yahabe 01.10.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 witam,jak w temacie- została mi z budowy calutka nierozpakowana paleta cementu 32,5 IIwiadomo, że cement ma tylko dwa miesiące ważności (został chyba miesiąc) i nie zanosi się na to, żebyśmy go teraz porzebowali dlatego chętnie odsprzedam taniej niż kupowałem myślę, że cena 400zł za tonę jest niższa niż w jakimkolwiek supermarkecie czy hurtowni (w hurtowniach słyszałem ceny nawet 580!) sprzedam całość lub tylko część- ile kto potrzebuje transport do uzgodnienia- w ostateczności mogę przewieźć na trzy kursy samochodem lub przyczepke wyporzyczyć... zachęcam! telefony: 668 997 604 lub 662 611 466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yahabe 04.10.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starn 17.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Witaj zaintresował by mnie ten cement, gdybys przemyslał cenę.Po mojemu to powinno być tak.W hurtowni przed Błoniem (sir-bud)440zł brutto,ty pewnie nie wystawisz faktury więc sobie ja tego nie odloczę więc cena minus VAT do tego rabat za nie "najświeższy "towar , przemyśl i czekam na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts