Gość Ewcia 09.10.2003 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Bardzo proszę o namiary na uczciwego i dobrego murarza z woj .kujawsko -pomorskiego lub z innych rejonów ( mogę zapewnić nocleg). Z góry dziękuję za odpowiedzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 09.10.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Widziałem ekipę 5 murarzy z Ukrainy, ich murowanie to poemat i robią to za 1/2 ceny co polskie ekipy. Rozmawiałem z nimi. Aktualnie mają robotę na 2 lata. Moje partułu mogliby tylko nosić narzedzia za nimi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewcia 10.10.2003 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Dzięki za odpowiedź , ale chodzi mi o konkretne namiary ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewcia 10.10.2003 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Ludzie!!! Gdzie solidarność budowniczych??? Czy nikt mi nie pomoże?? Czekam i czekam...a budowa stygnie ...Nie jeden z was ma już coś zbudowane ! Czy nikt nie ma pozytywnych doświadczeń z murarzami i nie może "podać" Go dalej? Przecież trzeba promować dobrych fachowców! No, dalej otwórzcie swoje notesy z telefonami i pomóżcie biednemu towarzyszowi budowlanej niedoli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts