mikolayi 02.10.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 bierz te, które będą najtańsze, dostarczenie na budowe najszybsze i jeszcze przywiozą Ci za darmo A i Pan(i) sprzedając będzie namilsza(y). PS. Kazda sroka ? Pliszka ? swój ogonek chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 02.10.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Jak będziesz brał Velux to pamiętaj aby wziąć opcję z zamkiem na dole a nie na górze bo nie dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 02.10.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Jak będziesz brał Velux to pamiętaj aby wziąć opcję z zamkiem na dole a nie na górze bo nie dostaniesz. A czemu miałby "nie dostać" Ja mam na górze, nie jestem z rodziny zyraf i klamkę mam idealnie na wyciągnięcie reki. Przed montazem dekarz zapytał ile będzie styro, wylewki, co na podłogę i okna zamontował mi tak jak chcieliśmy z żoną. No chyba, ze dekarz Ci na pałę zamontuje nie biorąc pod uwagę wysokości wylewek i Twojego wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 bo nie dostaniesz. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 02.10.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 - ekhhhh - powiedziawszy szczerze to chciałbym mieć takie problemy ... Jak się nie możesz zdecydować - a cena podobna - to rzuć monetą ... - orzeł Velux , reszka - Velux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 pablitoo, jeszcze tyle przede mną A jakbyś pewnie cofnął się pamięcią, to wybory z początku budowania też by Cię śmieszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 02.10.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Amtla -> szczerze Ci doradzę - kup Veluxa - jak ja wybierałem okna dachowe - a mam ich siedem w rozmiarze 78x160cm - nie zastanawiałem się nawet pięciu minut - cała moja rodzina i wszyscy znajomi mają od wielu lat okna Velux - w różnych rozmiarach. Jakość , wygląd, sposób wykonania nie mają sobie równych . Wszyscy oni są zadowoleni i bardzo polecali mi takie same okna . Więc nad czym miałem się zastanawiać ?? - nad jakimiś wynalazkami ?? jak pod nosem mam znakomite przykłady które mogę dotknąć , obejrzeć i nawet polizać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Więc nad czym miałem się zastanawiać ?? - nad jakimiś wynalazkami ?? jak pod nosem mam znakomite przykłady które mogę dotknąć , obejrzeć i nawet polizać ... Dziękuję za wypowiedź na temat Twojego spojrzenia na okna dachowe Ale te ostatnie słowa, to mnie trochę zastanawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 02.10.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ale te ostatnie słowa, to mnie trochę zastanawiają - spróbuj - może to pomoże dokonać Ci trafnego wyboru ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Zamiast dokonać wyboru poczułam głód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 02.10.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 tez chcialam sie poradzic a tu istny kociol.wiem ze nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a tu istny kociol Ze wskazaniem na Veluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 02.10.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 dzieki.jestem za.kupujemy Veluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 aga,ale porównaj jeszcze ceny w Twoim regionie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 02.10.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 mamy juz rozeznanie.niby tansze fakro.ale jakos w starym domu mamy veluxy kilka lat i naprawde sa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 02.10.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Skoro cena podobna i jakość chyba też, to kupiłem Fakro , bo polskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 03.10.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 kiedyś ludzie kupowali tak dobre polskie polonezy bo nowe były w podobnej cenie co używane auto zachodnie - ja bym się sentymentami raczej w przypadku budowy domu nie kierował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 03.10.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 kiedyś ludzie kupowali tak dobre polskie polonezy bo nowe były w podobnej cenie co używane auto zachodnie - ja bym się sentymentami raczej w przypadku budowy domu nie kierował Bardzo rozsądne zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelo_pl 03.10.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dzieki.jestem za.kupujemy Veluxa Nie pożałuj grosików na fartuch weź ten trochę droższy z ociepleniem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 03.10.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dzieki.jestem za.kupujemy Veluxa Nie pożałuj grosików na fartuch weź ten trochę droższy z ociepleniem .. dobra rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts