Bramer 29.10.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 cóż za dekadenckie myślenie u tak młodej osoby!wcale nie musisz być na to skazana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 30.10.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Witam. Jak Wam braknie pomysłów zapraszam do nas: http://www.wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2483&postdays=0&postorder=asc&start=1275 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.10.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Gwazar, fajne forum Podpatrze coś może na święta. U mnie wczoraj była golonka, która nas wykończyła, dlatego dziś bezmięsnie: zupka jarzynowa na niczym i pierogi ruskie. Jutro ma być rosół, którego dziś nie było, a przecie niedziela A tak chciałam stosownie do pogody coś lekkiego. Nie da sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.12.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Dzisiaj mam fish and chips. Dorsz i halibut do wyboru, albo jedno i drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.12.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Zapomnialam o tym watku , dzisiaj ziemniaki w lupinkach gotowane i sledz w smietanie z jablkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.12.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 U mnie dziś grochówka i wczorajsza rybka albo kotlety mielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 U mnie dziś grochówka i wczorajsza rybka albo kotlety mielone. czy ja byłem u Ciebie na obiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.12.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Zapiekanki z pieczarkami i serem, karp smazony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.12.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 czy ja byłem u Ciebie na obiedzie Wszystko możliwe, bo ostatnio sporo ludzi mi sie przez chałupe przewija Dziś zrobiłam wątróbke z cebulką i jabłkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.12.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Lazanki z kapusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 07.12.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Gwazar, fajne forum Podpatrze coś może na święta. Nie tylko na święta, ale na każdy dzień. Kto tylko ma własny kawałek działki może sam bez większych problemów zrobić swoje wędliny. Rozkosz dla podniebienia. http://www.wedlinydomowe.pl Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 10.12.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 zajeb.sty jest twój... nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.12.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Wczoraj ogorkowa i pierogi z serem, a dzisiaj pizza domowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.12.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 dzisiaj filet z karpia i kapusta kiszona z grzybami ......taki wstęp do Wigilii karp ....mniamniusi był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emild 31.12.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 (edytowane) mam całego kuraka. znalazłem przepis, gdzie kurę stawia się na butelce np: http://fabrykasmaku.blox.pl/2010/05/Kurczak-pieczony-na-butelce-piwa.html- czy to jest bezpieczne dla butelki/piekarnika?- czy wkładam do zimnego czy nagrzanego piekarnika? Edytowane 31 Grudnia 2010 przez emild Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.12.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 -Bezpieczne pod warunkiem, że butelka nie będzie zakapslowana -Rozgrzej piekarnik tak do 180 st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.01.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 (edytowane) mam całego kuraka. znalazłem przepis, gdzie kurę stawia się na butelce np: http://fabrykasmaku.blox.pl/2010/05/Kurczak-pieczony-na-butelce-piwa.html - czy to jest bezpieczne dla butelki/piekarnika? - czy wkładam do zimnego czy nagrzanego piekarnika? Bezpieczniej wstawić do zimnego i wlać wode do butelki. Kupiłam w sklepie z AGD taki druciany stojak na który sie nakłada kurczaka jak na butelkę. Polecam. Witam noworocznie. Dziś u mnie na obiadek oczywiście kwaśny żurek i placki ziemniaczane. Edytowane 1 Stycznia 2011 przez amalfi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulka612 04.01.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ja dzisiaj schab po góralskuschab rozbijam,obtaczam w mące - smaże na brązowo.Kapustę kiszoną gotuję raz 2 razy aby straciła kwas.wszystko układam w naczyniu żaroodpornym warstwami kotlety,kapusta idt zalewam śmiętanką 12 % słodką i zapiekam aż kapusta się zrumieni-mąż uwielbia ten schab.Na jutro pierogi z mięskiem i ruskie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.01.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ale bym zjadła pierogów U mnie dziś bitki wołowe z kaszą, ogórkiem kiszonym i grzybkami marynowanymi. Może jeszcze jaką zupe dorobie, ale nie mam pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Bezpieczniej wstawić do zimnego i wlać wode do butelki. ale w tej butelce to chyba ma być piwo a...i jak włożysz do zimnego piekarnika, mięso będzie suche i łykowate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts