pio_1 02.10.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam Ktoś buduje Kamyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMAOA 14.01.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja jestem zachwycona tym projektem, uważam że ma styl, jest prosty i tani w budowie i utrzymaniu, no i ma potencjał - łatwo jest dokonywać poprawek, bo projekt wydaje się być naprawdę bardzo dobry. Przejrzałam ...setki tysięcy projektów, miałam około setki w zakładkach no i w ostatniej trójce jest właśnie KAMYK. Dodam, że moja rodzina jest pięcioosobowa. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pio_1 14.01.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Calineczka z Archetonuhttp://www.archeton.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMAOA 14.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Całkiem sensowny/wybacz, że pozwalam sobie na ocenę/, ja jeszcze brałam pod uwagę Z - 32 pracowni Z 500, ale to już absolutne minimum.Pozdrawiam i życzę szybkiego wprowadzenia się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts