Amtla 02.10.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Napiszcie proszę, jakie macie doświadczenia. Bo ja już nic nie wiem. Każdy sprzedawca swój towar chwali A muszę dokonać wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zioło 02.10.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Użyj przeglądarki. Na temat okien postów jest dużoNp. http://forum.muratordom.pl/okna-dachowe-velux-fakro-roto,t139947.htm?highlight=okna%20velux%20facro%20roto znaleziony tak z nudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Co było do przeczytania to przeczytałam, i wszystko właśnie tak ...nijak. Otrzymałam podobne bardzo wyceny na okna obrotowe, uchylno-obrotowe i łazienkowe i dalej jestem w kropce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 02.10.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 skoro ceny wyceny podobne to w czym masz problem ? bierz veluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEST_ia 02.10.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Napiszcie proszę, jakie macie doświadczenia. Bo ja już nic nie wiem. Każdy sprzedawca swój towar chwali A muszę dokonać wyboru Sama teraz szukałam okien dachowych. Dwóch przedstawicieli poleciło okna FAKRO. Mając w ofercie i FAKRO i VELUX. Ja biorę FAKRO bo cenę mają zdecydowanie lepszą ('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 02.10.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 o, masz potwierdzenie, że dobrze Ci radziłem Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.10.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 VELUX....FAKRO...a dlaczego nie ROTO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ty się pierwek śmiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 VELUX....FAKRO...a dlaczego nie ROTO? Dobra, wiem że nic nie wiem Bo na temat ROTO znalazłam najwięcej niekorzystnych opinii na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Fakro, Velux ... prawie to samo ...bierz co tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zioło 02.10.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ja wybrałem ROTO wysokoosiowe plastikowe i już. Wybież te jakie ci się podobają i mają lepszą cenę. Nie wierzyłbym tylko w zapenienia, że okna drewniane te do pokoi są tak samo dobre i wytrzymałe na wilgoć, jak te plastikowe i nie montowałbym ich w łazience.Przy budowaniu zawsze będą dylematy i nie ma idealnych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Fakro, Velux ... prawie to samo ...bierz co tańsze W tym rzecz, że ceny mam porównywalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Nie wierzyłbym tylko w zapenienia, że okna drewniane te do pokoi są tak samo dobre i wytrzymałe na wilgoć, jak te plastikowe i nie montowałbym ich w łazience. Zgadzam się w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.10.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ja wybrałem ROTO wysokoosiowe plastikowe i już. ..... ja również takie z tym, ze do łazienki PCV a pozostałe z drewna ....plus roletka gratis...za 1 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelo_pl 02.10.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No to jeszcze ja Ci namieszam - bo chciałem kupić Fakro ze względu na klamkę u dołu ,okazało się jednak że Velux też zaczął robić takową -a że trafiłem w dodatku na promocję Veluxa - to go mam już zamontowanego ( szt 6 + wyłaz dachowy też Velux) .Do łazienki poszedł Velux plastykowy - Bierz Veluxa - bardzo dobre okna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 02.10.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 doświadczenia wprawdzie jeszcze nie mam ale zamieszać trochę mogę wybrałem sobie Fakro, z tym że nie najtańsze fts-y ale ftp i fpp, dobra cena, dobra jakość, mój dekarz poleca i jeśli ma wybór to fakro woli wstawiać a co do cen, najlepszym sposobem jest znalezienie najniższej wyceny (np. spośród sprzedawców z allegro) i potem porównywanie wycen do tej najniższej, na trzech oknach różnice pomiędzy wyceną najniższą (mailowo-internetowo-telefoniczną ) )a przeciętną z okolicznych sklepów to ok. 1000zł, po argumentacji że ma cenę ostro niższą ładnie zaczynają spuszczać, przeważnie opłaca się im sprzedać z mniejszą marżą niż nie sprzedać wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 02.10.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ty się pierwek śmiej napisałem całkiem poważnie - skoro cena jest podobna bierz veluxa - BEST_ia wybrała Fakro bo cena byłą "zdecydowanie lepsza". A teraz quiz: Który produkt jest zwykle lepszy? ten którego cena cena jest wyższa czy ten z niższą ceną? Ty nie masz dylematów cenowych bo wycena jest podobna. Więc albo poszukaj tańszych okien Fakro albo bierz lepsze okna w tej samej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 trafiłem w dodatku na promocję Veluxa - to go mam już zamontowanego ( szt 6 + wyłaz dachowy też Velux) .Do łazienki poszedł Velux plastykowy - Bierz Veluxa - bardzo dobre okna !!! A możesz podać ceny w tej promocji? Może być na P.W. - dla porównania z moimi oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ty się pierwek śmiej napisałem całkiem poważnie - skoro cena jest podobna bierz veluxa - Ty nie masz dylematów cenowych bo wycena jest podobna[...] bierz lepsze okna w tej samej cenie. I to jest TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a co do cen, najlepszym sposobem jest znalezienie najniższej wyceny (np. spośród sprzedawców z allegro) i potem porównywanie wycen do tej najniższej, na trzech oknach różnice pomiędzy wyceną najniższą (mailowo-internetowo-telefoniczną ) )a przeciętną z okolicznych sklepów to ok. 1000zł, po argumentacji że ma cenę ostro niższą ładnie zaczynają spuszczać, przeważnie opłaca się im sprzedać z mniejszą marżą niż nie sprzedać wcale Wiesz, że podobnie kombinowałam....i właśnie stąd te porównywalne wyceny mi wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts