madd 02.10.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No. Przyznac sie kto wypuscil tego lwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ja nie wiem ale kuźwa biorąc pod uwagę prędkości z jakimi sie lwy poruszają, to w 3 godziny byłby u mnie ... strach się bać ... do lasu na spacer do końca tygodnia się profilaktycznie nie ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 02.10.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 W krakowie plotka glosi, ze go ktos od melego chowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a jak za bardzo urósł i stał się uciążliwy to za płot , zaj...ebiste ludzie maja poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.10.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a jak za bardzo urósł i stał się uciążliwy to za płot , zaj...ebiste ludzie maja poczucie humoru o tak ludzie do wszystkiego są zdolni, znudzi się....do widzenia. Sprawa z lwem nagłośniona, a mało to wałęsających się kotów, psów itp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 02.10.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Nie wiem czy wiekszej ilosci zarcia nie szykowac, bo a nuz sie okaze, ze ten kicius siedzi u mnie na ganku bo to niedaleko. Kici kici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a szykuj, szykuj ..jedną bide przygarnęłaś to i na drugą miejsce się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.10.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ja podejrzewam, ze ten lew ma jeszcze więcej w gaciach niż ludzie ...zdrowe zwierze boi się nas jak ognia, tym bardziej jak całe plutony za nim ganiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 02.10.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Pewnie to taki lew http://www.faunaflora.com.pl/archiwum/2007/marzec/kaukas_1.jpg I znalazlam fajny komentarz Globalne ocieplenie przynosi kolejne nieodwracalne skutki. W okolicach Krakowa pojawił się Lew Polski. Rozpocząłem śledztwo zmierzające do ustalenia tzw. okoliczności. Wedle niepotwierdzonych doniesień Lew Polski ma być efektem genetycznych manipulacji jednego z działających w kraju Komitetów Obrony Lecha Wałęsy - pisze w DZIENNIKU Jan Wróbel. Lewek miał być prezentem z okazji 25. rocznicy otrzymania Pokojowej Nagrody Nobla (i uwaga: podobno zwierzątko reaguje na wołanie "Nobel, Nobel"). Ponieważ jednak plamki na futrze lewka układały się w literki S i B, pomysł zarzucono i wypuszczono kotka w świat. Inna wersja, którą traktują jednak jako mniej wiarygodną, wskazuje na Jerzego Urbana jako projektodawcę happeningu. Chodzący na wolności lewek ma nawiązywać do biegającego na wolności Lwa Rywina. Kiedy zaś zgłodnieje, ma zapolować nad Wisłą na kaczki. Korzystając z rozgłosu, Urban ma zaproponować kandydaturę Wojciecha Jaruzelskiego w nadchodzących wyborach prezydenckich. Oczywiście pojawiła się i taka hipoteza, że lewek jest po prostu jednym z kotów obecnego prezydenta. Żarł za dużo, wyrósł ponad miarę, dał nogę z ogródka w Juracie i tak wędruje przez Polskę. Tylko że to pewno plotki są; w Polsce tak jakoś się utarło, że jak mamy jakieś dziwadło, to od razu Kaczyńscy winni. Tak czy inaczej, chrońmy kotowatego. Dobry, bo polski. Jan Wróbel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 nie no, rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 02.10.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Widać smok wawelski spowszedniał, na to wykombinowali lwa -spryciarze. Ciekawe czym odpowie Stolica, ma ten sam problem z bazyliszkiem. Ja uważam, że to lew salonowy na zajęciach w plenerze. Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 03.10.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 byle znowu kogoś przy tych polowaniach nie postrzelili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 03.10.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 byle znowu kogoś przy tych polowaniach nie postrzelili No, niech sie weterynarze boją! Przy tygrysie jednago ustrzelili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.10.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Nie wiem czy wiekszej ilosci zarcia nie szykowac, bo a nuz sie okaze, ze ten kicius siedzi u mnie na ganku bo to niedaleko. Kici kici gdzie niedaleko? jak do Ciebie nie daleko to i do mnie również. Gadaj szybko, bo mlody sam wraca busem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.10.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 ciiiiicho!!! ... coś ryczało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 03.10.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 No kawalek przeleci i bedzie A ja go wczoraj widzialam Kolo mnie w lesie taki duuuuuzy rudy kot siedzial I to byl on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 03.10.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 ciiiiicho!!! ... coś ryczało... To w brzuchu ci burczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga_j 05.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 To Lew... Starowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts