Redakcja 02.10.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Tego się trzymamy. Prosimy - szanujcie dobre obyczaje tego forum http://forum.muratordom.pl/Dobre_obyczaje_forum.pdf Redakcja i moderatorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.10.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 hmm czegoś nie rozumiem... jeśli trzymać się ściśle tego dokumentu to zgodnie z punktem 4 b murator powinien zaprzestać umieszczać swoje reklamy na forum, nie jest nigdzie napisane, że ten punkt nie dotyczy wydawnictwa Muratorpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.10.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 hmm czegoś nie rozumiem... jeśli trzymać się ściśle tego dokumentu to zgodnie z punktem 4 b murator powinien zaprzestać umieszczać swoje reklamy na forum, nie jest nigdzie napisane, że ten punkt nie dotyczy wydawnictwa Murator ale zauważ, że w swych wypowiedziach Redakcja nie reklamuje niczego [poza kolejnymi forami tematycznymi] czy to komercja ? natomiast jako moderator [przywołany "ustawowo" w pierwszym poście ] zgłosilem jakiś czas temu kilka najważniejszych uwag całość uwag jeszcze czeka na opracowanie, bo przy czytaniu tego nowego, 5-stronicowego Regulaminu [tego dla całego portalu, jednak podlinkowanego przy procedurze rejestracji na Forum] trafia mnie już przy drugiej stronie.. ale najistotniejsze: * skoro Forum działa jako strona internetowa, wszelkie reglaminy powinny być dostępne przede wszystkim w html-u - nie każdy musi mieć czytnik pdf-a, nie każdy zna inne niż Adobe Reader lżejsze odpowiedniki do czytania pdf, a poza tym kwestia ogólnej orientacji na wygodę Forumowicza, a nie na wygodę portalu; na stronie Regulaminu w html powinien być oczywiście link do zapisania strony nie tylko w formacie pdf, ale takze doc * Regulamin całego portalu ["Regulamin_nowy_muratordom.pdf"] wymaga od użytkownika każdego z portali Muratora ukończenia 18 lat lub zgody opiekunów prawnych; pomijam już dziwną biurokrację związaną z wymogiem wysłania przez tychże opiekunów zgody w formie "załącznika nr 1 do Regulaminu" ale przy procedurze rejestracji na Forum mamy jedynie: "Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat"* ze swojej strony obstawiam, że nikt tego kobylastego Regulaminu nie będzie czytał * nie wiem czemu "Się" jest pisane z wielkiej litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buttopp 14.10.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Regulaminu nie czytalem i nie przeczytam bo nie mam takiej mozliwosci i nie mama zamiaru instalowania nastepnych programow bezuzytecznych dla mnie Jestem stalym bywalcem roznych for moge sie tylko domyslac co pisze regulamin powinien miec tylko 3 pkty Pierwszy : przestrzeganie prawa polskiego Drugi : prawa internetowego Trzeci : szanuj innych jak siebie samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts