Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okna VELUX czy FAKRO?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak będziesz brał Velux to pamiętaj aby wziąć opcję z zamkiem na dole a nie na górze bo nie dostaniesz.

A czemu miałby "nie dostać" :o Ja mam na górze, nie jestem z rodziny zyraf i klamkę mam idealnie na wyciągnięcie reki. Przed montazem dekarz zapytał ile będzie styro, wylewki, co na podłogę i okna zamontował mi tak jak chcieliśmy z żoną. No chyba, ze dekarz Ci na pałę zamontuje nie biorąc pod uwagę wysokości wylewek i Twojego wzrostu.

Amtla -> szczerze Ci doradzę - kup Veluxa - jak ja wybierałem okna dachowe - a mam ich siedem w rozmiarze 78x160cm - nie zastanawiałem się nawet pięciu minut - cała moja rodzina i wszyscy znajomi mają od wielu lat okna Velux - w różnych rozmiarach. Jakość , wygląd, sposób wykonania nie mają sobie równych . Wszyscy oni są zadowoleni i bardzo polecali mi takie same okna .

Więc nad czym miałem się zastanawiać ?? - nad jakimiś wynalazkami ?? jak pod nosem mam znakomite przykłady które mogę dotknąć , obejrzeć i nawet polizać ...

:)

Więc nad czym miałem się zastanawiać ?? - nad jakimiś wynalazkami ?? jak pod nosem mam znakomite przykłady które mogę dotknąć , obejrzeć i nawet polizać ...

:)

Dziękuję za wypowiedź na temat Twojego spojrzenia na okna dachowe :D :D

Ale te ostatnie słowa, to mnie trochę zastanawiają :wink: :D