aka z Ina 10.08.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Paty- http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Wyszedł schab wieprzowy duszony- całkiem dobry. Do tego ziemniaczki, duszona marchewka i mizeria. A zupka- krupnik. jamles, może być taki obiad? możesz odgrzać PS. u mnie grzybów jeszcze nie ma ...... podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.08.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Brakuje mi pomysłów na szybkie obiady, dlatego dziś będzie smak z dzieciństwa, a konkretnie z barów mlecznych, czyli jajkowe kotleciki (nie pamiętam jak sie fachowo nazywały; chyba jajeczne ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.08.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 U nas kasza, ogorek malosolny i gulasz ze schabu i grzybow suszobych, rosolek od wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.08.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 cukiniowa zupa i ............... ajerkuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 11.08.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Cukinia (musze ja zaczac wekowac bo powoli mam jej juz dosc ) nadziewana mielonym z ryzem i duszona w piekarniku.Na wierzch sos czosnkowy na jogurcie. A jutro duszone zeberka bo kupilam za 6 zeta/kilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.08.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 U mnie dziś był barszcz biały z kiełbaską i jajem, a na drugie knedle ze śliwkami (z własnego drzewa po raz pierwszy). Jutro zupę zgapię chyba z jamlesa, a na drugie pierś kurczaka duszona z brokułami- mniam mniam. Grzybów u mnie też jeszcze niet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.08.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 U mnie dziś był barszcz biały z kiełbaską i jajem, a na drugie knedle ze śliwkami (z własnego drzewa po raz pierwszy). Jutro zupę zgapię chyba z jamlesa, a na drugie pierś kurczaka duszona z brokułami- mniam mniam. Grzybów u mnie też jeszcze niet. tabaluga dawaj przepis na brokułowe cycki........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.08.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Jutro zupę ...... chyba z jamlesa, to na jutro nie da rady ....... stare, tłuste a cukiniowa jeszcze jutro będzie, jest ok. tylko, że tej cukinii to jeszcze chyba taczka jest a druga pełna patisonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 12.08.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 to na jutro nie da rady ....... stare, tłuste Się podleje conieco piwkiem, dojdzie samo w sobie:stirthepot: Dziś krupnik na udku . Na drugie nie wiem, poczytam, coś skopiuję Na deser będą truskawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 U mnie miały być na obiad, ale zostały pożarte z łakomstwa w porze drugiego śniadania Naleśniki z konfiturą jagodową. Ło takie: http://img806.imageshack.us/img806/4905/naleniki.jpg Uploaded with ImageShack.us jamles, a jakie te patisony? Jeśli takie malutkie, które można wekować jak korniszony, to biere te taczke, bo nigdzie nie moge kupić takich malutkich patisonków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.08.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 .... jamles, a jakie te patisony? Jeśli takie malutkie, które można wekować jak korniszony, to biere te taczke, bo nigdzie nie moge kupić takich malutkich patisonków. takich picich to najwyżej wiadro będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.08.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 tabaluga dawaj przepis na brokułowe cycki........... A proszę bardzo: http://www.wielkiezarcie.com/recipe24673.html Czasami brokuła zastępuję kalafiorem- równie pyszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.08.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Schabowy i surowka z kiszonej kapusty z jablkiem i marchewka. Jutro bigosik z cukini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.08.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 takich picich to najwyżej wiadro będzie To gdzie mam sie po to wiadro patisonków udać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2010 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 To gdzie mam sie po to wiadro patisonków udać? kawałeczek za Gliwicami, wcześniej przystanek na ruskie u Malki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.08.2010 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 To już mam lepić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.08.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Nastka, jak tam pierogi? Jestem umówiona z siostrą na wtorek na wielkie robienie pierogów dla całej rodzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.08.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 kawałeczek za Gliwicami No to już se pojadłam patisonków malka a na te ruskie to jak bardzo mi po drodze do Gliwic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 No to już se pojadłam patisonków malka a na te ruskie to jak bardzo mi po drodze do Gliwic? ostatni przystanek przed granicą chyba pytanko techniczne do patisonków, trzeba czekać aż .... zbieleją czy takie zielone do słoika wrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts