nastka79 06.04.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 My w weekend też dwa grillowe obiadki ....zazdroszczę Myślę, że nie ma czego. Ja też się odchudzam, ale jem racjonalnie po prostu. Obiady normalne, ale w niewielkich ilościach (grill oczywiście bez chleba). Na śniadanie muesli, w pracy sałatka, w domu obiad w ilości 2/3 tego co wcześniej. Przez tydzień 3 kg mniej. Dużo mi dało całkowite odstawienie słodyczy w tygodniu. Tylko w weekend sobie pozwalam na małe co nieco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 06.04.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja bardzo lubię placki ryżowe: - 2 woreczki ryżu - szklanka mąki pszennej - 2 jajka - 1/2 szklanki jogurtu naturalnego - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - 2 opakowania cukru waniliowego (2x16g) - 1/4 łyżki soli Osolony ryż ugotować i ostudzić. Dokładnie wymieszać z resztą składników. Smażyć na oleju. Można posypać cukrem pudrem, podawać z dżemem lub z czym tam kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 07.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 My w weekend też dwa grillowe obiadki ....zazdroszczę Myślę, że nie ma czego. Ja też się odchudzam, ale jem racjonalnie po prostu. Obiady normalne, ale w niewielkich ilościach (grill oczywiście bez chleba). Na śniadanie muesli, w pracy sałatka, w domu obiad w ilości 2/3 tego co wcześniej. Przez tydzień 3 kg mniej. Dużo mi dało całkowite odstawienie słodyczy w tygodniu. Tylko w weekend sobie pozwalam na małe co nieco... Kurcze tylko ja tak nie potrafię Taki gatunek ze mnie że zażeram stres ,a żyję w stresie od stycznia Tak czy inaczej w święta robię przerwę bo nie wyrobię Na obiaddla dzieci pomidorowa a ja suróweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.04.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 podoba mi sie jedzenie co 3 godziny 8 -11-14-17-20 o 14,oo sie zmuszam do jakiegos jogurtu bo nie chce mi sie jesc ,a o 20,oo jakies jabłko na razie nie wchodze na wage ale po ciuchach widze ,że jest mnie mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.04.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 podoba mi sie jedzenie co 3 godziny 8 -11-14-17-20 o 14,oo sie zmuszam do jakiegos jogurtu bo nie chce mi sie jesc ,a o 20,oo jakies jabłko na razie nie wchodze na wage ale po ciuchach widze ,że jest mnie mniej Ewka, to jakaś nowa dieta? nic o takiej nie słyszałam, no, może to, że niemowlaki co 3 godziny się karmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.04.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 podoba mi sie jedzenie co 3 godziny 8 -11-14-17-20 o 14,oo sie zmuszam do jakiegos jogurtu bo nie chce mi sie jesc ,a o 20,oo jakies jabłko na razie nie wchodze na wage ale po ciuchach widze ,że jest mnie mniej Ewka, to jakaś nowa dieta? nic o takiej nie słyszałam, no, może to, że niemowlaki co 3 godziny się karmi nie słyszałaś ???? ostatnio Ibisz o niej mowił w TVN-ie je sie normalnie ,no może troszke ograniczając ilości ,ale co 3 godziny -wtedy przyzwyczajasz organizm do regularnego dostarczania energii i on nic nie odklada na zapas dla mnie BOMBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.04.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 nie słyszałaś ???? ostatnio Ibisz o niej mowił w TVN-ie nie słyszałam ale ja nie mam TVN - u /najważniejsze, że skutkuje / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 07.04.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Cholera, ja jestem na urlopiku i tez jem co trzy godziny ale jakos w tyly mi idzie Dziś barszczyk czerwony (do popicia) i lazanki. Jutro też barszczyk tyle, ze z fasolą i może krokiety (bo mi mięsa z rosołu za duxo zostało). Lenie się z obiadami, bo grzebie w ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.04.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Lenie się z obiadami, bo grzebie w ziemi znajdujesz chociaż tam coś ciekawego na obiadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 08.04.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 u nas wczoraj makaron ze szpinakiem, czosnkiem, twarożkiem, a dzisiaj nic - jedziemy do babci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 08.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Elutek - dopiero ma w planie rosnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.04.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 u mnie dziś krokiety z pieczarkami i z jajkami,a jutro zapiekanka makaronowa z mielonym mięsem i mieszanką warzywną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.04.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 U nas dzisiaj bedzie pewnie jajecznica, bo pomyslow brak.Wczoraj 2 kg karkowke zamarynowalam i czeka do piatku w lodowce. Przed chwila kupilam gesiarke - brytwanne taka zwykla jak babcie mialy i bede piec w piekarniku (pierwszy raz w brytwannie), jemy taka krkowe na chlebek z sosem chrzanowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 09.04.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 jutro - jako, że post - ziemniaki z koperkiem, jajko sadzone i kefirek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 U mnie dziś pomidoowa, na drugie mięso z indyka w sosie pieczarkowym z kaszą jęczmienną, fasolka szparagowa i mizeria.Jutro rybka, ale raczej na mieście, bo trza sie wybrac wreszcie na jakieś świąteczne zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.04.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jutro sledzik w smietanie i ziemniaki w mundurkach.W sobote zupa grzybowa z makaronem i nalesniki z konfitura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.04.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 pierogi ruskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.04.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Pomidorowa nieustająca z ryżem i śledź w śmietanie z młodymi ziemniakami. Kompociku nie będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 10.04.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Dzisiaj post, więc ryż polany śmietaną, zmiksowaną z truskawkami i cukrem (truskawki własnej "produkcji", zamrożone w lipcu) A jak mało przy tym roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.04.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 W ramach postu tylko ogórkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts