groszek116 30.12.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Jutro (mało czasu mam) naleśniki podam z papierówkami ze słoika (z kardamonem i świeżą bazylią wekuję). Może grzybową przed nimi (mam grzybki w wekach). najlepsze sa takie nalesniki, uwielbiam, jak moja kobieta je robi ale jescze procz parowki przysmaza troche cebulki i pieczarek i daje do srodka, razem z serem i to wszystko razem roluje mniaaam, palce lizac, z ketchupem jeszce to jem chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.12.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 niktspecjalny napisał: a może i lepiej bo ta pomidorowa i pierogi ruski już mi się przejadły To nie jedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.12.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 cieszynianka napisał: To nie jedz Cieszka ... czytaj czasami "stópkę" Ewki Wszystkiego NowoRocznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.12.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Chef Paul napisał: Cieszka ... czytaj czasami "stópkę" Ewki Wszystkiego NowoRocznego Racja Chefie:yes: Również życzę wszystkiego naj.... (wpisać osobiście pożądane uczucia/przeżycia/dobra materialne i duchowe itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.01.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 cieszynianka napisał: To nie jedz To nie było złośliwe ,zaznaczyłem tylko ,że te potrawy pojawiają się w pomysłach na obiad bardzo często a podniebienia ludzkie wydaje mi się ,że oczekiwały by tu na coś innego.Ale skoro tak to odebrałeś o czym świadczy emotka to przepraszam..Złośliwość szefa jest tu nie na miejscu. Wszystkiego najlepszego w nowym 2013 roku i dużo pomysłów na znakomite obiady. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 01.01.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Pierwszy obiad w Nowym Roku rosół z makaronem, kaczka pieczona z ananasem, kluski śląskie z sosem , kapusta kiszona zasmażana z leśnymi gzybami, kompot truskawkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 a co mi tam Pyzy,ogórkowa i szarlotka,kompot .:no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.01.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 kotlety z pieczarek - robi się tak jak mielone ale bez miesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Kendra napisał: kotlety z pieczarek - robi się tak jak mielone ale bez miesa Robiłem ale do startych pieczarek trzeba koniecznie dodać startą cebulę na tartce .nie smażoną ....startą i bułka czerstwa jak zawsze moczona w mleku.Sól ,pieprz bez żadnych innych wynalazków.To ma być kotlet pieczarkowy i ma waniać pieczarką.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.01.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 dokładnie tak tylko ja pieczarki kroję na kawałeczki takie drobne a nie trę ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.01.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Krupnik ryżowy na skrzydełkach .Zawijany ser żółty z nadzieniem z piersi kurczaka,panierowany.Ziemniaki pure i sałatka z buraczków i szczypiorku na zimno..Kompot śliwkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 14.01.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Rozgrzewający bogracz Co prawda rozgotowałam trochę wołowinę, bo za długo ją trzymałam w szybkowarze, ale i tak wyszło pysznie...http://forum.barcis.pl/images/smilies/oblizuje.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Barszcz Ukraiński gotowany od podstaw .Wszystko surowe oprócz wędzonego boczuniu .A na drugie hicior ostatnich dni.Rolada z ciasta francuskiego z serem,cielęciną i brokułami.Powiadam Wam rewelacja.Sos dowolny do polania mi akurat przypasował sos beszamelowy oczywiście jako baza z sosem szczypiorkowym by zieloności dodać.Do picia limoniada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Barszcz ukraiński wczorajszy .Pieczony boczek ,ryż czerwony koniecznie przełamany suszonym pomidorami "ole" i sałatka Cezara. Każdy nakłada,kroi ile wlezie. .Do picia sok pomidorowy z miksowaną brzoskwinią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
20cm 16.01.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 reszki z wczoraj krewetki i mini homary. wymieszalem razem i tyle. zastanawiam sie jeszcze nad majonezem kieleckim. majonez czyni cuda.he http://img824.imageshack.us/img824/8806/p10103082.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Na długo jak zawsze to tu nie zawita brudna stopa to trza zwijać manatki:P. Do widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 18.01.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Filety z mintaja, posolone i posypane różnymi ziołami, zalane sosem z usmażonych pieczarek z cebulą i śmietany 30%, posypane startym żółtym serem i zapiekane w piekarniku. Do tego gotowane ziemniaki i surówka z kapusty, marchewki, selera i pietruszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Barszcz zabielany, leniwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.01.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 a u mnie ino naleśniki ze szpinakiem i czosnkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 18.01.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 A ja jutro robię placki,zwykłe placki ziemniaczane ze śmietanką i cały gar kapuśniaku,bo dzisiaj gotowałam i mało co zjedli to dojedzą jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts