JANINKI-AMORKI82 15.10.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Elutek A znasz taki kawał Student pyta się studentki - Kiedy będzie obiad? A studentka opierając się tyłkiem o kaloryfer: - Grzeje się. ja to już tylko o "balkonik" się oprzeć mogę... a wracając do tematu - karpik u mnie jutro elutek to mamy dzień rybny - u mnie dziś pstrąg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ....i u mnie był dzisiaj pstrąg z surówka z kapusty kiszonej i ziemniaczkami ubitymi z masełkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 U mnie spaghetti bolognese dla wszystkich. Moja wersja z pokryszoną gorgonzolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 15.10.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 U mnie dzisiaj udka z kurczaka w musztardzie co zrobilam własnoręcznie i warzywka na patelnie co je zrobił Hortex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 15.10.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 karp zjedzony jutro szaszłyki + dziki ryż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 15.10.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Bratki sorry, dopiero teraz odkryłam na samej górze taki sam przepis..niepotrzebnie pisałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 15.10.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Natchnienie mam. W weekend będzie cielęcinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 15.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 piątka, nie taki sam! Twoja wersja jest wytworna, moja szybsza zapewne i dla leniwych co blachy zmywać nie znoszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 15.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 mój obiadek dla leniwych piersi z kurczęcia posypać ziołami prowansalskimi oraz chili , solą i pieprzem...odłożyć na krótko.. w tym czasie... dwa ząbki czosnku pociąć w paseczki - nie w kostkę i podsmażyć krótko na maśle (ważne!- bo pachnie cudnie i wygładza sosik) na to piersi delikatnie oprószone mąką jak sie zarumienią podlewamy szklanką soku jabłkowego i przykrywamy na kilka minut... do tego pure z ziemniaczkow.. nie znam szybszego obiadku... poza sosami do makaronu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.10.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 U mnie dziś zupka chińska, ale nie ta z paczki oczywiście. Robię ją tak: w garnku zagotowuję wodę, wrzucam pokrojony w kawałeczki schab albo szynkę. Zbieram męty i wrzucam warzywa mrożone - mieszankę chińską i kostki rosołowe wołowe. Doprawiam sosem sojowym i octem winnym. Na koniec dorzucam makaron ryżowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 16.10.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Się tak zastanawiam, bo mi tych kani nieszczęsnych trochę zostało. Z tego się da sos zrobić? Znaczy normalny jak z pieczarek? Próbował ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 16.10.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Psiapsiuła mi wczoraja upichciła - zjadłam więcej niż sama ważę. Ale pycha! Młoda cukinia w plastrach podsmażona na masełku i posypana grubo pokruszonym ostrym serem pleśniowym i podduszana aż ser zmieni stan skupienia na podobny do śmietany. Grzech obżarstwa trudno popełnić piękniej. Nieprzyzwoicie pyszne, zgadzam się. Zrobiłam, wkrótce powtórzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 16.10.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Psiapsiuła mi wczoraja upichciła - zjadłam więcej niż sama ważę. Ale pycha! Młoda cukinia w plastrach podsmażona na masełku i posypana grubo pokruszonym ostrym serem pleśniowym i podduszana aż ser zmieni stan skupienia na podobny do śmietany. Grzech obżarstwa trudno popełnić piękniej. Nieprzyzwoicie pyszne, zgadzam się. Zrobiłam, wkrótce powtórzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 16.10.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Się tak zastanawiam, bo mi tych kani nieszczęsnych trochę zostało. Z tego się da sos zrobić? Znaczy normalny jak z pieczarek? Próbował ktoś? Moim zdaniem sie da:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 18.10.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 u mnie dziś zalewajka z grzybkami, a jutro...GROCHÓWA z chlebkiem domowej roboty mniam, mniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.10.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzisiaj: zupa z pulpecikami z mielonego mięsa + makaron Muszelki jutro: rosół /dużo, na pomidorową też będzie / i "dewolaje" - do tego marchewka w plasterkach na ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.10.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 U mnie dzisiaj kapusniaczek z włoskiej kapusty, a na drugie udka w miodzie na ostro i pieczine ziemniaczki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.10.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 a ja dzisiaj serwowałam korminadle i ciap-kapustę czyli kotlety mielone i panćkrau ( ugotowana kapusta kiszona wymieszana z ugotowanymi ziemniakami i okraszona usmażonym boczkiem ) .... i do tego zimne piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 18.10.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 A u mnie ryż brązowy, boczniaki smażone w panierce, szpinak z cieciorką oraz surówka z pora, kapusty pekińskiej i jabłek z jajkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.10.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 U mnie dzisiaj była zupa jarzynowa z brokułem, a na drugie pierś z kurczaka smażona z chińskimi jarzynami i do tego brązowy ryż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts