groszek116 30.12.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Jutro (mało czasu mam) naleśniki podam z papierówkami ze słoika (z kardamonem i świeżą bazylią wekuję). Może grzybową przed nimi (mam grzybki w wekach). najlepsze sa takie nalesniki, uwielbiam, jak moja kobieta je robi ale jescze procz parowki przysmaza troche cebulki i pieczarek i daje do srodka, razem z serem i to wszystko razem roluje mniaaam, palce lizac, z ketchupem jeszce to jem chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.12.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 a może i lepiej bo ta pomidorowa i pierogi ruski już mi się przejadły To nie jedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.12.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 To nie jedz Cieszka ... czytaj czasami "stópkę" Ewki Wszystkiego NowoRocznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.12.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Cieszka ... czytaj czasami "stópkę" Ewki Wszystkiego NowoRocznego Racja Chefie:yes: Również życzę wszystkiego naj.... (wpisać osobiście pożądane uczucia/przeżycia/dobra materialne i duchowe itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.01.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 To nie jedz To nie było złośliwe ,zaznaczyłem tylko ,że te potrawy pojawiają się w pomysłach na obiad bardzo często a podniebienia ludzkie wydaje mi się ,że oczekiwały by tu na coś innego.Ale skoro tak to odebrałeś o czym świadczy emotka to przepraszam..Złośliwość szefa jest tu nie na miejscu. Wszystkiego najlepszego w nowym 2013 roku i dużo pomysłów na znakomite obiady. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 01.01.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Pierwszy obiad w Nowym Roku rosół z makaronem, kaczka pieczona z ananasem, kluski śląskie z sosem , kapusta kiszona zasmażana z leśnymi gzybami, kompot truskawkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 a co mi tam Pyzy,ogórkowa i szarlotka,kompot .:no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.01.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 kotlety z pieczarek - robi się tak jak mielone ale bez miesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 kotlety z pieczarek - robi się tak jak mielone ale bez miesa Robiłem ale do startych pieczarek trzeba koniecznie dodać startą cebulę na tartce .nie smażoną ....startą i bułka czerstwa jak zawsze moczona w mleku.Sól ,pieprz bez żadnych innych wynalazków.To ma być kotlet pieczarkowy i ma waniać pieczarką.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.01.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 dokładnie tak tylko ja pieczarki kroję na kawałeczki takie drobne a nie trę ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.01.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Krupnik ryżowy na skrzydełkach .Zawijany ser żółty z nadzieniem z piersi kurczaka,panierowany.Ziemniaki pure i sałatka z buraczków i szczypiorku na zimno..Kompot śliwkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 14.01.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Rozgrzewający bogracz Co prawda rozgotowałam trochę wołowinę, bo za długo ją trzymałam w szybkowarze, ale i tak wyszło pysznie...http://forum.barcis.pl/images/smilies/oblizuje.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Barszcz Ukraiński gotowany od podstaw .Wszystko surowe oprócz wędzonego boczuniu .A na drugie hicior ostatnich dni.Rolada z ciasta francuskiego z serem,cielęciną i brokułami.Powiadam Wam rewelacja.Sos dowolny do polania mi akurat przypasował sos beszamelowy oczywiście jako baza z sosem szczypiorkowym by zieloności dodać.Do picia limoniada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Barszcz ukraiński wczorajszy .Pieczony boczek ,ryż czerwony koniecznie przełamany suszonym pomidorami "ole" i sałatka Cezara. Każdy nakłada,kroi ile wlezie. .Do picia sok pomidorowy z miksowaną brzoskwinią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
20cm 16.01.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 reszki z wczoraj krewetki i mini homary. wymieszalem razem i tyle. zastanawiam sie jeszcze nad majonezem kieleckim. majonez czyni cuda.he http://img824.imageshack.us/img824/8806/p10103082.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Na długo jak zawsze to tu nie zawita brudna stopa to trza zwijać manatki:P. Do widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 18.01.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Filety z mintaja, posolone i posypane różnymi ziołami, zalane sosem z usmażonych pieczarek z cebulą i śmietany 30%, posypane startym żółtym serem i zapiekane w piekarniku. Do tego gotowane ziemniaki i surówka z kapusty, marchewki, selera i pietruszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Barszcz zabielany, leniwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.01.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 a u mnie ino naleśniki ze szpinakiem i czosnkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 18.01.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 A ja jutro robię placki,zwykłe placki ziemniaczane ze śmietanką i cały gar kapuśniaku,bo dzisiaj gotowałam i mało co zjedli to dojedzą jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts