tabaluga1 07.11.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 A u mnie banalnie- zupa jarzynowa z dużą ilością brukselki i naleśniki z serem i sosem waniliowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.11.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dobry pomysł na obiad ..jak dla mnie to w/w naleśniki nadziewane przez mojego synia nadzieniem bolońskim (jak do spaghetti bolognese) Ostatnio hicior w domu.Natomiast te na słodko to ulubione z truskawkami ale posypane jagodami prosto z lasu i polane bitą śmietaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.11.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jeszcze jeden pomysł na obiad.Wystarczy ugotować ryż,ugotować ziemniaki,ugotować cebulę,ugotować pierś z kurczaka..............Oprócz ryżu posiekać nie miksować te dwa pozostałe produkty.Z pomocą jajka formować kotleciki i mamy fajne danko do naszego ulubionego sosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.11.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A dziś pieczone pstrągi z frytkami i surówką (jeszcze nie wiem jaką)- dzieci już dawno mnie o to molestują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.11.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Racuchy z jabłkami:) Pychota!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żyra 10.11.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Schab w plastry - z tymiankiem, czosnkiem, solą ziołową i olejem. Do tego Cukinia smażona - również z tymiankiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.11.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 A dzisiaj gęsina pieczona w garnku rzymskim z jabłkami, przyprawiona tymiankiem i majerankiem. Na deser upieczone wczoraj wieczorem rogale świętomarcińskie- pychota. A potem:wiggle::wiggle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.11.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 a u mnie z okazji święta dawno nie goszczący buef strogonow ,rosół z makaronem a na deser szarlotka i ......kilku przyjaciół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Parzona sałata podana z żytnim chlebem i kotleciki ziemniaczane w argentyńskim sosie,do picia kompot truskawkowy a na deser Panna Cotta(trochę nie mam wprawy do niej ale z czasem.......będzie smakowała jak u córci na weselu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.11.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Wczoraj była zupa dyniowa i filety z kurczaka w sosie pomarańczowym- pycha i szybko się robi. Dziś pomidorowa i racuchy z jabłkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.11.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Grzybowa i tuńczyk z makaronem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.11.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Piątek nie ryba tylko eskalopki cielęce z sosem z kurek ..niestety mrożonych ze swojego lasu.Szparagi w maśle robione..........drugie bez ziemniaków itp.Kompot morwowy a na deser brzoskwinia w czekoladowym budyniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.11.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Brokułowa i naleśniki z dżemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.11.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Dyrdyma i pliwki ze spadami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka_32 17.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ale apetyt mi robicie, ze aż ślinka cieknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.11.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Dziś grochówka i kopytka z masełkiem, cukrem i cynamonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.11.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Nie to ,że w opozycji ale kopyta jakoś do cukru i cynamonu mi nie pasują leniwe pierogi jak najbardziej ,które zrobię dziś i lekki barszcz ukraiński na żeberku wędzonym.zabielany śmietaną. p.s Kopytka lubię jeść jako : samodzielne danie np. polane podsmażoną cebulką, skwarkami, stopionym masłem lub ulubionym sosem, albo jako dodatek do pieczeni, czy gulaszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.11.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Nie to ,że w opozycji ale kopyta jakoś do cukru i cynamonu mi nie pasują leniwe pierogi jak najbardziej ,które zrobię dziś i lekki barszcz ukraiński na żeberku wędzonym.zabielany śmietaną. p.s Kopytka lubię jeść jako : A u mnie z sosami i w wersji wytrawnej nie przejdą - rodzinka (5 mężczyzn ) protestuje:yes::yes: . Moje babcia zresztą też podawała na słodko i ja jako dziecko w domu też jadałam na słodko. Leniwe pierogi też lubimy, a ja znam takich, co leniwe podają z sosami:eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 19.11.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 kopytka z masełkiem, cukrem i cynamonem Mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.11.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 A u mnie z sosami i w wersji wytrawnej nie przejdą - rodzinka (5 mężczyzn ) protestuje:yes::yes: . Moje babcia zresztą też podawała na słodko i ja jako dziecko w domu też jadałam na słodko. Leniwe pierogi też lubimy, a ja znam takich, co leniwe podają z sosami:eek: Widzisz leniwe to twaróg,mąka i jajko z bułką tarta na słodka jak najbardziej mnie pasi. Kopytka to ziemniaki ,mąka i jajko do przeróżnych sosów gulaszy itp.Reszta to różnego rodzaju mutacje- kluski :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts