MURMAN 02.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Pytanie do znawców tematu -- jak przezimować daturę , czy trzeba ja w zime podlewać , czy mozna ją na zimę przycinaćjak znosi pobyt w miejscu zacienionym od października do powiedzmy maja dreczą mnie owe myśli ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 02.10.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 http://forum.muratordom.pl/datura-bielun-pytanie,t70078-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daimen 04.11.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 DODAM TYLKO ZE JEŚLI W CIEMNEJ PIWNICY CHCESZ JA TRZYMAĆ TO TEMPERATURA POWINNA BYĆ KOLO 5 STOPNI JEŚLI W JASNYM TO OD 8 DO 11 POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts