Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomysły na obiad

Recommended Posts

Jutro (mało czasu mam) naleśniki podam z papierówkami ze słoika (z kardamonem i świeżą bazylią wekuję). Może grzybową przed nimi (mam grzybki w wekach).

najlepsze sa takie nalesniki, uwielbiam, jak moja kobieta je robi :)

ale jescze procz parowki przysmaza troche cebulki i pieczarek i daje do srodka, razem z serem i to wszystko razem roluje

mniaaam, palce lizac, z ketchupem jeszce to jem chetnie :)

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To nie jedz :p

To nie było złośliwe :sick: ,zaznaczyłem tylko ,że te potrawy pojawiają się w pomysłach na obiad bardzo często a podniebienia ludzkie wydaje mi się ,że oczekiwały by tu na coś innego.Ale skoro tak to odebrałeś o czym świadczy emotka to przepraszam.;).Złośliwość szefa jest tu nie na miejscu.

Wszystkiego najlepszego w nowym 2013 roku i dużo pomysłów na znakomite obiady.

pzdr.

kotlety z pieczarek - robi się tak jak mielone ale bez miesa :)

Robiłem ale do startych pieczarek trzeba koniecznie dodać startą cebulę na tartce .nie smażoną ....startą i bułka czerstwa jak zawsze moczona w mleku.Sól ,pieprz bez żadnych innych wynalazków.To ma być kotlet pieczarkowy i ma waniać pieczarką.;););)

Barszcz Ukraiński gotowany od podstaw .Wszystko surowe oprócz wędzonego boczuniu :D .A na drugie hicior ostatnich dni.Rolada z ciasta francuskiego z serem,cielęciną i brokułami.Powiadam Wam rewelacja.Sos dowolny do polania mi akurat przypasował sos beszamelowy oczywiście jako baza z sosem szczypiorkowym by zieloności dodać.Do picia limoniada

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...