Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomysły na obiad


Recommended Posts

  • Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

barszcz ukraiński + kluski śląskie z dziurką :)

 

http://images43.fotosik.pl/71/db210dce16a30995m.jpg

 

Elutek kluski jecie z sosem czy moze masz jakis inny patent na ich podanie. Pytam, bo ja tylko robie z ciemnym sosem i obowiazkowo kapusta gotowana kiszona.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość elutek
barszcz ukraiński + kluski śląskie z dziurką :)

 

http://images43.fotosik.pl/71/db210dce16a30995m.jpg

 

Elutek kluski jecie z sosem czy moze masz jakis inny patent na ich podanie. Pytam, bo ja tylko robie z ciemnym sosem i obowiazkowo kapusta gotowana kiszona.

 

kluski podaję najczęściej z sosem z wołowinką, kapusta do tego super pasuje,

czasem robię czerwoną kapustę na ciepło, jak nie mam to ogórki kiszone

polane zrumienioną cebulką też zjedzą :)

 

jutro rybka - miruna, jak ją zrobię to jeszcze nie wiem :roll:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Troche nie w temacie , bo to nie obiad ale pochwale sie, ze zrobilam dzisiaj ser bialy na probe z litra mleka, wyszedl pycha ale malutko, nastepnym razem zrobie wiecej.

Nie dosc, ze sera wyszlo malo to prawie kot by mi go zjadl. Powiesilam gaze na kranie aby obciekl i cale szczescie, ze zachcialo mi sie pic, bo poszlam do kuchni. Kot spijal w zlewie serwatke skapujaca, i juz patrzyl lakomie na dyndajacy serek.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość elutek

frosch, aż musiałam w Wikipedii sprawdzić :)

 

Karminadle (roz za kedy tyż gehaktyz) - szpajza ślůnskigo kuchńa. Sům to mlůne sznycle,

przirychtowane ze świńskigo mjynsa, świńsko-uowjynźigo nale dowńi tyż ze krůliczygo,

bestůż we Ślůnsku kejśik bůło powszechne cichtowańy krůlikůw.

Karminadle dowńi bůły dańym na gody, terozki sům potrawům, kero śe podowo we tydńu.

Krůne na ślizyki jedzůne sům tyż na źimno kej uobłożyńy kanapkůw ze chlyba abo żymłůw.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

frosch, aż musiałam w Wikipedii sprawdzić :)

 

Karminadle (roz za kedy tyż gehaktyz) - szpajza ślůnskigo kuchńa. Sům to mlůne sznycle,

przirychtowane ze świńskigo mjynsa, świńsko-uowjynźigo nale dowńi tyż ze krůliczygo,

bestůż we Ślůnsku kejśik bůło powszechne cichtowańy krůlikůw.

Karminadle dowńi bůły dańym na gody, terozki sům potrawům, kero śe podowo we tydńu.

Krůne na ślizyki jedzůne sům tyż na źimno kej uobłożyńy kanapkůw ze chlyba abo żymłůw.

czyli po prostu mielone :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

wczoraj żurek śląski i .....naleśniki z serem lub z dżemem wymieszanym z różą- polane musem truskawkawym ... :D

dzisiaj rosół (antrykot+żeberko wieprzowe+szyja inycza +grzbiet kury )

drugiego nie było ......bo była kawa i kremowki :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...