Gość elutek 12.02.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 żeberka w sosie własnym, buraczki zasmażane, ziemniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 dzisiaj połówek zapowiedział, że zrobi pizzę . Ja wczoraj wieczorem już przygotowałam, dzisiaj po pracy tylko do pieca i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.02.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Gulasz z kaszą dzisiaj. Albo z makaronem. Jeszcze nie wiemI do tego ogór własnoręcznie kiszony w lipcu A na walentynki???Może jakaś cielęcinka? I buraczki ćwikłowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Gulasz z kaszą dzisiaj. Albo z makaronem. Jeszcze nie wiem I do tego ogór własnoręcznie kiszony w lipcu A na walentynki??? Może jakaś cielęcinka? I buraczki ćwikłowe? z kasza , zrob z kasza nie mam jeszcze pomyslu na walentynki ale ....w zeszlym roku niespodzianka dla mojego Froscha byl rosol z marchewka w ksztalcie malutkich serduszek naprawde byl zaskoczony u mnie dzisiaj filet z indyka z mieszanka chinska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.02.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Wiem. Afrodyzjak na walentynki w postaci: Szparagi z sosem koperkowym. Pychotka Szparagi podobno sa afrodyzjakiem ze wzgledu na swój falliczny kształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 12.02.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Wiem. Afrodyzjak na walentynki w postaci: Szparagi z sosem koperkowym. Pychotka Szparagi podobno sa afrodyzjakiem ze wzgledu na swój falliczny kształt dobre ja myślę o owocach morza - też podobno nieźle działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Wiem. Afrodyzjak na walentynki w postaci: Szparagi z sosem koperkowym. Pychotka Szparagi podobno sa afrodyzjakiem ze wzgledu na swój falliczny kształt polecam wobec tego rowniez banany ponoc mega moc posiadaja ..jadra byka (popularne w Hiszpani) i ..grzebienie koguta (Wegry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 12.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ponoc mega moc posiadaja ..jadra byka dla kobiety też? nie wiem, czy bym przełknęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.02.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Elutek a ty taka frywolna przed walen....tynkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ponoc mega moc posiadaja ..jadra byka dla kobiety też? nie wiem, czy bym przełknęła czytalam , ze po ich zjedzeniu pare dni nie wychodzi sie z sypialni , wiec nie wiem......moze odchorowuje sie potem je w lozku moze i bym zjadla, ale pod warunkiem , ze nie wiedzialabym co jem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 12.02.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Elutek a ty taka frywolna przed walen....tynkami? madd - masz na myśli mój avatar, czy te jądra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.02.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Zupa grochowa i placki ziemniaczane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Leczo - na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dzisiaj zrobiłam suuuuupere zapiekankę , polecam!!! Pieczarki , około 30 dkg poddusić na oliwie, dodać do tego jakaś kiełbaskę, wędlinkę, lub boczek, doprawić, obrać 3 wielkie ziemniaki. Pokroić je w talarki i układać warstwami, najpierw ziemniaki, posolić zsypać ziołami prowansalskimi, na to mieszaninę pieczarek z kiełbaskę, posypać odrobiną sera żółtego startego na dużych okach, następna warstwa ziemniaki , pieczarki , trochę sera ( mi wychodzą trzy warstwy) na sam wierzch plasterki pomidorów, posypać dosyć grubo serem i na wierzch odrobinę chili. Do rozgrzanego piekarnika, na 200 st. ,na godzinę. PYCHOTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 13.02.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dziś jemy na mieście, ale jutro naleśniki po ukraińsku w niedzielębitki wołowe w sosie, ziemniaki i ćwikła z chrzanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splinka 13.02.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 a jak robicie pizzę domową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.02.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A u mnie dziś pieczarkowa i nalesniki z serem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.02.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 U nas dzisiaj byly lazanki z boczkiem i kapusta, jutro bedzie ogorkowa z ziemniakami i leniwe/kopytka (kazdy inaczej je nazywa, skladniki to ser bialy, jajko, maka z cukrem i maslem na slodko). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 a jak robicie pizzę domową? pol kg maki, op.suchych drozdzy,1 lyzeczka soli, 3 lyzki oliwy,ok.szkl.cieplej wody robie elastyczne ciasto, zostawiam na ok 40 min do wyrosniecia , podsypuje maka , wyrabiam ,walkuje placek troche wiekszy od blachy , smaruje oliwa blache , wyladam ciasto , czekam troche az wyrosnie , obkladam najczesciej tym co mam w lodowce (np. pieczarki, szynka, salami, pomidory,papryka, brokuly, cebula, tunczyk, ananas , oliwki ) , mozna tez najpierw posmarowac ciasto ketchupem , posypuje oregano i stratym serem i pieke na oko .....20-30 min . mam makaro w ksztacie serduszek (kolorowy) jak myslicie? jak najlepiej go jutro wykorzystac ???? mysle o salatce ........moze z tunczykiem ? macie jakies pomysly ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts