zielony_listek 02.10.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Z góry przepraszam za nieprecyzyjnośc pytań, znajoma prosiła o znalezienie informacji w inetencie, gdzie mozna sie odwołac, jeśli gmina nie zgadza sie na odrolnienie działki (chyba chodzi o zmiane na działke budowlaną) . Naokoło jej działki są same działki budowlane. Nie wiem jak tam jest z planem zagospodarowania przestrzennego, być może że nie ma.Przepraszam za pokrętnośc pytania, ale nie znam na razie szczegółów, chodzi mi o to czy od decyzji gminy mozna się gdzies odwołać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 02.10.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 sokro odmówili to podali zapewne powód. Jak go podasz, to łątwiej będzie szukać przyczyn. Skoro naokoło są same działki budowlane to moze ta osoba ma pecha i ziemię I klasy u siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 02.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Jeśli "to" co dostała znajoma jest decyzją lub postanowieniem to może się odwołać lub zażalić - w terminie i do organu wskazanego w końcowej części tego aktu.Jeśli dostała pismo - potrzebne są jakieś szczególy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 03.10.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jeśli dostała pismo - potrzebne są jakieś szczególy. sokro odmówili to podali zapewne powód. Jak go podasz, to łątwiej będzie szukać przyczyn. Dzieki. Po prostu myslałam, że generalnie w sprawach tego typu jest jakis organ, do ktorego mozna się odwoływac od decyzji gminy. Wypytam o szczegóły. Ziemia tam kiepska, więc nie to. Raczej cos z tym planem zagospodarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts