gabula 18.09.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Żurek a na drugie placki ziemniaczane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 18.09.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Skwaśniały,szumiący pęcherzami wczorajszy rosołek Mężuś(niech mu ziemia lekką będzie ) tak wtryniał i chwalił go wczoraj,że aż nie wstawił go do lodówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.09.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Skwaśniały,szumiący pęcherzami wczorajszy rosołek Mężuś(niech mu ziemia lekką będzie ) tak wtryniał i chwalił go wczoraj,że aż nie wstawił go do lodówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 18.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A u nas był dzisiaj kapuśniak, a na drugie piersi zapiekane z serem i pieczarkami podane z grzankami (zywkly chleb tostowy i do tostera) Piersi wczesniej zamarynowałam na 2 godz.: 1. Olej 2. Przyprawa pikantna do kurczaka 3. 1 łyżka vegety 4. 1 łyżka miodu 5. 1 łyżka octu balsamicznego 6. 2 ząbki czosnku (wyciśniętego) Podsmazyłam, poddusilam chwilę. Po wyłączeniu obłożyłamplastrami serża zółtego i posypałam usmazonymi wczesniej pieczarkami (pokrojonymi w ćwiartki lub w całości). Polecam, bo naprawdę pyszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.09.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 morfeusz, chyba zrobię dziś te Twoje piersi bo przepis brzmi zachęcająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.09.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 U mnie dzis byly schabowe (bo lubie) Jutro bitki wolowe i kapura iza mama gabora - jak skwasnial rosolek to bylo go poslodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hartwig 19.09.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 a my, z braku laku zamówiliśmy dziś placek ziemniaczany w sosie borowikowym:) nie próbowałem wcześniej, a warto było! doskonała proporcja śmietany i grzybów. Tylko placek nieco za tłustawy. Ale ziemniaczane tak mają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Zupa bazyliowa - soup ou pistou - przepis podam nad ranem Wyglada, ze atrakcyjna ale latwa haloooo, gdzie przepis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 20.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 morfeusz, chyba zrobię dziś te Twoje piersi bo przepis brzmi zachęcająco i jak? smakowały? u mnie się wszyscy zajadali, że hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 morfeusz, chyba zrobię dziś te Twoje piersi bo przepis brzmi zachęcająco i jak? smakowały? u mnie się wszyscy zajadali, że hej pycha choć zrobiłam bez miodu, a po nałożeniu sera i pieczarek zapiekłam w piekarniku a dziś gołąbki, już się gotują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 20.09.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 morfeusz, chyba zrobię dziś te Twoje piersi bo przepis brzmi zachęcająco i jak? smakowały? u mnie się wszyscy zajadali, że hej pycha choć zrobiłam bez miodu, a po nałożeniu sera i pieczarek zapiekłam w piekarniku a dziś gołąbki, już się gotują to się cieszę, że smakowały, bo skład marynaty i wykonanie to mój własny pomysł, tym bardziej się cieszę. Z piekarnikiem dobra mysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.09.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Wczorak kurki z poledwiczkami w sosie smietanowym z makaronem.Dzisiaj swiezonka, pieczone ziemniaki z czosnkiem i surowka z sosem czosnkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 20.09.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Wczorak kurki z poledwiczkami w sosie smietanowym z makaronem. magpie! zostało co? bo podjechałbym... gdyż u mnie po kurkach zostało jedynie wspomnienie i dziś w nocy ten żal zmusił mnie do pierdyknięcia se grzybowej, ale... to nie kurki, KURKA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 20.09.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 o takiej http://img180.imageshack.us/img180/69/obraz001large.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.09.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Bramer zabieraj grzybowa i przyjezdzaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 20.09.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 o kurka! to czekaj, czekajwłaśnie się grzeje opierniczę ze dwa talerzyki, tak na szybko i lecę ale spoko, mam cały garnek http://img231.imageshack.us/img231/4079/obraz021large.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 A u nas był dzisiaj kapuśniak, a na drugie piersi zapiekane z serem i pieczarkami podane z grzankami (zywkly chleb tostowy i do tostera) Piersi wczesniej zamarynowałam na 2 godz.: 1. Olej 2. Przyprawa pikantna do kurczaka 3. 1 łyżka vegety 4. 1 łyżka miodu 5. 1 łyżka octu balsamicznego 6. 2 ząbki czosnku (wyciśniętego) Podsmazyłam, poddusilam chwilę. Po wyłączeniu obłożyłamplastrami serża zółtego i posypałam usmazonymi wczesniej pieczarkami (pokrojonymi w ćwiartki lub w całości). Polecam, bo naprawdę pyszne czy da sie takie piersi podsmażyć wcześniej (rano), ułozyć w piekarniku i zapiec o własciwej porze? Mam w sobote rodzinę na obiedzie a kucharz ze mnie żaden. Umyśliłam te piersi _ ziemniaczki w mące i łososia jako drugi mięs... Ale wolałabym mieć wszystko gotowe i tylko elegancko na stół o właściwej porze... A może coś innego... łatwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 20.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 jak z filetów chcesz coś na szybko (powiedzmy szybko, bo szybko, tose można pizzę zamówić) i ma być w miarę efektownie to kieszonki polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 kieszonki to ja mam z żakiecie mówiłam, że ze mnie żaden kucharz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.09.2009 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 kieszonki to ja mam z żakiecie mówiłam, że ze mnie żaden kucharz... ... przeca tutaj Bramer przepisy zapodał pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts