Besta77 01.10.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Pomocy! Parę tygodni zamówiłam wszystkie drzwi wewnętrzne w kolorze calvados, a że w międzyczasie troszkę zmieniła się koncepcja kolorystyczna łazienki to teraz te drzwi - patrząc z łazienki - za cholerę mi tam nie pasują! Wymienić w markecie się nie da, bo już zainstalowane, na zmianę wszystkich drzwi brak już kasy.. Czy mogę je "czymś" pomalować? Jeśli tak - to czy jakimś szczególnym lakierem? Ktoś z Was robił coś takiego? Drzwi wyglądają tak: http://www.classen.pl/www/pliki_graficzne/a_drzwi/HR_Malaga/malaga%20HR%20model1.jpg kupione w markecie, więc pewnie wierzchnia warstwa to jakaś marna "papierzana" okleina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 02.10.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Help! Nikt nie malował? Mam się bać, że zejdzie ta okleina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 02.10.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 hmm, to już prędzej okleić. takie okleiny można kupić w sklepach z tapetami, niektóre prezentują się całkiem elegancko, ale oklejenie wymaga wprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 02.10.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Qrcze może masz rację. Jakoś pomęczyłabym się z tą okleiną, ale raczej nie da się jej zrobić w jednym kawałku i będą łączenia, a tego wolałabym uniknąć i nie da się tego zrobić ładnie przy tych listwach wokół szyby. Oczywiście drzwi łazienkowe, bo te właśnie przyprawiają mnie od środka łazienki o apoplekcję mają tylko jedną szybę na górze, ale dół nie jest w całości, tylko w miejscach 3 pozostałych szyb jest sklejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts