (takie jednogarnkowe) Dzisiaj zupa porowa z pulpecikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.11.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 U nas fasolka po bretońsku PRYK - PRYK \ nie ma prykania po fasoli ,jeśli wcześniej zamoczymy ja w zimnej wodzie i pozostawimy na kilka godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.11.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 u mnie przez dwa dni królował na stole kapuśniak czyli po góralsku kwaśnica oj, dawno nie gotowałam a szkoda bo to naprawdę super danie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 25.11.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 U nas fasolka po bretońsku PRYK - PRYK \ nie ma prykania po fasoli ,jeśli wcześniej zamoczymy ja w zimnej wodzie i pozostawimy na kilka godzin hmmm..ja zawsze moczę wszelkie fasolko-grochy, nawet odlewam tą wodę z moczenia i płuczę kilkakrotnie, a i tak pryk-pryk czy komuś się to faktycznie sprawdza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.11.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja też moczę w zimnej wodzie i dodaję majeranku. I czasem, jest PRYK... PRYK.., a czasem nie ma. Już nie wiem, od czego to zależy. Może od fasoli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 25.11.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Naleśniki ze szpinakiem z fetą były wczoraj.Dziś i jutro barszcz ukraiński.Jak się skończy będzie szczawiowa. Muszę planować jadłospis bo moja młodzież (2 szt) cały miesiąc w domu z powodu chorób więc nie stołują się poza domem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.11.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 U mnie dziś kopytka z gulaszem i surówką z czerwonej kapusty, a na jutro właśnie gotuję łazanki z kapustą. Śmierdzi ta kapusta jakbym zmokniętego kota gotowała Chyba muszę jechać po inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.11.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja też moczę w zimnej wodzie i dodaję majeranku. I czasem, jest PRYK... PRYK.., a czasem nie ma. Już nie wiem, od czego to zależy. Może od fasoli? Kminek działa antyprykowo. Zmienia troche smak fasolki czy bigosu, ale jak ktoś ma takie skłonności, albo go to denerwuje, to pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMNK80 27.11.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 U mnie dziś piersi z kury zapiekane z serem i ananasem, surówka z pora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.11.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Zupa grzybowa z makaronem i nalesniki z konfitura truskawkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 30.11.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 a u mnie dziś kanapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.12.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Naleśniki z kurczakiem i pieczarkami zapiekane z serem, do tego sos czosnkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 O stronie http://www.niemarnuje.pl usłyszałam w TV. Tu link do ściągnięcia programu http://www.niemarnuje.pl/bon-apetito/aktualnosci.html Chodzi o to, aby nie marnować jedzenia. W programie można wpisać, co aktualnie znajduje się w naszej lodówce/spiżarce, a program wyszukuje przepisy na potrawy, które można zrobić z tego, czym sie w danej chwili dysponuje. Można również dodawać swoje własne receptury do bazy danych. Ja niestety czasem wyrzucam jedzenie i nie czuję się z tym komfortowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 01.12.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 u nas dziś "barszcz ukraiński" o ile się uda bo pierwszy raz robię i szczerze to nawet nie bardzo wiem jak i jakie składniki powinny być, w każdym bądź razie wyjdzie pewnie JAKAŚ zupa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.12.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kopytka z kapustą duszoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.12.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 kapustą duszoną A można wiedzieć jak robisz taką kapustę do kopytek? Ja ciągle mam w pamięci kapustę z baru mlecznego z okresu studiów i od tamtej pory więcej takiej nie uświadczyłam a była boska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 01.12.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 U nas polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowo-musztardowo-miodowym ziemniaczki i sur. z marchwi i jabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts