Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomysły na obiad


Recommended Posts

Ew-ka czy dodawałaś do niej kiedyś baraninę??.

nigdy nie jadłam baraniny a to z powodów sentymentalnych ........miałam kiedyś malutką hodowlę owiec i byłam z nimi bardzo zżyta i kiedy nadszedł ten czas i moje owieczki odeszły do krainy wiecznych łowów -przeżyłam to strasznie i jakoś od tego czasu nie mogłam się przemóc aby spróbować baraniny .......

Czy to nie jest wersja podobna do kapuśniaku

pewnie ,że podobna ,ale kapuśniak może być również na kapuście słodkiej a kwaśnica jest ewidentnie na kwaśnej .....i jest cięższa czyli bardziej tłusta i kaloryczna

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

  • 2 weeks później...
Gość
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...